Speakercraft SDSi 8 subwoofer

649  / kpl

Speakercraft SDSi 8 on hyvin kompakti 3 x 8″ subwoofer, joka tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen niin kotiteatteriin kuin stereolaitteistoonkin.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Speakercraft SDSi 8

Speakercraft SDSi 8 – Sunfire-subwoofereiden uudet perilliset

Speakercraftin SDSi-subwooferit tarjoavat hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan bassotoiston yhdistettynä pelkistetyn koruttomaan mutta funktionaaliseen ulkomuotoon. SDSi 8 on hyvin kompakti subwoofer jonka 400-wattinen päätevahvistin huolehtii riittävästi tehonsyötöstä subwooferin järeälle pitkäiskuiselle 8-tuumaiselle bassoelementille. Tässä subwooferissa hyödynnetään yhtä 8″ elementtiä, joka on paritettu kahteen 8″ passiivisäteilijään. Tällä kombinaatiolla saavutetaan voimakas bassotoisto joka ulottuu huoneessa noin 25Hz:n (+/-3dB vapaassa kentässä 29 – 160 Hz).

Subwooferin vahvistimesta löytyy paikka optiona saatavalle langattomalle vastaanottimelle jonka avulla voit kytkeä subwooferin langattomasti linjatasoisella (RCA) lähdöllä varustettuun vahvistimeen. SDSi 8 sisältää myös säädöt äänenvoimakkuudelle, jakotaajuudelle ja vaiheelle.

Jos olet etsimässä kohtuuhintaista ja kompaktia subwooferia kotiteatteriisi tai stereojärjestelmääsi, on SDSi 8 ehdottomasti tutustumisen arvoinen tuote.

Linkki asennusohjeeseen

Vahvuudet ja rajoitteet

  • 10″ subwooferiksi kompakti koko tekee sijoittelusta helpompaa.

  • Toistaa huoneessa noin 20 hertsiin.

  • Saatavissa vain mattamustana.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Speakercraft

Taajuusalue

+/-3dB vapaassa kentässä 36 – 160 Hz
huoneessa -6dB n. 30 Hz

Teho

400 W

Sisääntulot

2 x RCA, 1 x LFE (RCA)

Elementit

1 x 8" aktiivinen / 2 x 8" passiivisäteilijä

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

298 x 316 x 317mm

Viimeistely

Mattamusta

Takuu

2 vuotta