68 %

Vienna Acoustics The Music MK II – käytetty – MYYTY

11 000  / pari

Todella harvoin myynnissä oleva pari Vienna Acousticin lippulaiva The Music MKII kaiuttimia. Osta tästä itsellesi ne lopulliset kaiuttimet.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Vienna Acoustics The Music - Käytetty

Yksi parhaista

Harvoin tarjolla oleva pari Vienna Acousticin The Music lippulaivakaiuttimia pianomustana. Tätä kaiutinparia on soitettu arviolta alle 200 tuntia. The Music tarjoaa niin visuaalista kuin soinnillista ilottelua vuosikymmeniksi eteenpäin. Tällä kaiuttimella musiikin kuuntelu on yksinkertaisesti hauskaa.

The Music mallin kolme 9″ bassoelementtiä tuottavat ulottuvan, sävykkään ja dynaamisen bassotoiston isompiinkin huonetiloihin. Vienna Acousticsin 7″ koaksiaalielementti yhdistettynä Viennan superdiskanttiin takaa taas mukaansatempaavan ja läpikuultavan esityksen ylemmillä taajuuksilla.

Kokonaisuutena tämä kaiutin ei jätä kylmäksi niin visuaaliselta ilmeeltään kuin äänenlaadunkaan osalta.

HUOM: vain nouto tai sovi toimitus erikseen. Kaiuttimen kuljetuslaatikoita ei ole..

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Upeasti viimeistelty kaiutin vetää viimeistelyllään vertoja hienoimmille italialaisille kalusteille.

  • Musikaalinen ja rasittamaton toisto, josta ei puutu läsnäolontuntua.

  • Alas ulottuva bassotoisto, ei yleensä kaipaa subwooferin tukea.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Vienna Acoustics

Taajuusalue

22 – 100 000 Hz

Impedanssi

4 ohm

Herkkyys

91 dB

Suositeltu vahvistinteho

50 – 500 W

Elementit

1 x 0.5" ScanSpeak superdiskantti, 1.7"-koaksiaalielementti, 3 x 9" bassoelementtiä.

Kaiutin tyyppi

4-tie

Mitat

273 x 1295 x 630 mm (L x K x S), mitat sisältävät pohjalevyn

Paino

82kg / kpl

Viimeistely

Kiiltomusta

Takuu

4 vuotta

Vienna Acoustics The Music MK II - käytetty - MYYTY | Ideaali.fi

Vienna Acoustics

Itävalta

Vienna Acoustics sai alkunsa Itävallassa 1989 jolloin Viennassa asuva Peter Gansterer perusti yrityksen pitkäaikaisen harrastuksen innoittamana. Viennassa sijaitsee eräät maailman kuuluisimmista konserttitaloista joiden penkkejä Peter on kuluttanut jo nuoruus vuosinaan. Näissä konserttisaleissa kuullut esitykset ovat sittemmin toimineet Vienna Acousticsin suunnittelutiimin innoittajina. Konserteissa kuultu soinnin auktoriteetti ja kokonaisvaltaisuus sai Peterin aloittamaan kaiuttimien suunnittelun joiden tavoitteeksi asetettiin konserteissa koetun elämyksen toistaminen kotiolosuhteissa.

Toisin kuin monet muut valmistajat jotka ovat siirtäneet tuotantonsa Euroopan ulkopuolelle Vienna Acoustics valmistaa edelleen kaikki tuotteensa Itävallassa, ainoastaan upeasti viimeistellyt kotelot tulevat Itävallan kokoonpanolinjalle italialaiselta luksus luokan huonekaluvalmistajalta.

Vienna Acoustics tuotteiden suunnittelun pohjana käytetään niin mittauksia kuin kuuntelukokeita, mutta kaiuttimien lopullinen toisto perustuu aina kuuntelukokeille ja niissä hyviksi koetuille ratkaisuille. Vienna Acousticsin sointia kuvaavat hyvin sanat rikas, täyteläinen, läsnä oleva, miellyttävä ja musiikille uskollinen.

Vienna Acousticsin toiminnassa avain asemassa on tunne – nöyryydestä muusikkojen työtä ja sen autenttista toistamista kohtaan ja ylpeydestä tuotteiden tinkimättömästä teknisestä toteutuksesta ja viimeistelystä.

Kokonaisuutena Vienna Acousticsin tuotteiden voidaan sanoa olevan soivia taideteoksia jotka tarjoavat miellyttäviä hetkiä musiikin parissa vuosikymmeniksi eteenpäin.