TreeTops rimapaneeli – akustiikkapaneeli. Savu tammi

Alk. 145 

Tyylikäs akustiikkapaneeli huonetilojen akustiikan rauhoittamiseen.

Poista

Kuvaus

TreeTops rimapaneeli - akustiikkapaneeli

Piristä sisustustasi ja paranna tilan akustiikkaa rimapaneelein

TreeTops rimapaneeleilla voit luoda visuaalisesti näyttäviä ja huoneesi akustiikkaa rauhoittavia kokonaisuuksia jotka täydentävät kotisi ilmettä. TreeTopsin rimapaneeleilla voit viimeistellä niin seinä- kuin kattopintoja, voit käyttää niitä myös rajatuilla alueilla sisustuksellisena tehosteena joka samalla rauhoittaa tilasi akustiikkaa.

TreeTops paneelit koostuvat 9mm paksusta kierrätyspulloista valmistetusta PET paneelista joiden pintaan on asennettu 25mm leveät rimat, 15mm rakovälillä. Toisin kuin useiden kilpailijoiden rimapaneeleita, TreeTopsin paneeleita saat kauttamme niin 244cm kuin 300cm pituisina. Yksittäisen paneelin leveys on 60cm.

9mm PET-paneelin ja rimojen yhdistelmä rauhoittaa tilan akustiikkaa. Paneelien tehoa voidaan kasvattaa asentamalla paneelien taakse lisävaimennus tai jättämällä paneelien taakse ilmarako, mutta jo sellaisenaan paneelit tekevät tilan akustiikasta miellyttävämmän. Kysy meiltä tarkempia ohjeita parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Nopea ja helppo asentaa

Rimapaneelien asennus on varsin nopeaa ja helppoa. Rimapaneelit asennetaan mustilla ruuveilla jotka yksinkertaisesti kiinnitetään seinä- tai kattopintaan paneelien PET taustamateriaalin läpi ruuvaamalla. Paneelit on helppo myös lyhentää tarpeen mukaan. Tarvittaessa saat kauttamme myös täysivaltaiset asennuspalvelut.

Paneelien toimitus

Paneelien koon johdosta, et voi suoraan tilata kuljetusta verkkokauppamme kautta. Soita meille niin katsotaan paras tapa toimittaa paneelit jos et pääse itse noutamaan niitä varastoltamme.

 

TyylikäsAV kokonaisuus smoked oak rimapaneelein

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Tyylikäs ja helposti muokattava paneeli

  • Helppo asentaa

  • Myös 3000mm pitkänä. Suosituimmat huonekorkeudet ilman saumoja.

Lisätiedot

Mitat

2440 x 600mm, 3000 x 600mm

Viimeistely

Savu tammi