QuattroPod Mini langaton kuvansiirtojärjestelmä

849  / kpl

Korkealaatuinen langattomaan kuvansiirtoon ja presentaatiokäyttöön suunnattu moniosaaja. Paketissa kaksi lähetintä ja yksi vastaanotin.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

QuattroPod Mini

QuattroPod on helppokäyttöinen tapa toteuttaa neuvottelutilojen kuvansiirto langattomasti niin henkilöstön omilta laitteilta kuin vierailijoiden laitteilta käsin. Yhteen QuattroPod Mini vastaanottimeen voidaan yhdistää jopa 64 lähetintä joista neljän lähettimen välittämä kuva voidaan esittää samanaikaisesti yhdellä näytöllä. Presentaatioiden pitäminen on joustavaa kun ei tarvitse tapella sotkuun menevien kaapeleiden ja ajuriasennusten kanssa. Paketti sisältää yhden vastaanottimen ja kaksi lähetintä. Lähettimiä voit tilata tarvikkeena lisää.

Laaja tuki eri alustoille. 
Lähettimessä olevien HDMI ja USB liittimien kautta voit kytkeä lähettimeen monenlaisia kuvalähteitä riippumatta siitä onko kyse tietokoneista vai muista mobiililaitteista kuten kännyköistä tai tableteista.

Ajureiden asennusta ei tarvita, eikä ohjelmistoja suoriteta USB mokkulassa.
Tiesitkö että lukuisat kilpailijoiden ratkaisut edellyttävät joko erillisen ajurin asentamisen kytkettyyn tietokoneeseen tai ne suorittavat ohjelmisto ajoja mokkulan sisällä. Tämä ei yleisesti ole ongelma oman talon sisällä jos talon sisäinen IT-tuki ja tietoturva-asetukset sallivat USB väylään liitettyjen laitteiden suorittaa ohjelmistoja tai asentaa ajureita. Mutta mitäs sitten kun paikalle saapuu vierailija oman koneensa kanssa jossa tietoturva-asetukset eivät salli ajureiden asennusta tai ohjelmien suorittamista ulkoisilta USB lähteiltä käsin? Näissä tilanteissa aletaan sitten vetämään kaapeleita ristiin rastiin – paitsi QuattroPod Miniä käytettäessä. QuattroPod Mini ei asenna, eikä suorita mitään ohjelmistoja jotka edellyttäisivät tietokoneen tietoturva-asetusten muokkauksia. Kytke vain QuattroPod Mini kiinni koneeseesi ja pian voit jo aloittaa presentaatiosi pitämisen..

Helppo napata myös mukaan.
QuattroPod Mini on helppo napata myös mukaan vaikka asiakastapaamiseen. Kytke QuattroPod Minin vastaanotin asiakkaan näyttöön ja voit aloittaa presentaation jossa myös asiakkaasi voi helposti jakaa materiaaliaan samalle näytölle. Samoin voit nopeasti siirtää laitetta toimistonne sisällä eri neuvottelutiloihin tarpeen mukaan.

Pitkä kantomatka ja FullHD tuki
QuattroPod Mini kykenee toistamaan kuvamateriaalia aina FullHD resoluutioon saakka. Lähettimen ja vastaanottimien välinen etäisyys voi olla jopa 15m. Luonnollisesti QuattroPod Mini on yhteensopiva myös FullHD resoluutiota alhaisempien resoluutioiden kanssa.

Peilaa näyttösi napin painalluksella tai hyödynnä AirPlayta.
Jokainen QuattroPod Mini lähetin sisältää painikkeen jota painamalla voit peilata näyttösi sisällön vastaanottimelle ja sitä kautta muiden osallistujien katseltavaksi. Kun haluat lopettaa näyttösi peilaamisen niin painat painiketta uudestaan ja näyttösi peilaaminen loppuu. Muistathan, että yhdellä näytöllä voidaan samanaikaisesti esittää jopa neljän eri lähteen kuva. Henkilöt joiden tietokoneet tai mobiililaitteet tukevat Apple AirPlay toimintoa voivat peilata näyttönsä sisällön QuattroPod Mini vastaanottimeen jopa ilman erillisiä lähetin mokkuloita.

Kaksisuuntainen hallinta
QuattroPod Mini tukee myös useiden kosketusnäyttöjen kautta tapahtuvaa kaksisuuntaista hallintaa. Toisin sanoen kosketusnäytöllä tekemäsi muutokset ohjaavat näyttöön QuattroPod Minin kautta kytkettyä Windows pohjaista tietokonetta. Näin ollen voit suoraan kosketusnäytöstä käynnistää sovelluksia, tehdä merkintöjä esitettyyn materiaaliin yms ja nämä tekemäsi muutokset peilautuvat suoraan tietokoneellesi.

Jaa presentaatiosi useammalle näytölle
Hankkimalla useamman vastaanottimen voit peilata presentaatiosi useammalle näytölle langattomasti. Tämä optio voi tulla kyseeseen esim suurissa neuvotteluhuoneissa joissa halutaan saada presentaatio näkyviin useammalla näytöllä samanaikaisesti ilman erillisiä kaapelivetoja.

Asennus ja käyttöönotto

QuattoroPod Minin asennus ja käyttöönotto on varsin yksinkertaista. Kytke vastaanotin yksikkö virtoihin ja näyttöpaneeliin tai videoprojektoriin HDMI kaapelilla, tämän jälkeen kytke lähetin kuvalähteenä toimivaan tietokoneeseen tms. soveltuvaa kaapelia hyödyntäen, jonka lisäksi kytket lähettimelle käyttöjännitteen tietokoneen tms. USB väylästä. Huomioithan, että QuattroPod Mini lähettimessä on USB ketjutus ominaisuus, eli vaikka lähetin viekin yhden USB portin tietokoneestasi, niin voit kytkeä USB muistitikkusi yms suoraan lähettimeen ja tietokoneesi näkee nämä kytketyt laitteet aivan kuten ennenkin. Katso oheinen esittelyvideo QuattroPod käyttöönotosta.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Sinun ei tarvitse asentaa erillisiä ajureita tai suorittaa erillisiä ohjelmistoja tietokoneellasi.

  • Helppo käyttöönotto jonka opit muutamassa minuutissa yhdellä kertaa.

  • Kompakti ja kevyt – helppo ottaa myös mukaan.
  • Kuva ja ääni siirtyy langattomasti langattoman 5g verkon välityksellä tai fyysisesti kaapeloidun verkon kautta. Vastaanotin luo myös oman verkkonsa joten presentaatioiden pitäminen ei tökkää siihen jos kohteessa ei ole omaa langatonta verkkoa käytössä.
  • Toimii parhaiten presentaatioissa. Jos haluat toistaa hyvin korkearesoluutioista liikkuvaa kuvaa joka sisältää monikanavaisen ääniraidan niin suosittelemme fyysistä kaapeliyhteyttä näytön ja tietokoneen välille mahdollisimman sulavan kuvatoiston varmistamiseksi.

Lisätiedot

Tuotemerkki

QuattroPod

Mitat

Vastaanotin: 80 x 130 x 25mm
Lähetin: 70 x 70 x 25mm

Paino

1 kg pakattuna laatikkoon