UUTUUS

ToneWinner AD-PA1+ päätevahvistin

3 790 

ToneWinner AD-PA1+ on järeä päätevahvistin joka toimii puhtaassa A-luokassa jopa 100w teholuokkaan saakka. Kytkimellä vahvistin voidaan asettaa toimimaan myös A/B- luokassa, jolloin teho kasvaa 300w per kanava 8ohmin kuormaan.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 326,45  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 3 917,34 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: Tulossa huhtikuu 2024

Kuvaus

ToneWinner AD-1PA+

Suorituskykyä joka eurolla – ToneWinner AD-1PA+

Jos periaatteenasi on olla ostamatta Kiinassa valmistettuja tuotteita, tai ostat vain “high end” harrastajien piireissä “hyväksyttyjen” valmistajien tuotteita, niin voit todennäköisesti säästää aikaasi ja siirtyä tutkimaan muita vaihtoehtoja. Jos taas teet valinnat käytännön suorituskyvyn pohjalta luottaen itseesi ja omiin korviisi, niin suosittelemme lämpimästi tutustumaan ToneWinner AD-1PA+ vahvistimeen. ToneWinner on Kiinalainen AV-valmistaja joka valmistaa runsaan määrän tuotteita OEM ja ODM periaatteella useille kansainvälisesti tunnetuille tuotemerkeille. Tämän lisäksi ToneWinner valmistaa tuotteita myös omalla tuotemerkillään. ToneWinner tuotteet tarjoavat erittäin hyvän hinta-laatusuhteen ja suosittelemme ennakkoluulottomasti kaikkia tutustumaan valmistajan tuotteisiin.

100w x 2 puhtaasti A-luokassa ja 300w x 2 A/B-luokassa

AD-1PA+ kykenee tuottamaan puhtaassa A-luokassa 2 x 100W 8ohm ja A/B-luokassa 2 x 300W 8ohm lähtötehon. Hankalatkaan kaiutinkuormat eivät ole ongelma AD-1PA+:lle. AD-1PA+:n etupaneelissa on kytkin jolla vahvistimen toimintatila voidaan vaihtaa kolmen eri vaihtoehdon välillä: A – A/B – AUTO. Vahvistimen topologia on täysin balansoitu ja virran anto kyvystä vastaa 1200W rengassydänmuuntaja ja kokonaiskapasiteetiltaan 180 000uF patteristo kondensaattoreja.

ToneWinner AD-PA1+ kansi auki.

Italialainen Hi-Fi / High End julkaisu “REMUSIC” testasi AD-PA1+ version edeltäjän AD-PA1:n, uusi “+” versio on ennestään parannettu versio. Kyseisessä testissä mainittiin kuinka kirjoittajan laitteistossa testattavana oli käynyt vahvistimia mm. sellaisilta valmistajilta kuin YBA, Dan D’Agostino, Audio Research, Accuphase, Burmester, Gryphon, Dartzeel ja Viola. Henkilöt jotka tunnistavat edellä mainitut tuotemerkit tietävät, että kyseisten valmistajien päätevahvistimet maksavat helposti jopa 10x enemmän kuin testin kohteena nyt ollut ToneWinner. Testi kannattaa lukea täältä, mutta yhtenä mielenkiintoisena lainauksena mainittakoon (Googlen käännös):

“It is hardly necessary to report that, precisely on this same field, about a year ago the Dan D’Agostino, although a monster of delivery, did not reach the completeness of information that the ToneWinner today demonstrates compared to the Viola, paying the price precisely in terms of refinement and airiness.”

“What to say? We looked at each other for a long time, us enthusiasts, each with our own beliefs and preferences for this or that brand, but we all agreed that in those evenings of listening something extraordinary had happened.

We are faced with electronics that know the language of Hi-End. And he speaks it fluently with that property of expression that only the best can boast.

In a market marred by crazy prices, in a flourishing of electronics that are both highly priced and responsible for sudden orchitis in the listener, it is rare to find such a successful ending, so damned fun and exciting.”

“A final amp with an amazing quality/price ratio, the likes of which haven’t been seen in a lifetime and which will be talked about a lot.

  • REMUSIC – Italia

Osa alan harrastajista varmasti ohittaa yllä olevat kommentit naurettavina sekä “maksettuina ja epäilyttävinä”, heille se suotakoon. Avoimin mielin ja omaan kokemukseen uskoville suosittelemme omakohtaista tutustumista ja johtopäätösten tekemistä sen jälkeen, voihan olla että yllätyt iloisesti ja välirahalla voit vaikka viedä perheen All Inclusive lomalle etelään. Niin tai näin, oletpa sitten etsimässä vahvistinta 3500€ luokassa, tai 10x hintaisena, niin suosittelemme tutustumista myös AD-1PA+:aan, mikäli sen fyysinen koko tai muut ilmoitetut tekniset ominaisuudet eivät ole yhteensopimattomia tarpeidesi kanssa.

Tule ja koe itse

Pääset käytännössä tutustumaan AD-1PA+ suorituskykyyn toimitiloissamme Vantaan Porttipuistossa alle 100m IKEAsta.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Rakenteeltaan ja suorituskyvyltään vaikuttava vahvistin.

  • Erinomainen hinta-laatusuhde.
  • Palkittu äänenlaatu ja hyvät tehoreservit hankaliinkin kaiutinkuormiin.

  • Lämpenee käytössä, joten emme suosittele vahvistimen asentamista suljettuun laatikostoon jossa ilma ei pääse tehokkaasti kiertämään.

Lisätiedot

Tuotemerkki

ToneWinner

Teho

A-luokassa: 2 x 100w RMS 8ohm
A/B-luokassa: 2 x 300w RMS 8ohm
Stabiili jopa alle 2ohm kuormiin saakka.

Taajuusalue

20-20000Hz

Sisääntulot

Linjatasoiset (RCA&XLR) / Trigger 12v.

Lähdöt

Kaiutintasoiset (naparuuvit) / 12v Trigger.

Mitat

444 x 294 x 449mm (lev x kork x syv)

Paino

44 kg

Viimeistely

Musta, Hopea

Takuu

2 vuotta