TULOSSA HEINÄKUUSSA

ToneWinner SW-D6000 subwoofer

1 890  / kpl

ToneWinner SW-D6000 on 15″ elementillä varustettu korkealaatuinen ja suorituskyvyltään erinomainen subwoofer jolle on tässä hintaluokassa vaikea löytää vaihtoehtoa.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 163,10  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 1 957,20 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: Huhtikuu 2024

Kuvaus

ToneWinner SW-D6000

Mikä ihmeen ToneWinner?

ToneWinner ei valmistajana vielä sano kovinkaan monelle harrastajalle sen enempää. Mutta kyseessä on suuri AV-laitevalmistaja, joka on toiminut pitkään valmistanut tuotteita useille kansainvälisesti tunnetuille HiFi merkeille. Nyt valmistajan omalla tuotemerkillä valmistamat tuotteet ovat alkaneet saada jalansijaa ennakkoluulottomien harrastajien parissa ympäri maailmaa. ToneWinner tuotteet tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen ja niiden suorituskyky kilpailee tasaväkisesti useiden huomattavasti kalliimpien kilpailijoiden tuotteiden kanssa. Jos ostat tuotteesi lähtökohtaisesti statuksen kartuttamiseksi netin audiofiili ja kotiteatteri ympyröissä, ei ToneWinner välttämättä nosta statustasi samalla tapaa kuin tiettyjen harrastajien parissa valikoitujen, tunnetumpien ja ”hyväksyttyjen” tuotemerkkien hankkiminen, mutta mikäli ostat tuotteesi aidosti suorituskyvyn pohjalta eikä sinua haittaa olla ensimmäisten joukossa, niin uskallamme väittää, että ToneWinner tuotteiden ohittaminen olankohautuksella ilman omakohtaista testaamista ei ole järkevää.

ToneWinner D-sarjan subwooferit
ToneWinnerin subwooferit ovat lyhyessä ajassa saavuttaneet jalansijaa kohtuullisesti hinnoiteltuina ja erittäin hyvän suorituskyvyn omaavina malleina. Subwooferien ulkoinen ilme on pelkistetyn yksinkertainen, mutta tämän koruttoman ulkokuoren sisään kätkeytyy roppakaupalla raakaa voimaa ja kontrollia.
D-sarjan subwooferit omaavat monipuoliset DSP-säädöt subwooferin äänenvoimakkuuden, vaiheen, jakotaajuuden ja toistovasteen muokkaamiseksi. Näiden ominaisuuksien ohjaaminen käy kätevästi Android ja Apple mobiililaitteille ilmaiseksi ladattavalla applikaatiolla, jonka lisäksi perussäätöihin pääsee aina käsiksi suoraan subwooferin vahvistinyksikön säätimien kautta. Vastaavia ominaisuuksia ja suorituskykyä on totuttu näkemään kilpailijoiden merkittävästi kalliimmissa malleissa.

ToneWinner subwoofereita on verrattu niin kuuntelujen kuin mittausten pohjalta kilpailijoiden kuten SVS ja Paradigm subwoofereihin ja tulokset ovat järjestäen olleet ToneWinnerille edulliset. YouTubesta löydät useita videoita, joissa ToneWinnerin malleja on vertailtu kilpailijoiden malleihin eri hintapisteissä. Pääset käytännössä toteamaan ja vertaamaan ToneWinner mallien suorituskykyä kilpailijoihin myös toimitiloissamme Vantaan Porttipuistossa.

ToneWinner SW-D6000

D6000 on refleksiviritteinen subwoofer jossa hyödynnetään 15” pitkäiskuista bassoelementtiä yhdistettynä 800w RMS päätevahvistimeen. D6000:ssa on myös korkealaatuinen DSP jonka avulla voit sovittaa subwooferin soinnin tilasi akustiikkaan ja omiin mieltymyksiisi sopivaksi suoraan kuuntelupaikalta käyttäen Android ja Apple mobiililaitteille saatavan applikaation välityksellä. Voit toki tehdä säätöjä myös subwooferin omasta vahvistimesta käsin mikäli sinulla ei ole yhteensopivaa mobiililaitetta.

 

ToneWinner SW-D6000 subwoofer | Ideaali.fi

 

Matalimpiin taajuuksiin voimalla ulottuvaa bassotoistoa

ToneWinner SW-D6000 toistaa voimalla aina 15Hz:iin saakka. Toisto pysyy suurillakin äänenvoimakkuuksilla kontrollissa ja puhtaana. Toiston napakkuus ja dynamiikka saa elokuvat ja musiikin heräämään henkiin uudella tavalla. Tällä subwooferilla voit kohtuu kustannuksin toteuttaa myös useamman subwooferin sisältävät kotiteatterijärjestelmät.

 

ToneWinner SW-D6000 subwoofer | Ideaali.fi

DSP ja EQ

ToneWinner subwoofereissa on monipuolinen ja helposti Apple ja Android mobiililaitteilla ohjattava hallintapaneeli jonka kautta voidaan säätää subwooferin äänenvoimakkuutta, vaihetta, jakotaajuutta sekä taajuusvastetta. Kaikki nämä muutokset voidaan tehdä kätevästi suoraan kuuntelupisteestä käsin. Tilanteissa joissa kyseisen kaltaista mobiililaitetta ei ole saatavissa voidaan säätöjä tehdä kattavasti myös subwooferin vahvistimen säätöpaneelista käsin.

Käytännön suorituskykyä

ToneWinner subwoofereiden suorituskyky on todistetusti monissa tapauksissa samaa luokkaa tai parempi kuin merkittävästi kalliimpien arvostettujen kilpailijoiden suorituskyky. YouTubesta löytyy käytännön testejä mittaustuloksineen, joista käy ilmi kuinka ToneWinner mallit kerta toisensa jälkeen tarjoavat paremman hinta-laatusuhteen ja suorituskyvyn kuin esim. SVS:n kilpailevat ja huomattavasti kalliimmat mallit. ToneWinner onkin erinomainen valinta henkilöille, joille käytännön suorituskyky on merkittävämpi kuin tuotteessa oleva logo.

Tule ja vertaa itse

Seuraava erä saapuu huhtikuussa 2024, jonka jälkeen toimitiloissamme pääset testaamaan useita ToneWinner tuotteita itse, sinun ei siis tarvitse sokeasti uskoa meidän puheita tai netin arvosteluja vaan voit itse tulla toteamaan tuotteiden käytännön suorituskyvyn.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Luokkansa paras suorituskyky?

  • Toisto ulottuu voimalla 15 Hz asti.

  • Monipuolinen applikaatio asetusten tekoon.

  • Saatavana vain mustana.

  • Ei helpoiten “INNO” sisustukseen piilotettava malli

Lisätiedot

Tuotemerkki

ToneWinner

Taajuusalue

15 – 240 Hz (-3dB)

Teho

800 W jatkuvaa, 1500 W hetkellinen

Sisääntulot

2 x RCA, LFE XLR, LFE RCA

Lähdöt

LFE out RCA

Elementit

1 x 15"

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

480 x 598 x 628 mm

Paino

43 kg

Viimeistely

Mattamusta

Takuu

3 vuotta