StormAudio ISP MK2

StormAudio ISP -AV-esivahvistimet ovat korkeinta laatuluokkaa. Ne rakentuvat tinkimättömän äänenlaadun lisäksi vakauden, joustavuuden, päivitettävyyden ja helppokäyttöisyyden periaatteille. ISP on todettu riittäväksi keskusyksiköksi jopa miljoonan dollarin kotiteatteriin.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

StormAudio ISP MK2

Kun vain paras riittää.

StormAudio keskittyy erittäin korkealuokkaisiin kotiteatterin ISP eli Immersive Sound Processor -AV-esivahvistimiin. Pienemmät mallit ovat päivitettävissä lippulaivaversioon saakka. Sinun ei tarvitse huolestua siitä, että kotiteatterin laajennuksessa käsiisi jäisi tarpeeton AV-prosessori.

ISP:n laadusta kertoo esimerkiksi se, että kun amerikkalainen Sound Labs Design sai tehtäväksi suunnitella parhaan mahdollisen kotiteatterin asiakkaalleen, StormAudio ISP valittiin AV-prosessoriksi miljoonan dollarin kokonaisuuteen. Teatterin suunnitteli sama saksalainen Jochen Veith, joka on suunnitellut mm. Capitol Recordsin Atmos-studion.

Käyttö on hyvin helppoa koko perheellekin superselkeän iPad-käyttöliittymän ansiosta. Niin halutessasi saat toki ohjattua ISP:tä myös tavallisella yleiskaukosäätimellä. Äänenlaadultaan ISP on niin hyvä, että se toimii myös erittäin järeän musiikinkuunteluun optimoidun laitteiston esivahvistimena, huonekorjaimena ja DA-muuntimena. ISP toimii myös Roon Endpointina, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon vaativalle musiikinkuuntelijalle.

Huonekorjaukseen on Dirac Live, Dirac Live Bass Control ja huomattava määrä työkaluja käsin tehtävään äänensävyn muokkaukseen. Työkalut antavat myös ammattilaiselle mahdollisuuden hoitaa ISP:llä aktiivikaiuttimien elementtikohtaiset korjaukset ja jättää kaiuttimien ulkoisen DSP-prosessorin pois välistä. Tällä jätetään edestakainen DA-AD-muunnos välistä pois ja äänenlaatu pysyy parempana. 32-kanavaisen rakenteen ansiosta kanavia riittää useampia kullekin kaiuttimelle.

Äänenlaadultaan entisestään alkuperäisistä ISP-prosessoreista parannettu MK2-mallisto koostuu 16-, 24- ja 32-kanavaisista malleista analogisilla annoilla sekä 32-kanavaisesta mallista AES/EBU- tai AVB-digitaaliannoilla. Viimeksimainittu on hyvä vaihtoehto heille, joilla on esimerkiksi DSP-Genelecit kaiuttimina. DCI AES/EBU -sisääntulokortti on tarjolla, jos StormAudio ISP on tulossa kaupallisen elokuvateatterin keskusyksiköksi.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erittäin hyvä äänenlaatu.

  • Päivitettävä ja joustavasti muokattavissa.

  • Dirac Live ja Dirac Live Bass Control -huonekorjaus.

  • Helppokäyttöinen.

  • Keskittyy oleelliseen, ei keinotekoista kikkailua.

  • Parasta ei saa halvalla.

Lisätiedot

Tuotemerkki

StormAudio

Mitat

490 x 479 x 193 mm

Paino

13,1 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

3 vuotta

Versio

ISP 16 MK2 Analog, ISP 24 MK2 Analog, ISP 32 MK2 Analog, ISP 32 MK2 Digital AES/EBU, ISP 32 MK2 Digital AVB