SVS SB16 Ultra subwoofer

3 349  / kpl

Massiivisella 16″ elementillä ja jopa 5000W hetkellistä tehoa tuottavalla vahvistimella varustettu subwoofer, jonka resurssit eivät heti kättelyssä lopu kesken.

Poista

Kuvaus

SVS SB16 Ultra

SB16:sta ei hevillä kutsuisi kauniiksi, kompaktiksi tai helposti sisustukseen istuvaksi ”lifestyle” tuotteeksi, mutta toisin kuin niin monet muut subbareina markkinoitavat tuotteet, se on aito subbari sanan varsinaisessa merkityksessä.

Kotimainen Hifimaailma -lehti kehui SVS:n SB16 Ultraa testissään ”tolkuttoman hyväksi subbariksi.” Tästä subbarista ei heti kättelyssä lopu resurssit kesken. Puhdasta äänenpainetta lähtee sen verran runsaasti, että heikkohermoisempia voi alkaa jännittämään oman asunnon rakenteellinen kestävyys, hyvissä ajoin ennen kuin SB16:sta resurssit loppuvat.

SB16:sta on oiva subwoofer sinulle joka pidät rintalastaan iskevästä ja voimalla alas ulottuvasta bassotoistosta.

SVS SB16 Ultra subwooferin massiivinen 16″ bassoelementti sisältää maailman ensimmäisen 8″ puhekelan.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Runsaasti puhdasta äänenpainetta isompiinkin tiloihin.

  • Toisto ulottuu voimalla alle 20Hz:n.

  • Sisäinen ekvalisaattori vasteen optimoimiseksi erilaisiin tiloihin.

  • Iso ja painava. Pyydä kaveri avuksi subwooferin liikutteluun.

  • Ei valkoista viimeistelyvaihtoehtoa.

  • Ei kaiutintasoisia tuloja / lähtöjä.

Lisätiedot

Tuotemerkki

SVS

Taajuusalue

20 – 150 Hz

Teho

1500W

Sisääntulot

2 x RCA, 2 x XLR, 1 x 3.5mm Trigger

Elementit

1 x 16" bassoelementti

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

508 x 495 x 511mm (kork x lev x syv)

Paino

55 kg

Viimeistely

Kiiltomusta

Takuu

5 vuotta

SVS SB16 Ultra subwoofer | Ideaali.fi

Hifimaailma - Suomi

“Oli vain ajan kysymys milloin SVS kasvatti subwoofer-elementtiensä kokoa. Odotus palkittiin, sillä uuden 16-tuumaisen kanssa lopputulos on tolkuttoman hyvä. Jopa suljettu versio uudesta Ultrasta riittää aivan hätkähdyttävään äänenpaineeseen kokoluokassaan. Kontrolli ja basson iskukyky säilyvät aivan äärirajoille. Kotelo tai elementti eivät pidä mitään sivuääniä, ja toisto integroituu pääkaiuttimiin täysin saumattomasti…”

SVS SB16 Ultra subwoofer | Ideaali.fi

Sound & Vision - USA

“Kilpailee tasaväkisesti parhaiden kaksi tai jopa kolme kertaa kalliimpien subwoofereiden kanssa.”

“Kun elokuva eteni kohtaukseen, joka sisälsi sarjan hymyn naamalle levittäviä bassotehosteita, äänenpaineet nousivat kehoa koetteleviin lukemiin. Tuntui kuin asuntoni voisi luhistua kasaan minä hetkenä hyvänsä, ikkunat ja lattia tärisivät armottomasti. Suoraan sanottuna, ihmettelen että Kaliforniassa käytössä oleva maanjäristysten tunnistusjärjestelmä ei rekisteröinyt kyseistä tapahtumaa.”

“Subwooferien musikaalisuus yllätti minut. SVS:n insinöörit ovat selkeästi nähneet paljon vaivaa varmistaakseen, että subwooferit toimivat monenlaisella materiaalilla.”

“Jos todella rakastat bassoa, sinun tulisi tutustua tähän referenssiluokan subwooferiin.”

Lue testi

SVS SB16 Ultra subwoofer | Ideaali.fi

Home Cinema Choice - Englanti

“..vakuuttava suorituskyky”

“SVS:n 16″ elementti on kooltaan suuri, mutta se ei ole hidas… Subwooferin toiston sävy on hyvin miellyttävä, äänet toistuvat puhtaasti ilman säröä ja soinnissa on miellyttävää auktoriteettia, ilman heikompien kilpailijoiden kuivaa tai yksinuottista toistoa.”

Lue testi

SVS SB16 Ultra subwoofer | Ideaali.fi

AREA DVD - Saksa

“SB16:sta toisto sai meidät innostumaan. “Dark Knightin” ensimmäinen osoittaa kuinka hyvin SB16:sta pitää kaiken kontrollissa. Useat toisiaan seuraavat ja toisiinsa kerrostuvat tehosteet erottuvat selkeästi.”

“Subwooferi täyttää 40m2 kuunteluhuoneemme dynaamisella bassotoistolla.”

“SB16:sta kyvyt pääsevät oikeuksiinsa myös musiikilla, se integroituu pääkaiuttimien sointiin saumattomasti ja jälleen elementti pysyy täysin kontrollissa suurillakin äänenpaineilla, eikä kotelosta kuulu ylimääräisiä sivuääniä. Elementti reagoi nopeasti, jonka tuloksena toisto on napakka ja erotteleva.”

“Yksinkertaisesti sanottuna, tämä on yksi parhaista saatavilla olevista subwoofereista hintaluokasta riippumatta. SB16 toimii yhtälailla niin musiikilla kuin elokuvien ääniraidoilla.”

Lue testi

SVS SB16 Ultra subwoofer | Ideaali.fi

TechHive - USA

“Paikallisen hifi liikkeen omistava ystäväni kutsui minut kuuntelemaan eräitä heidän parhaista tuotteistaan… järjestelmän subwooferina toimi JL Audion Gotham subwooferi (15000$). En koskaan unohda sitä tunnetta jonka JL Audion Gotham subwoofer aiheutti. Se tuotti napakimman, alimpiin taajuuksin ulottuvan, puhtaan ja tiukimmalla auktoriteetilla varustetun bassotoiston mitä olin koskaan kuullut. Tuosta päivästä lähtien olen etsinyt subwooferia joka kykenisi tuottamaan samanlaisen elämyksen huomattavasti edullisempaan hintaan. Etsintä on vihdoin päättynyt, SVS on julkaissut ratkaisun uuden SB16-Ultra subwooferin muodossa..”

“Olen kuunnellut Revel kaiuttimiani tässä huoneessa jo useita vuosia. Tänä aikana olen testannut lukuisia subwoofereita, mutta yksikään niistä ei ole täysin pysynyt niiden tahdissa, kunnes nyt SB16:sta myötä.”

“SVS SB16 ei ainoastaan pysynyt Revel Salon 2:ten tahdissa, se myös integroitui niihin niin saumattomasti, että pidin musiikin kuuntelusta enemmän subwooferin kanssa kuin ilman. Seikka jota ei koskaan aikaisemmin tapahtunut.”

“Niin mahtava kuin SB16:sta onkin musiikilla, niin elokuvilla se on vielä hämmästyttävämpi. Tapa jolla Steven Spielberg esittelee T-Rexin alkuperäisessä Jurassic Parkissa on legendaarinen. Visuaalisesti T-Rexin saapuminen yhdistetään vesilasin pinnassa näkyviin väreisiin. T-Rexin askeleet eivät ainoastaan kuuluneet ja saaneet huonettani tärisemään, ne saivat viereisen huoneen peilin resonoimaan samanaikaisesti kun kankaalla kuvattiin lasissa olevan veden väreilevää pintaa.”

“Tahdon vielä painottaa yhtä seikkaa. T-Rexin askeleet ja karjaisu toistuivat niin dynaamisesti ja sellaisella auktoriteetilla, että tunsin oloni aavemaisen hermostuneeksi. En ole koskaan ennen kokenut mitään vastaavaa millään toisella kokoonpanolla.”

“SVS SB16-Ultran suorituskyky on häkellyttävä, niin musiikilla kuin elokuvilla. Jos sinulla on riittävä budjetti ja etsit referenssiluokan bassotoistoa, niin sinun täytyy kuunnella SVS SB16-Ultra.”

Lue testi

SVS SB16 Ultra subwoofer | Ideaali.fi

Home Theater Review - USA

“Olen kuullut melkein kaikki markkinoiden paremman luokan subwooferit. SB16:sta ei kuulosta yhdeltäkään niistä. Se on melkein omassa luokassaan mitä tulee matalien taajuuksien toistamiseen.”

“Mikäli pidät napakasta, iskevästä, voimakkaasta ja dynaamisesta bassotoistosta, niin tämä subwoofer suoriutuu näistä osa-alueista paremmin kuin yksikään aikaisemmin kuulemani subwoofer.”

Lue testi

SVS SB16 Ultra subwoofer | Ideaali.fi

Reference Home Theater - USA

“Kaiken kaikkiaan SVS SB16-Ultra on loistava subwooferi. Olen alkanut miettimään pieniä muutoksia huoneeseeni, jotta saisin pari tällaista mahtumaan huoneeseeni. SVS SB16-Ultra tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, se on yksi nykymarkkinoiden parhaiten toteutetuista ja soivista subwoofereista.”

Lue testi

SVS SB16 Ultra subwoofer | Ideaali.fi

Home Theater Shack - USA

“Rakastan SVS SB16-Ultraa. SVS on ylittänyt itsensä… se suoriutuu kaikesta poikkeuksellisen hyvin, paljastamatta ainuttakaan selkeää puutetta tai heikkoutta. Tässä subwooferissa yhdistyy tarkkuus ja voima yhdeksi johdonmukaiseksi paketiksi, jonka kontrolli ei herpaannu missään tilanteessa.”

Lue testi

SVS SB16 Ultra subwoofer | Ideaali.fi

Audioholics - USA

“Normaalisti testien yhteenvedossa luettelen seikkoja jotka ovat olleet mielestäni mainitsemisen arvoisen positiivia ja seikkoja joissa tuotetta voisi mielestäni vielä parantaa. Aloitan yleensä negatiivisilla huomioilla ennen positiivisiin siirtymistä. SVS SB16-Ultran kohdalla en kuitenkaan pysty mainitsemaan mitään erityisen negatiivista, minulla on hyvin vähän huomautettavaa. Oikeastaan ainut asia jonka toivoisin olevan toisin on tuotteen paino, koska SB16:sta siirtäminen käy työstä… SVS SB16-Ultra on huippuluokan subwoofer.”

SVS SB16 Ultra subwoofer | Ideaali.fi

AV Online - Unkari

“On subjektiivista mikä tuote on paras kenellekin, mutta kyseessä on yksi upeimmista subwoofereista jossa yhdistyy voima ja tarkkuus mihin olemme törmänneet.”

Lue testi