Piega Premium 501 Wireless Gen2 aktiivikaiuttimet

6 350  / pari

Piega Premium 501 Wireless Gen2 on hyvin suorituskykyinen, mutta sirolinjainen langaton aktiivikaiutin.

Poista

Kuvaus

Piega Premium 501 Wireless Gen2

Hillittyä eleganssia ja suorituskykyä – Piega Premium 501 Wireless Gen2

Piega Premium 501 Wireless Gen2 on sirorakenteinen juuri metrin korkuinen kolmetie-lattiakaiutin, jonka suorituskyky on paljon suurempi, mitä hillityn elegantti ja kompakti ulkomuoto antaa olettaa. Kaiuttimissa on sisäänrakennettuna Apple AirPlay, Spotify Connect, Google Chromecast ja Roon-ominaisuudet sekä laadukkaat ja tehokkaat vahvistimet, et tarvitse mitään ylimääräisiä laitteita musiikista nauttiaksesi.

Premium 501 Wireless Gen2 perustuu maineikkaaseen LDR-2642-MKII-nauhadiskanttiin, yhteen 120 mm MDS-keskiäänielementtiin ja neljään 120 mm MDS -bassoelementtiin sekä 180 wattiin vahvistintehoa. Äänen hienosäädöt optimoidaan tehokkaalla DSP:llä parhaan lopputuloksen saamiseksi. 501:n äänenlaatu on tasapainoinen ja erotteleva, kaiuttimet pystyvät myös luomaan hyvin uskottavan kolmiulotteisen stereokuvan. Bassotoisto on kotelon siroudesta huolimatta erittäin kykenevä luomaan vankan perustan niin musiikille kuin elokuvien ja TV-sarjojenkin ääniraidoille.

LDR eli Linear Drive Ribbon -diskantti toistaa korkeat taajuudet poikkeuksellisen puhtaina, ilmavina ja elävinä siinä kuin MDS eli Maximum Displacement Suspension bassoelementit pitkäiskuisina kykenevät voimakkaaseen bassotoistoon. Suljettu kotelo pitää bassotoiston mahdollisimman tarkkana ja kytkettävä loudness-toiminto tuo ääneen lisää täyteläisyyttä ja lämpöä hiljaisella kuunteluvoimakkuudella.

Alumiininen kotelo on muotonsa ja materiaalinsa ansiosta poikkeuksellisen jäykkä ja yhtä aikaa seinämät voivat olla paljon ohuempia kuin peruslaatuisissa MDF-laatikoissa. Näin tilavuutta saadaan enemmän käyttöön bassoelementeille ja niiden suorituskykyä parannettua. Kotelon elottomuus auttaa kaikkia kaiutinelementtejä toimimaan optimaalisesti ja ääni pysyy mahdollisimman puhtaana ilman ylimääräisiä koteloresonansseja. Alumiini lisäksi suojaa kaiuttimen sisällä olevaa elektroniikkaa sähkömagneettiselta säteilyltä ja onkin erinomainen materiaali kaiutinkoteloon.

Stephan Hürlemann -sveitsiläissuunnittelijan luoma estetiikka kaiuttimiin on hyvin hillittyä ja ajatonta. Nämä eivät näytä koskaan “viime vuoden mallilta”.

Piega Controll App on sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmille oleva sovellus, jolla saat entiten irti Piega Wireless -kaiuttimistasi. Huonekorjaus on helppo käyttää ja se parantaa kaiuttimien äänenlaatua vähentämällä huoneakustiikan haittavaikutuksia. Voit myös säätää äänensävyä omia mieltymyksiäsi vastaaviksi.

Piega Connect Plus -lisäkomponentti toimii tarvittaessa linkkinä muiden ohjelmalähteiden ja Piega Wireless -kaiuttimien välillä. Sen liitäntöihin saat kiinni niin television kuin myös analogisia ja digitaalisia musiikkilähteitä levysoittimesta vaikka kasettinauhuriin.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Ilmava ja avara soundi, joka ei aiheuta kuunteluväsymystä.

  • 30 Hz asti ulottuva napakka ja nopealiikkeinen bassotoisto.

  • Striimauspalvelut sisäänrakennettuna.

  • Kaiuttimet eivät toista ihan alinta vapinatuntemuksina välittyvää bassoa, siihen tarvitaan subwoofer.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Piega

Taajuusalue

30 – 35 000 Hz

Teho

180 W per kaiutin

Elementit

LDR 2642 MKII-diskantti, 120mm MDS keskiääni, 4kpl 120mm MDS basso

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

1010 × 160 × 210 mm

Paino

22 kg

Viimeistely

Anodisoitu musta, Maalattu valkoinen, Hopea

Takuu

6 vuotta, elektroniikka 3 vuotta (vaativat tuotteen rekisteröinnin)