Piega Premium 701 Wireless Gen2 aktiivikaiuttimet

7 900  / pari

Piega Premium 701 Wireless Gen2 on hillitystä koostaan huolimatta todella suorituskykyinen langaton aktiivikaiutin isompaankin tilaan.

Poista

Kuvaus

Piega Premium 701 Wireless Gen2

Uskottavaa suorituskykyä ilman pullistelua – Piega Premium 701 Wireless Gen2

Piega Premium 701 Wireless Gen2 on sirorakenteisen 501:n isovelimalli. Kaiuttimen bassotoisto riittää isompaankin tilaan, vaikka kyse on vain vähän yli metrin korkuisesta kolmetie-lattiakaiuttimesta. Suorituskyky on huomattavan paljon suurempi, mitä hillityn elegantti ja kompakti ulkomuoto antaa olettaa. Kaiuttimissa on sisäänrakennettuna Apple AirPlay, Spotify Connect, Google Chromecast ja Roon-ominaisuudet sekä laadukkaat ja tehokkaat vahvistimet, et tarvitse mitään ylimääräisiä laitteita musiikista nauttiaksesi.

Premium 701 Wireless Gen2:n lähtökohtana on LDR 3056 -nauhadiskantti, yksi 140 mm MDS-keskiäänielementti ja neljä 120 mm MDS -bassoelementtiä sekä 200 wattia vahvistintehoa. Äänen hienosäädöt optimoidaan tehokkaalla DSP:llä parhaan lopputuloksen saamiseksi. 701:n äänenlaatu on tasapainoinen ja erotteleva, kaiuttimet pystyvät myös luomaan hyvin uskottavan kolmiulotteisen stereokuvan. Bassotoisto kykenee luomaan vankan perustan niin musiikille kuin elokuvien ja TV-sarjojenkin ääniraidoille huomattavan hyvin.

LDR eli Linear Drive Ribbon -diskantti toistaa korkeat taajuudet poikkeuksellisen puhtaina, ilmavina ja elävinä siinä kuin MDS eli Maximum Displacement Suspension bassoelementit pitkäiskuisina kykenevät voimakkaaseen bassotoistoon. Suljettu kotelo pitää bassotoiston mahdollisimman tarkkana ja kytkettävä loudness-toiminto tuo ääneen lisää täyteläisyyttä ja lämpöä hiljaisella kuunteluvoimakkuudella.

Alumiininen kotelo on muotonsa ja materiaalinsa ansiosta poikkeuksellisen jäykkä ja yhtä aikaa seinämät voivat olla paljon ohuempia kuin peruslaatuisissa MDF-laatikoissa. Näin tilavuutta saadaan enemmän käyttöön bassoelementeille ja niiden suorituskykyä parannettua. Kotelon elottomuus auttaa kaikkia kaiutinelementtejä toimimaan optimaalisesti ja ääni pysyy mahdollisimman puhtaana ilman ylimääräisiä koteloresonansseja. Alumiini lisäksi suojaa kaiuttimen sisällä olevaa elektroniikkaa sähkömagneettiselta säteilyltä ja onkin erinomainen materiaali kaiutinkoteloon.

Stephan Hürlemann -sveitsiläissuunnittelijan luoma estetiikka kaiuttimiin on hyvin hillittyä ja ajatonta. Nämä eivät näytä koskaan “viime vuoden mallilta”.

Piega Controll App on sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmille oleva sovellus, jolla saat entiten irti Piega Wireless -kaiuttimistasi. Huonekorjaus on helppo käyttää ja se parantaa kaiuttimien äänenlaatua vähentämällä huoneakustiikan haittavaikutuksia. Voit myös säätää äänensävyä omia mieltymyksiäsi vastaaviksi.

Piega Connect Plus -lisäkomponentti toimii tarvittaessa linkkinä muiden ohjelmalähteiden ja Piega Wireless -kaiuttimien välillä. Sen liitäntöihin saat kiinni niin television kuin myös analogisia ja digitaalisia musiikkilähteitä levysoittimesta vaikka kasettinauhuriin.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Ilmava ja avara soundi, joka ei aiheuta kuunteluväsymystä.

  • 28 Hz asti ulottuva napakka ja poikkeuksellisen nopealiikkeinen bassotoisto.

  • Striimauspalvelut sisäänrakennettuna.

  • Kaiuttimet eivät toista ihan alinta vapinatuntemuksina välittyvää bassoa, siihen tarvitaan subwoofer.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Piega

Taajuusalue

28 – 35 000 Hz

Teho

200 W per kaiutin

Elementit

LDR 3056 -diskantti, 140mm MDS keskiääni, 4kpl 140mm MDS basso

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

1060 × 180 × 230 mm

Paino

29 kg

Viimeistely

Anodisoitu musta, Maalattu valkoinen, Hopea

Takuu

6 vuotta, elektroniikka 3 vuotta (vaativat tuotteen rekisteröinnin)