77 %

Monitor Audio Shadow 25 kaiutinpari – KÄYTETYT

Original price was: 650 €.Current price is: 150 €. / pari

Monitor Audio Shadow 25 on vain 40mm paksu hifikaiutin seinälle tai tasolle. Nappivalinta kun haluat puhdasta ääntä, mutta et pitkälle huoneeseen törröttäviä laatikoita.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Monitor Audio Shadow 25

Vain 40mm paksu kaiutin seinälle tai tasolle – Monitor Audio Shadow 25

Shadow 25 on suljettukoteloinen ultralitteä hifikaiutin esimerkiksi litteän television äänentoiston parantamiseen tai mihin vain, missä halutaan kuunnella musiikkia, mutta ei kaivata kookkaita kaiuttimia. Vain 300 x 157 x 40 mm koko helpottaa sijoittamista mihin vain ja alumiininen kotelo minimoi paksuuden maksimoiden samalla sisätilavuuden.

Shadow 25:n ytimenä on nelituumainen RDT-bassokeskiääninen (Rigid Diaphragm Technology) ja tuumainen C-CAM-diskanttielementti (Ceramic Coated Aluminium Magnesium). Diskanttielementillä on vaimennettu takakammio, mikä laskee resonanssitaajuutta ja minimoi heijastukset moottorin takapuolelta. Bassoelementissä on erityinen concertina-ripustus, joka pitää elementin rakenteen litteänä, mutta mahdollistaa pitkäiskuisuuden hyvää bassotoistoa varten.

Voit asentaa kaiuttimet seinälle tai asettaa suoraan tasolle mukana seuraavien jalustalevyjen avulla.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Oikeat hifikaiuttimet vain 40mm syvinä.

  • Sopivat seinälle tai suoraan tasolle.

  • Matalien bassojen toistoon tarvitaan luonnollisesti subwoofer.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

100 – 30 000 Hz

Impedanssi

8 ohm

Herkkyys

84 dB

Suositeltu vahvistinteho

25 – 60 W

Elementit

25 mm C-CAM diskantti ja 4" RDT-bassokeskiääninen

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

300 x 157 x 40 mm (kork x lev x syv)

Paino

1,7 kg

Viimeistely

Musta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.