StormAudio ISP EVO

Alk. 17 500 

StormAudio ISP EVO on puhtaasti digitaalinen AV-prosessori, jonka selkeimmät käyttökohteet ovat puoliammattimaiset kotiasennukset, miksausstudiot ja luksusjahtien äänentoisto.

Poista

Kuvaus

StormAudio ISP EVO

Tiivistettyä toimivuutta – StormAudio ISP Core 16.

StormAudio keskittyy erittäin korkealuokkaisiin kotiteatterin ISP eli Immersive Sound Processor -AV-esivahvistimiin. ISP EVO on Core 16:n linjakkaaseen koteloon pakattu puhtaasti digitaalinen AV-prosessori, jonka selkeimmät käyttökohteet ovat puoliammattimaiset kotiasennukset, miksausstudiot ja luksusjahtien äänentoisto. Musiikinkuuntelijoita varten myös ISP EVO on Roon Ready.

ISP:n laadusta kertoo esimerkiksi se, että kun amerikkalainen Sound Labs Design sai tehtäväksi suunnitella parhaan mahdollisen kotiteatterin asiakkaalleen, StormAudio ISP valittiin AV-prosessoriksi miljoonan dollarin kokonaisuuteen. Teatterin suunnitteli sama saksalainen Jochen Veith, joka on suunnitellut mm. Capitol Recordsin Atmos-studion.

Käyttö on hyvin helppoa koko perheellekin superselkeän iPad-käyttöliittymän ansiosta. Niin halutessasi saat toki ohjattua ISP:tä myös tavallisella yleiskaukosäätimellä. Äänenlaadultaan ISP on niin hyvä, että se toimii myös erittäin järeän musiikinkuunteluun optimoidun laitteiston esivahvistimena, huonekorjaimena ja DA-muuntimena.

ISP EVO:ssa on Dirac Live Room Correction, Bass Control ja Active Room Treatment -lisenssi huonekorjaukselle ja laitteessa on huomattava määrä työkaluja käsin tehtävään äänensävyn muokkaukseen.

Äänenlaadultaan entisestään alkuperäisistä ISP-prosessoreista parannetussa ja ulkoisesti huomattavan tyylikäästä StormAudio ISP EVO:sta on neljä eri versiota. AES/EBU-annoilla ja AoIP (Audio over IP), molemmista 20- ja 32-kanavaiset mallit tarpeesi mukaan. Lisävarusteena on 16-kanavainen digitaalinen DCI-kortti kaupallista elokuvateatterikäyttöä varten.

Klikkaa tästä valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erittäin hyvä äänenlaatu.

  • HDMI-kortti on päivitettävissä.

  • Dirac Live, Dirac Live Bass Control ja Dirac Live ART -huonekorjaus.

  • Helppokäyttöinen.

  • Keskittyy oleelliseen, ei keinotekoista kikkailua.

  • Parasta ei saa halvalla.

Lisätiedot

Tuotemerkki

StormAudio

Mitat

402 x 442 x 133 mm

Paino

8 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta

Versio

ISP EVO 20 AES/EBU, ISP EVO 32 AES/EBU, ISP EVO 20 AoIP, ISP EVO 32 AoIP