50 %

Wharfedale Diamond 220 jalustakaiuttimet KÄYTETTY

Original price was: 269 €.Current price is: 135 €. / pari

Wharfedale Diamond 220 käytettynä parina. Hyvät peruskaiuttimet pikkurahalla.

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Wharfedale Diamond 220

Wharfedale Diamond 220 – Edulliset kompaktikaiuttimet

Yksinkertaisesti sanottuna, Wharfedale Diamond-mallisto on yksi britannian menestyneimmistä kaiutinsarjoista ellei jopa yksi maailman menestyksekkäimmistä. Tätä voidaan ylpeästi perustella sillä, että edellisenä vuotena Diamond-mallisto rikkoi lukuisia ennätyksiä muotoilunsa sekä palkitun äänenlaatunsa ansiosta tässä hintaluokassa, ympäri maailman.

Alkaen vuodesta 1982 Wharfedale Diamond-malliston tunnusomainen piirre on ollut erinomainen suorituskyky edulliseen hintaan. Nyt Wharfedalella on kunnia esitellä viimeisin mallistonsa, joka kunnioittaa juuri tätä perinnettä – Diamond 200-sarja!

Ominaisuudet:

Toimintaperiaate: 2-tie jalustakaiutin
Kotelotyyppi: bassorefleksi
Basso: 1 x 130 mm, Woven Kevlar Cone
Diskantti: 25 mm, Soft Dome
Magneettisuojattu: Ei
Herkkyys (2.83V @ 1m): 86dB
Suositeltu vahvistinteho: 25-100W
Peak SPL: 95dB
Nimellinen impedanssi: 8Ω
Minimi impedanssi: 4.1Ω
Taajuusvaste (+/- 3dB): 56 Hz – 20 kHz
Bassolaajennus (-6 dB): 45 Hz
Jakotaajuus: 2.2 kHz
Kotelon tilavuus: 7 L
Mitat (K x L x S): 315 x 174 x 227 mm
Paino: 5.3 kg /Kpl

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Siisti viimeistely.

  • Asiallinen soundi verrattuna telkkarien ja soundbarien äänenlaatuun.

  • Kompakti koko helpottaa sijoittamista.

  • Alabassojen toistoon tarvitaan luonnollisesti erillinen subwoofer.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Vienna Acoustics

Taajuusalue

30 – 22 000 Hz

Impedanssi

4 ohm

Herkkyys

90 dB

Suositeltu vahvistinteho

30 – 200 W

Elementit

1.1"-tekstiilikalottidiskantti, 6"-keskiääni ja 6"-basso

Kaiutin tyyppi

2 1/2-tie

Mitat

216 x 972 x 343 mm (L x K x S), mitat sisältävät pohjalevyn

Paino

52,6 kg / pari

Viimeistely

Kiiltovalkoinen

Wharfedale Diamond 220 jalustakaiuttimet KÄYTETTY | Ideaali.fi

The Absolute Sound - USA

“Eräät kaiuttimet ovat syntyneet tanssimaan, se on osa niiden perintötekijöitä. Ne toistavat musiikin selkeän kevyellä ja ketterällä tavalla pitkälti samaan tyyliin kuin Fred ja Ginger tuntuivat uhmaavan painovoiman lakia leijuessaan elokuvien tanssilattioiden poikki. Vienna Acousticsin kaiuttimet saavat aikaan tämän elävän musiikin läsnäolon tunteen tavalla, joka jättää muut kaiuttimet varjoonsa.”

“Soinnillisesti ensimmäiset asiat, jotka tulevat mieleen kaiutinta kuunnellessa, ovat nopeus ja yhtenäisyys.”

“Mozart Grand SE on monien vahvuuksien kaiutin, mutta sillä on kompaktien kaiuttimien sielu ja notkeus. Erinomainen hinta-laatusuhteeltaan.”

Lue testi

Wharfedale Diamond 220 jalustakaiuttimet KÄYTETTY | Ideaali.fi

SoundStage! Access - USA

“Vaikka yleensä suosinkin tarkkuutta, pidin enemmän Mozart Grand SE:n yleissoinnista – ei ainoastaan bassotoiston täyteläisyyden ja auktoriteetin takia, vaan myös sen silkinpehmeän korkeidenäänten toiston ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä sen ultra-sulavan ja varsin vahvasti läsnä olevan keskiäänten toiston ansiosta, joka saa musiikin elämään.”

“Henkilöt, jotka lukevat kirjoittamiani testejä tasaiseen tahtiin tietävät, että toiston tarkkuus on hyvin lähellä listani kärkeä puhuttaessa kaiuttimien toivottavista ominaisuuksista. Kuten yllä olevasta tekstistä voi päätellä Vienna Acoustics Mozart Grand SE ei kulje millintarkasti tarkkuuden väylällä, mutta se on kokonaisuutena riittävän hyvin balanssissa ja sen aitoihin vahvuuksiin kuuluvat:
-Täyteläinen ja ulottuva bassotoisto joka uhmaa kaiuttimien kompakteja ulkomittoja.
-Silkinpehmeä ja ulottuva korkeiden äänien toisto.
-Pehmeä ja aistillinen keskialue, joka antaa soinnille todellisen läsnäolon tunnun ja tekee kaiuttimesta todella mukavan kuunneltavan kaikenlaisella musiikilla.”

“Kokonaisuutena Mozart Grand SE:ssä on kyse korkeasta musikaalisuudesta kuin armottomasta tarkkuudesta, eikä tätä seikkaa pyydellä anteeksi – eikä siihen ole tarvettakaan. Vaikka arvostankin oppikirjan mukaista tarkkuutta, niin olen ensimmäisenä sanomassa, että minun huoneessani Mozart Grand SE kuulosti erinomaiselta ja että kuuntelin niiden kautta enemmän musiikkia kuin olisi ikinä kuvitellut kuuntelevani.”

“Sitten on vielä kaiuttimen visuaalinen ilme ja rakenne, jotka voivat jäädä huomiotta tai sivuutettua. Niille jotka ovat sisustustietoisia ja haluavat esitellä laitteistoaan sen piilottamisen sijasta Mozart Grand SE tarjoaa harvinaisen korkealuokkaisen käsityöleiman ja vanhan maan charmin, jotka antavat tälle kohtuuhintaiselle kaiuttimelle todellisen luksusilmeen. Kaiken kaikkiaan Vienna Acoustics Mozart Grand Symphony Edition miellyttävä kaiutin niin visuaalisesti kuin soinnillisesti – 3 500 dollarin hinnalla se ei ole ainoastaan erittäin hyvä kaiutin, se myös tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen.”

Lue testi

Wharfedale Diamond 220 jalustakaiuttimet KÄYTETTY | Ideaali.fi

TONEAudio - USA

“Mozartit antavat yksinkertaisesti musiikin puhua puolestaan jättäen sinut analysoinnin sijaan vain nautiskelemaan.”

“Tärkeä seikka Mozarteihin liittyen on niiden kyky saada heikkolaatuisemmatkin äänitykset soimaan mukaansatempaavasti, merkittävä seikka meille jotka elämme todellisessa maailmassa.”

“Kaiuttimien tuottama bassotoisto oli vakuuttava.”

“Näiden kaiuttimien soinnilliset meriitit ovat häkellyttävät kun ottaa huomioon kaiuttimen 3 500 dollarin hinnan.”

“Vienna Acoustics Mozart Grand SE:t eivät ole ainoastaan ansainneet Exceptional Value 2012 -palkintoamme vaan ne ovat ne ovat hintalaatusuhteeltaan yhdet parhaista kaiuttimista mitä tämä testaaja on pitkiin aikoihin kohdannut.”

Lue lisää

Wharfedale Diamond 220 jalustakaiuttimet KÄYTETTY | Ideaali.fi

Vienna Acoustics

Itävalta

Vienna Acoustics sai alkunsa Itävallassa 1989 jolloin Viennassa asuva Peter Gansterer perusti yrityksen pitkäaikaisen harrastuksen innoittamana. Viennassa sijaitsee eräät maailman kuuluisimmista konserttitaloista joiden penkkejä Peter on kuluttanut jo nuoruus vuosinaan. Näissä konserttisaleissa kuullut esitykset ovat sittemmin toimineet Vienna Acousticsin suunnittelutiimin innoittajina. Konserteissa kuultu soinnin auktoriteetti ja kokonaisvaltaisuus sai Peterin aloittamaan kaiuttimien suunnittelun joiden tavoitteeksi asetettiin konserteissa koetun elämyksen toistaminen kotiolosuhteissa.

Toisin kuin monet muut valmistajat jotka ovat siirtäneet tuotantonsa Euroopan ulkopuolelle Vienna Acoustics valmistaa edelleen kaikki tuotteensa Itävallassa, ainoastaan upeasti viimeistellyt kotelot tulevat Itävallan kokoonpanolinjalle italialaiselta luksus luokan huonekaluvalmistajalta.

Vienna Acoustics tuotteiden suunnittelun pohjana käytetään niin mittauksia kuin kuuntelukokeita, mutta kaiuttimien lopullinen toisto perustuu aina kuuntelukokeille ja niissä hyviksi koetuille ratkaisuille. Vienna Acousticsin sointia kuvaavat hyvin sanat rikas, täyteläinen, läsnä oleva, miellyttävä ja musiikille uskollinen.

Vienna Acousticsin toiminnassa avain asemassa on tunne – nöyryydestä muusikkojen työtä ja sen autenttista toistamista kohtaan ja ylpeydestä tuotteiden tinkimättömästä teknisestä toteutuksesta ja viimeistelystä.

Kokonaisuutena Vienna Acousticsin tuotteiden voidaan sanoa olevan soivia taideteoksia jotka tarjoavat miellyttäviä hetkiä musiikin parissa vuosikymmeniksi eteenpäin.