Polk Audio R900 Atmos korkeuskaiutinpari

549  / pari

Polk Audio Reserve R900 Atmos on täydellinen ratkaisu kun haluat nauttia immersiivisestä Dolby Atmos tai DTS:X -ääniraidasta, mutta et voi asentaa kaiuttimia kattoon.

Poista

Kuvaus

Polk Audio R900 Atmos

Polk Audio R900 Atmos korkeuskaiutinpari

Polk R900 on täydellinen ratkaisu, kun haluat nauttia esimerkiksi Dolby Atmos -ääniraidoista upealla tilantunnulla, mutta et voi tai halua asentaa kaiuttimia kattoon. R900 istuu täydellisesti Polkin useimpien R-sarjan kaiuttimien päälle, mutta voit asentaa sen myös seinälle.

Tekniset tiedot:
Diskanttielementti: 0,75 tuuman rengassäteilijä
Keskiääni-/bassoelementti: 4 tuumaa, turbiinikartioinen
Taajuusvaste (-3dB): 70 Hz – 32 kHz (seinäasennettuna)
Kokonaisvaste: 50 Hz – 50 kHz (seinäasennettuna)
Suositeltu vahvistinteho: 45 – 100 W
Herkkyys: 85,5 dB SPL@2.83V
Yhteensopivuus vahvistimien kanssa: 8/6/4 Ohm
Minimi-impedanssi 4,2 Ohm
Jakotaajuus/taajuudet: 2,1 kHz
Mitat (L x K x S): 166 x 158,3 x 320 mm
Kaiuttimen paino/kpl: 3 kg
Kotelon viritys: suljettu

Huipputarkka Pinnacle-rengassäteilijädiskantti
Yli 40 vuoden suunnittelu, tutkimus ja prototyyppien valmistus ovat johtaneet uuden 1 tuuman korkean resoluution Pinnacle-rengassäteilijädiskantin kehittämiseen. Polk Audio kehittämä elementti tuottaa kirkkaat ja heleät korkeat taajuudet ilman säröä tai vääristymistä. Pinnacle-diskanttielementissä on hienosäädetty suuntain, joka parantaa dramaattisesti korkeataajuuksisen äänienergian leviämistä ja varmistaa suuren “makean kuuntelualueen”, kun taas kriittisesti vaimennettu takakammio auttaa selättämään ei-toivotut resonanssit. Hi-Res Audio -sertifioitu Pinnacle-diskantti on suunniteltu nykypäivän stereomusiikin kuuntelulle sekä monikanavaiselle 3D-äänelle, joka löytyy elokuvista, urheilusta ja videopelien ääniraidoista.

4 tuuman Turbine-keskiääni/bassoelementti
Polk kehitti Turbine-kartion erityisesti lippulaivatuotteillemme varmistaakseen keskiäänialueen luonnollisen toiston, jota ihmisen korva kuuntelee erityisellä herkkyydellä. Turbine-kartiot yhdistävät Polkin patentoidun vaahtomuovisydämen ja muovatun turbiinigeometrian, mikä lisää dramaattisesti jäykkyyttä ja vaimennusta lisäämättä massaa. Kuulet jokaisen yksityiskohdan ja koet pehmeän, yksityiskohtaisen keskialueen toiston sekä vaivattoman basson.

Parempaan suorituskykyyn rakennetut kotelot
Polk tietää, että koteloiden tulisi olla kauniita katsella, mutta ne eivät saisi lisätä mitään äänentoistoon. Polk Reserve -malliston kotelot, kiinnikkeet ja sisäiset tuennat on suunniteltu tarkasti minimoimaan sisäiset seisovat aallot ja eliminoimaan resonanssit. Tuloksena on kotelo, joka pitää elementit vakaasti tuettuna samalla, kun ne toistavat äänilähdettä uskollisesti.

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta klikkaamalla tästä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Siisti Atmos Enabled -ratkaisu Polk Audio Reserve -sarjaan.

  • Reserve-mallit käyttävät Polkin Legend-lippulaivamalliston elementtitekniikkaa.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Polk Audio

Taajuusalue

70 – 32 000 Hz

Tehonkesto

100 wattia

Sisääntulot

Kaiutinliitäntä

Elementit

19 mm rengassäteilijädiskantti, 4" bassokeskiääni

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

166 x 158 x 320 mm

Paino

3 kg

Viimeistely

Mattamusta, Mattavalkoinen

Takuu

2 vuotta