Roksan Blak CD Player

Roksan Blak CD on valmistajan CD-soitimien lippulaiva. Referenssitason soitin huokuu ulkoista uskottavuutta ja samalla helppokäyttöisyyttä.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Roksan Blak

Roksan Blak -lippulaivavahvistimen paras ystävä on luonnollisesti Roksan Blak CD -lippulaivatason CD-soitin. Blak CD on äänenlaadullisesti ehdotonta referenssitasoa, toiminnoiltaan selkeä ja olemukseltaan erittäin uskottava.

Harvassa CD-soittimessa on näin hyvät liitännät. Analogisignaalin saat ulos sekä RCA- että XLR-tuloista, digitaalisignaalille on koaksiaalinen ja optinen SPDIF sekä XLR:llä AES/EBU. Ei sillä, että kovinkaan kevyen luokan ulkoisella DA-muuntimella pystyisit parantamaan Blak CD:n äänenlaatua. Blak CD:n oma DA-muunnin on erittäin korkealuokkainen, samoin kuin sen sisäinen kello pyörityskoneiston antaman digitaalisignaalin tahdistukseen. Luonnollisesti myös levyn pyörityskoneisto on eristetty värähtelyn minimoimiseksi.

Superlatiivisen äänenlaadun tukena on supersuuri näyttö, jonka kerrankin näet selkeästi kuuntelupaikalle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erittäin hyvin tehty mekaniikka.

  • Tasapainoinen ääni: tarkkuutta sekä musikaalista miellyttävyyttä.

  • Hyvin monipuoliset liitännät.

  • Korkea kotelo vaatii tilaa sijoituspaikalla.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Roksan

Lähdöt

1 x stereo rca analoginen, 1 x stereo xlr analoginen, 1 x xlr AES/EBU digitaalinen, 1 x optinen toslink digitaalinen, 1 x koaksiaalinen rca digitaalinen

Mitat

140 x 440 x 309mm (kork x lev x syv)

Paino

8 kg

Viimeistely

Hopea, Musta

Takuu

5 vuotta

 
Roksan Blak CD Player | Ideaali.fi

Hifi+ - Englanti

“Tasapaino kuvaa ehkä parhaiten Roksan Blak CD:n äänellistä suorityskykyä. Markkinoilla on soittimia, jotka kuulostavat innostavammilta, mutta ovat tarkkuudeltaan vaatimattomia. Ja on soittimia, joiden tarkkuus on Blakia parempi, mutta ääni on kaukana musiikillisesti nautittavasta. Blak CD on niitä harvoja, jotka pystyvät tässä hintaluokassa tarjoamaan molemmat puolet. Onko tässä CD:n comebackin alku? Ehkä, ainakin soitin on ehdottomasti suositeltava.”