50 %

Speakercraft SDSi 10 subwoofer DEMOPOISTO

Original price was: 799 €.Current price is: 399 €. / kpl

MYYMÄLÄDEMO Speakercraft SDSi 10 on kompakti 3 x 10″ subwoofer, joka tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen sekä kotiteatteriin että stereojärjestelmään.

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Speakercraft SDSi 10

Speakercraft SDSi 10 – Sunfire-subwoofereiden uudet perilliset

Myymälän hyvin vähän käytetty demoyksilö edullisesti uuteen kotiin.

Speakercraftin SDSi-subwooferit tarjoavat hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan bassotoiston yhdistettynä pelkistetyn koruttomaan mutta funktionaaliseen ulkomuotoon. SDSi 10 on kompakti subwoofer jonka 500-wattinen päätevahvistin huolehtii riittävästi tehonsyötöstä subwooferin järeälle pitkäiskuiselle 10-tuumaiselle bassoelementille. Tässä subwooferissa hyödynnetään yhtä 10″ elementtiä, joka on paritettu kahteen 10″ passiivisäteilijään.

Subwooferin vahvistimesta löytyy paikka optiona saatavalle langattomalle vastaanottimelle jonka avulla voit kytkeä subwooferin langattomasti linjatasoisella (RCA) lähdöllä varustettuun vahvistimeen. SDSi 10 sisältää myös säädöt äänenvoimakkuudelle, jakotaajuudelle ja vaiheelle.

Jos olet etsimässä kohtuuhintaista subwooferia kotiteatteriisi tai stereojärjestelmääsi, on SDSi 10 ehdottomasti tutustumisen arvoinen tuote. Tule ja tutustu paikanpäällä myymälässämme Vantaan Porttipuistossa, olemme vain sadan metrin päässä Vantaan IKEAsta.

Linkki asennusohjeeseen

Vahvuudet ja rajoitteet

  • 10″ subwooferiksi kompakti koko tekee sijoittelusta helpompaa.

  • Saatavissa vain mattamustana.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Speakercraft

Taajuusalue

26-160Hz

Teho

500 W

Sisääntulot

2 x RCA, 1 x LFE (RCA)

Elementit

1 x 10" aktiivinen / 2 x 10" passiivisäteilijä

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

353 x 351 x 334mm

Paino

Viimeistely

Mattamusta

Takuu

2 vuotta