Piega Ace 30 jalustakaiutin

1 200  / pari

Piega Ace 30 on siro ja kompakti kaiutin, jota voit käyttää sellaisenaan, subwooferilla tuettuna tai kotiteatterissa osana isompaa kaiutinjärjestelmää.

Poista

Kuvaus

Piega Ace 30

Uskottava ja sirolinjainen – Piega Ace 30

Hyvin solakka runko on alumiinia ja kaarevana se on ohuista eli vähän tilavuutta syövistä seinämistään huolimatta erittäin jäykkä. Rystysillä koputtamalla Piega ACEn kotelo kuulostaa peruskalliolta. Koko kaiuttimen korkuisen siron metallimaskin takana on AMT-diskantti, joka perustuu laskostettuun nauhaan. Siinä on valtavasti enemmän ääntä säteilevää pinta-alaa kuin tavanomaisessa kalottimallissa joten diskanttielementti ei kuormitu ääriolosuhteissakaan.

Bassoja ja keskialuetta varten on yksi 120mm MDS-elementti. MDS eli Maximum Displacement Suspension: maksimaalisen liikepoikkeman mahdollistava ripustus. Kompaktista koostaan huolimatta bassoelementti on huomattavan järeä ja pystyy liikuttamaan kokoisekseen paljon ilmaa. Ace 30 toistaakin jopa 50 hertsiin saakka.

Kiitos akustisen perusrakenteen ja sveitsiläisinsinöörien suunnittelutaidon, kaiutinpari soi avaran ilmavasti, miellyttävän rasittamattomasti, sopivan elävästi ja innostavasti sekä uskomattoman uskottavasti. Nämä eivät ole hyvän kuuloiset ottaen huomioon sirolinjaisuuden vaan vain todella hyvän kuuloiset. Piste.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Ilmava ja avara soundi, joka ei aiheuta kuunteluväsymystä.

  • Todella epäkaiutinmaisen elävä stereokuva.

  • 50 Hz asti ulottuva mehevä bassotoisto.

  • Suuria äänenpaineita ja voimalla alempiin bassotaajuuksiin ulottuvaa toistoa hakevien kannattaa hankkia kylkeen erillinen subwoofer.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Piega

Taajuusalue

50 – 40 000 Hz

Tehosuositus

20 – 150 W

Elementit

1x AMT -nauhadiskantti, 1x 120 mm MDS bassokeskiäänielementti

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

220 x 140 x 160 mm

Paino

3 kg

Viimeistely

Anodisoitu musta, Maalattu valkoinen, Hopea

Takuu

6 vuotta