Roksan K3 paatevahvistin

Vaativan hifiharrastajan tehokas päätevahvistin. Kiitettävästi voimaa, loistavasti musiikillista menevyyttä ja toimivuus monissa laitteistoissa.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Roksan K3 Integrated

Roksan K3 -päätevahvistin on sama päätevahvistin kuin K3 Integrated -stereovahvistimessa, mutta ilman esivahvistinosuutta. K3-päätevahvistimella K3 Integrated -stereovahvistimen kanssa voit bi-ampata eli kaksoisvahvistaa kaiuttimesi tai käytä K3-päätevahvistinta haluamasi esivahvistimen tai äänenvoimakkuussäädöllisen streamerisi kanssa.

Kolmannen sukupolven K3-mallissa on parannettu entisestään päätevahvistinasteiden jäähdytystä ja virtalähteen häiriöttömyyttä. Yhdessä näiden kanssa erittäin korkealuokkaiset kaiutinreleet ja symmetrinen vahvistinsuunnittelu tarjoavat läpikuultavan miellyttävää soundia, jossa on myös hyvin voimaa bassoilla.

Tehoa on 140 wattia kahdeksan ohmin kuormaan ja 220 wattia neljän ohmin kuormaan joten epäherkät ja/tai kuormaltaan vaikeat kaiuttimet eivät aiheuta K3:lle mitään ongelmia. Roksan K3 -päätevahvistin yhdistää tyylikkään ja laadukkaan rakenteen sekä äänenlaadun erittäin toimivaksi kokonaisuudeksi.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Runsaasti tehoa vaikellekin kaiuttimille

  • Erittäin vankka rakenne

  • Erinomainen äänenlaatu hintaluokassaan

Lisätiedot

Tuotemerkki

Roksan

Teho

140 W (8 ohms) / 220 W (4 ohms)

Taajuusalue

100 kHz (-3 dB)

Lähdöt

Kaiuttimet, Stereo RCA, Stereo XLR

Sisääntulot

Stereo RCA, Stereo XLR

Mitat

432 x 102 x 380 mm

Paino

14 kg

Viimeistely

Hopea, Musta