Polk Audio Reserve R400 keskikaiutin

649  / kpl

Polk Audio Reserve R400 keskikaiutin on X-Port-teknologian ja vakuuttavan kokonsa ansiosta melkoinen tykki isompaankin teatteriin.

 

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 3 - 7 arkipäivää

Kuvaus

Polk Audio Reserve R400

Polk Audio Reserve R400 keskikaiutin

Maanläheistä eleganssia uhkuva Reserve-mallisto on minimalistisesti muotoiltu ja houkuttelevan monipuolinen. Perittyään Polkin Legend-lippulaivakaiuttimien elementtiteknologian, Reserve-mallisto on poikkeuksellisen kilpailukykyinen jopa kaksi kertaa kalliimpia kilpailijoita vastaan. R400 keskikaiutin on X-Port-teknologian ja vakuuttavan kokonsa ansiosta melkoinen tykki isompaankin teatteriin.

Tekniset tiedot:
Diskanttielementti: 1 tuuman rengassäteilijä
Keskiääni-/bassoelementti: 2x 6,5 tuumaa, turbiinikartioinen
Taajuusvaste (-3dB): 48 Hz – 39 kHz
Kokonaisvaste: 36 Hz – 50 kHz
Suositeltu vahvistinteho: 20 – 200 W
Herkkyys: 89 dB SPL@2.83V
Yhteensopivuus vahvistimien kanssa: 8/6/4 Ohm
Minimi-impedanssi 4,1 Ohm
Jakotaajuus/taajuudet: 2,5 kHz
Mitat (L x K xS): 615 x 196,6 x 350 mm
Kaiuttimen paino/kpl: 14,8 kg
Kotelon viritys: X-Port ETF

Huipputarkka Pinnacle-rengassäteilijädiskantti
Yli 40 vuoden suunnittelu, tutkimus ja prototyyppien valmistus ovat johtaneet uuden 1 tuuman korkean resoluution Pinnacle-rengassäteilijädiskantin kehittämiseen. Polk Audio kehittämä elementti tuottaa kirkkaat ja heleät korkeat taajuudet ilman säröä tai vääristymistä. Pinnacle-diskanttielementissä on hienosäädetty suuntain, joka parantaa dramaattisesti korkeataajuuksisen äänienergian leviämistä ja varmistaa suuren “makean kuuntelualueen”, kun taas kriittisesti vaimennettu takakammio auttaa selättämään ei-toivotut resonanssit. Hi-Res Audio -sertifioitu Pinnacle-diskantti on suunniteltu nykypäivän stereomusiikin kuuntelulle sekä monikanavaiselle 3D-äänelle, joka löytyy elokuvista, urheilusta ja videopelien ääniraidoista.

2 kappaletta 6,5 tuuman Turbine-keskiääni/bassoelementtejä
Polk kehitti Turbine-kartion erityisesti lippulaivatuotteillemme varmistaakseen keskiäänialueen luonnollisen toiston, jota ihmisen korva kuuntelee erityisellä herkkyydellä. Turbine-kartiot yhdistävät Polkin patentoidun vaahtomuovisydämen ja muovatun turbiinigeometrian, mikä lisää dramaattisesti jäykkyyttä ja vaimennusta lisäämättä massaa. Kuulet jokaisen yksityiskohdan ja koet pehmeän, yksityiskohtaisen keskialueen toiston sekä vaivattoman basson.

Parempaan suorituskykyyn rakennetut kotelot
Polk tietää, että koteloiden tulisi olla kauniita katsella, mutta ne eivät saisi lisätä mitään äänentoistoon. Polk Reserve -malliston kotelot, kiinnikkeet ja sisäiset tuennat on suunniteltu tarkasti minimoimaan sisäiset seisovat aallot ja eliminoimaan resonanssit. Tuloksena on kotelo, joka pitää elementit vakaasti tuettuna samalla, kun ne toistavat äänilähdettä uskollisesti.

Polkin X-Port (ETF)
Polkin uudessa patentoidussa X-Portissa on Eigentone-filtteri (ETF), joka mahdollistaa poikkeksellisen häiriöttömän ja vaivattoman bassotoiston. X-Port lisää joukon suljettuja putkivaimentimia, jotka on erityisesti viritetty elimioimaan kotelo- ja porttiresonansseja. X-Port varmistaa, että ylemmät bassoäänet ja keskialue säilyvät vapaina portti- ja koteloresonansseista tasaisen ja yksityiskohtaisen äänen varmistamiseksi.

Modernin tyylikäs ulkoasu
Reserve R400 -keskikaiutin on saatavilla hienon mattamustassa ulkosasussa (midnight black).

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta klikkaamalla tästä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Tykki keskikaiutin isompaankin kotiteatteriin.

  • Reserve-mallit käyttävät Polkin Legend-lippulaivamalliston elementtitekniikkaa.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Polk Audio

Taajuusalue

48 – 39 000 Hz

Tehonkesto

200 wattia

Sisääntulot

Kaiutinliitäntä

Elementit

25 mm rengassäteilijädiskantti, 2x 6.5" bassokeskiääni

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

615 x 197 x 350 mm

Paino

14,8 kg

Viimeistely

Mattamusta

Takuu

2 vuotta