StormAudio ISP Elite MK3

Alk. 18 500 

StormAudio ISP Elite MK3 -AV-esivahvistimet ovat korkeinta laatuluokkaa. Ne rakentuvat tinkimättömän äänenlaadun lisäksi vakauden, joustavuuden, päivitettävyyden ja helppokäyttöisyyden periaatteille. ISP on todettu riittäväksi keskusyksiköksi jopa miljoonan dollarin kotiteatteriin.

Poista

Kuvaus

StormAudio ISP Elite MK3

Kun vain paras riittää – StormAudio ISP Elite MK3.

StormAudio keskittyy erittäin korkealuokkaisiin kotiteatterin ISP eli Immersive Sound Processor -AV-esivahvistimiin. Pienemmät mallit ovat päivitettävissä lippulaivaversioon saakka. Sinun ei tarvitse huolestua siitä, että kotiteatterin laajennuksessa käsiisi jäisi tarpeeton AV-prosessori. StormAudio ISP Elite MK3 on erinomainen valinta niin vaativimmalle kotiteatteriasentajalle kuin kriittisimmälle audiofiilillekin. Musiikinkuuntelijoita varten ISP Elite MK3 on Roon Ready.

ISP:n laadusta kertoo esimerkiksi se, että kun amerikkalainen Sound Labs Design sai tehtäväksi suunnitella parhaan mahdollisen kotiteatterin asiakkaalleen, StormAudio ISP valittiin AV-prosessoriksi miljoonan dollarin kokonaisuuteen. Teatterin suunnitteli sama saksalainen Jochen Veith, joka on suunnitellut mm. Capitol Recordsin Atmos-studion.

Käyttö on hyvin helppoa koko perheellekin superselkeän iPad-käyttöliittymän ansiosta. Niin halutessasi saat toki ohjattua ISP:tä myös tavallisella yleiskaukosäätimellä. Äänenlaadultaan ISP on niin hyvä, että se toimii myös erittäin järeän musiikinkuunteluun optimoidun laitteiston esivahvistimena, huonekorjaimena ja DA-muuntimena.

ISP MK3:ssa on täysi lisenssi Dirac Live Room Correction, Bass Control ja Active Room Treatment -huonekorjaukseen sekä huomattava määrä työkaluja käsin tehtävään äänensävyn muokkaukseen. Työkalut antavat myös ammattilaiselle mahdollisuuden hoitaa ISP:llä aktiivikaiuttimien elementtikohtaiset korjaukset ja jättää kaiuttimien ulkoinen DSP-prosessorin pois välistä. Tällä jätetään edestakainen DA-AD-muunnos välistä pois ja äänenlaatu pysyy parempana. Jopa 32-kanavaisen rakenteen ansiosta kanavia riittää useampia kullekin kaiuttimelle.

Äänenlaadultaan entisestään alkuperäisistä ISP-prosessoreista parannettu ja ulkoisesti huomattavan tyylikäs MK3-mallisto koostuu 16-, 24- ja 32-kanavaisista malleista analogisilla annoilla ja digitaaliversiot ovat 32 Digital AES/EBU ja 32 AoIP AES67 IN/OUT.

32 Digital AES/EBU on hyvä vaihtoehto heille, joilla on esimerkiksi DSP-Genelecit kaiuttimina ja DCI AES/EBU -sisääntulokortti on tarjolla, jos StormAudio ISP on tulossa kaupallisen elokuvateatterin keskusyksiköksi.

Klikkaa tästä valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erittäin hyvä äänenlaatu.

  • Päivitettävä ja joustavasti muokattavissa.

  • Dirac Live, Dirac Live Bass Control ja Dirac Live ART -huonekorjaus.

  • Helppokäyttöinen.

  • Keskittyy oleelliseen, ei keinotekoista kikkailua.

  • Parasta ei saa halvalla.

Lisätiedot

Tuotemerkki

StormAudio

Mitat

466 x 442 x 176 mm

Paino

13,1 – 13,3 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta

Versio

ISP 16 MK3 Analog, ISP 24 MK3 Analog, ISP 32 MK3 Analog, ISP 32 MK3 Digital AES/EBU, ISP 32 MK3 Digital AoIP AES67 IN/OUT