Speakercraft SDSi 15 subwoofer

1 449  / kpl

Speakercraft SDSi 15 on järeä 3 x 15″ subwoofer, joka tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen sekä kotiteatteriin että stereojärjestelmään.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

Speakercraft SDSi 15

Speakercraft SDSi 15 – Sunfire-subwoofereiden uudet perilliset

Speakercraftin SDSi-subwooferit tarjoavat hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan bassotoiston yhdistettynä pelkistetyn koruttomaan mutta funktionaaliseen ulkomuotoon. SDSi 15 on järkikokoinen, mutta huomattavan järeä subwoofer jonka 1000-wattinen päätevahvistin huolehtii riittävästi tehonsyötöstä subwooferin järeälle pitkäiskuiselle 15-tuumaiselle bassoelementille. Tässä subwooferissa hyödynnetään yhtä 15″ elementtiä, joka on paritettu kahteen 15″ passiivisäteilijään. Tällä kombinaatiolla saavutetaan voimakas bassotoisto joka ulottuu huoneessa lähes 19 hertsiin asti (+/-3dB vapaassa kentässä 27 – 160 Hz).

Subwooferin vahvistimesta löytyy paikka optiona saatavalle langattomalle vastaanottimelle jonka avulla voit kytkeä subwooferin langattomasti linjatasoisella (RCA) lähdöllä varustettuun vahvistimeen. SDSi 15 sisältää myös säädöt äänenvoimakkuudelle, jakotaajuudelle ja vaiheelle.

Jos olet etsimässä kohtuuhintaista järeää subwooferia kotiteatteriisi tai stereojärjestelmääsi, on SDSi 15 ehdottomasti tutustumisen arvoinen tuote. Tule ja tutustu paikanpäällä myymälässämme Vantaan Porttipuistossa, olemme vain sadan metrin päässä Vantaan IKEAsta.

Linkki asennusohjeeseen

Vahvuudet ja rajoitteet

  • 3×15″ rakenne ja 1kW vahvistin tarkoittaa erinomaisen hyviä äänenpainevaroja.

  • Toistaa huoneessa noin 19 hertsiin.

  • Saatavissa vain mattamustana.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Speakercraft

Taajuusalue

+/-3dB vapaassa kentässä 26 – 160 Hz
huoneessa -6dB n. 19

Teho

1000 W

Sisääntulot

2 x RCA, 1 x LFE (RCA)

Elementit

1 x 15" aktiivinen / 2 x 15" passiivisäteilijä

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

483 x 508 x 502mm

Paino

Viimeistely

Mattamusta

Takuu

2 vuotta