Monitor Audio IWA-250 päätevahvistin

605 

Monitor Audio IWA-250 on 250W subwoofer pääte jolla voidaan ohjata kahta passiivista subwoofer elementtiä.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 56,02  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 672,20 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

Monitor Audio IWA-250

Luotettavuus, monipuoliset ominaisuudet ja erinomainen äänenlaatu – Monitor Audio IWA-250

Monitor Audion 250W subwoofer pääte jolla voidaan ohjata kahta passiivista subwoofer elementtiä. IWA-250 on oikea valinta mm. Monitor Audion IWS-10 uppoelementeille, mutta voit käyttää sitä myös muiden valmistajien passiivisubwooferien ohjaamiseen.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Hyvillä säädöillä varustettu subwoofer vahvistin.

  • Kompakti koko – vahvistin on helppo sijoittaa monenlaisten hyllyjen ja senkkien sisään.

  • Erinomainen hyötysuhde – vahvistin ei hukkaa tehoja lämmön tuottoon.

  • 250w teho ei välttämättä riitä kaikkein järeimpien subwooferien ohjaamiseen.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Teho

2 x 250w 4 ohm

Taajuusalue

25 – 120 Hz

Sisääntulot

1 x Stereo RCA, 1 x LFE RCA, 1 x XLR,

Lähdöt

2 x kaiutinlähtö

Mitat

43.7 x 432 x 263 mm (tassut kiinnitettyinä)

Paino

4 kg

Viimeistely

Harmaa

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.

 

Tuote-esittely

Quick Start ohje