TESTIMENESTYJÄ

Monitor Audio Monitor 100 jalustakaiutin

385  / pari

Monitor Audio Monitor 100 on edullinen jalustakaiutin joka tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen joka on todettu myös alan julkaisuissa.

Poista

Kuvaus

Monitor Audio Monitor 100

Hyvän äänenlaadun ei tarvitse maksaa omaisuuksia – Monitor Audio Monitor 100

Monitor 100:n hinta ei aiheuta välitöntä aivohalvausta. Kaiuttimen viimeistely ei aiheuta suuria tunteita, mutta on funktionaalinen ja kolme eri viimeistelyvaihtoehtoa tekee sen sisustukseen sovittamisesta helpompaa. Sen minkä Monitor 100 tekee se tekee erittäin hyvin – nimittäin saa hymyn kasvoille musiikkia kuunneltaessa. Monitor 100 toistossa on roppakaupalla jalan tamppaamaan saavaa rytmiä ja kulkevuutta. Kaiken kaikkiaan kyseessä on kaiutin jota on hauska kuunnella ja jolla monenlainen materiaali kuullostaa hyvältä.

Myös kotiteattereihin.

Monitor sarja sisältää myös kotiteatterin kokoamiseen tarvittavan keskikaiuttimen sekä subwooferin. Surroundkaiuttimeksi soveltuu Monitor 100 mallin tavoin myös astetta pienempi Monitor 50 jonka voit kiinnittää myös seinälle Monitor Audion omalla seinäkiinnikkeellä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Edullinen hinta ja erinomainen hinta-laatusuhde.

  • Useita viimeistelyvaihtoehtoja.

  • Mukaansatempaava ja hauska kuunneltava. Toimii monenlaisella materiaalilla miellyttävästi.

  • Istuu soinniltaan loistavasti mm. Emotiva TA-100 vahvistimen kumppaniksi.

  • Kehossa tuntuvaa bassotoistoa etisivien kannattaa hankkia kaiuttimien tueksi erillinen subwoofer.
  • Viimeistely ei ole aitoa puuviilua.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

44 – 30000 Hz

Impedanssi

8 ohm

Herkkyys

88 dB

Suositeltu vahvistinteho

40 – 120w

Elementit

1 x 25mm C-CAM diskantti, 6.55" MMP II basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

310 x 201 x 299mm (kork x lev x syv)

Paino

5.1 kg

Viimeistely

Musta, Pähkinä, Valkoinen

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio Monitor 100 jalustakaiutin | Ideaali.fi

AudioVideo.fi – Suomi

“Ilman maskia ulkoasu jakaa varmasti mielipiteitä. Kahden ensimmäisen ihmisen ajatukset olivat innostunut “Hitto, nämä ovat tosi makeat!” ja kohtelias “No, onpahan jotain erilaista ja ainahan niihin saa maskit eteen”.”

“Vaikka kyseessä on hyvin edullisen luokan kaiutin, se toi ihan selvästi eri vahvistimien luonteen esille. Toisin sanoen se sopii aivan mainiosti hifiharrastajalle, joka haluaa viettää paljon aikaa laitteistonsa soundin hienosäätämiseen. Vaan ehkä sitäkin paremmin se sopii musiikkiin uppoavalle.”

“..musiikista nautiskelevalle pienen budjetin hifiharrastajalle tai ihan vain musiikinystävälle Monitor 100 on avoimen elävä ja miellyttävän tasapainoinen kaiutin.”

“Ja juuri sen Monitor 100 tekee, sytyttää musiikin elämään. Aina kun keksii Spotifystä tai Tidalista hyvän raidan, hymy seuraa välittömästi musiikin alettua soimaan.”

Lue testi tästä

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.