StormAudio ISP Core 16

15 800 

StormAudio ISP Core 16 tiivistää äänenlaadun, toiminnot ja vakauden ISP Elite -malleja edullisempaan pakettiin.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 1 329,17  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 15 950 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

StormAudio ISP Core 16

Tiivistettyä toimivuutta – StormAudio ISP Core 16.

StormAudio keskittyy erittäin korkealuokkaisiin kotiteatterin ISP eli Immersive Sound Processor -AV-esivahvistimiin. ISP Core 16 tiivistää StormAudion osaamisen äänenlaadullisesti ja toiminnallisesti erinomaiseen kokonaisuuteen ja karsimalla kaikki ylimääräinen, on hinta saatu puristettua ISP Elite -malleja edullisemmaksi. Musiikinkuuntelijoita varten myös ISP Core 16 on Roon Ready.

ISP:n laadusta kertoo esimerkiksi se, että kun amerikkalainen Sound Labs Design sai tehtäväksi suunnitella parhaan mahdollisen kotiteatterin asiakkaalleen, StormAudio ISP valittiin AV-prosessoriksi miljoonan dollarin kokonaisuuteen. Teatterin suunnitteli sama saksalainen Jochen Veith, joka on suunnitellut mm. Capitol Recordsin Atmos-studion.

Käyttö on hyvin helppoa koko perheellekin superselkeän iPad-käyttöliittymän ansiosta. Niin halutessasi saat toki ohjattua ISP:tä myös tavallisella yleiskaukosäätimellä. Äänenlaadultaan ISP on niin hyvä, että se toimii myös erittäin järeän musiikinkuunteluun optimoidun laitteiston esivahvistimena, huonekorjaimena ja DA-muuntimena.

ISP Core 16:n on hankittavissa lisenssi Dirac Live Room Correction, Bass Control ja Active Room Treatment -huonekorjaukselle ja laitteessa on huomattava määrä työkaluja käsin tehtävään äänensävyn muokkaukseen.

Äänenlaadultaan entisestään alkuperäisistä ISP-prosessoreista parannetussa ja ulkoisesti huomattavan tyylikäässä StormAudio Core 16:ssa on 16 analogiantoa, mikä riittää erittäin hienon kotiteatterin tekemiseen. Vaikka Core 16 ei olekaan ISP Elite -mallien tapaan modulaarisesti muokattavissa, myös Core 16:n HDMI-kortti on päivitettävissä eli käyttöiän pitäisi olla pitkä verrattuna tavanomaiseen AV-vahvistimeen/esivahvistimeen.

Klikkaa tästä valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erittäin hyvä äänenlaatu.

  • HDMI-kortti on päivitettävissä.

  • Dirac Live, Dirac Live Bass Control ja Dirac Live ART -huonekorjaus lisävarusteena.

  • Helppokäyttöinen.

  • Keskittyy oleelliseen, ei keinotekoista kikkailua.

  • Parasta ei saa halvalla.

Lisätiedot

Tuotemerkki

StormAudio

Mitat

402 x 442 x 133 mm

Paino

8 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta