UUTUUS

Roksan Caspian 4G Integrated Amplifier vahvistin

3 500  / kpl

Roksan Caspian 4G Integrated Amplifier on hintaluokkansa kärkivaihtoehtoja kun halutaan erinomaista äänenlaatua, toimivat ominaisuudet ja kiitettävän vankka mekaaninen laatu.

Poista

Kuvaus

Roksan Caspian 4G Integrated Amplifier

Roksan Caspian 4G – loistava äänenlaatu, erinomaisen järkevät ominaisuudet ja todella vankka rakenne

Caspian M2 -vahvistinmallisto, eli yli vuosikymmenen ja tuli tunnetuksi hyvästä luotettavuudesta ja loistavasta äänenlaadusta. Neljännen sukupolven Roksan Caspian 4G astuu isoihin saappaisiin, mutta lunastaa odotukset erinomaisesti. Mallistossa on Caspian 4G Integrated Amplifier ja monipuoliset striimausominaisuudet sekä HDMI eARC:n pakettiin lisäävä Caspian 4G Streaming Amplifier

Tiivistettynä Roksan Caspian 4G Integrated Amplifierin ominaisuudet ovat RCA- ja XLR-liitännät sekä subwooferanto, Bluetooth aptX, MM-levysoitinliitäntä, Euphoria-vahvistinasteet, Rapture DAC ja MaestroUnite-sovellus asetusten tekoon ja ohjaamiseen. Caspian 4G Streaming Amplifier lisää pakettiin korkealaatuisen ja vakaasti toimivan BluOS-tekniikkaa hyödyntävän striimerin, HDMI eARC -liitännän, Apple AirPlay 2:n ja MQA-tuen.

Kaikki tämä on kääritty erittäin tukevaan ja eleganttiin koteloon: etulevy ja kansi ovat yhtenäistä 6mm paksua alumiinia ja yhtään kiinnitysruuvia ei ole näkyvillä. Kokonaisuuden kruunaa vahvistimien tyyliä jatkava alumiininen kaukosäädin.

Helppo ja väkevä sovellus ohjaamiseen

Roksanin ja Monitor Audion tuotteita ohjaava MaestroUnite-sovellus tekee käyttöönotosta ja arkikäytöstä intuitiivista ja luontevaa. Helppo käyttöliittymä ja erittäin suorituskykyinen laitteisto vastaamassa käyttäjän tarpeisiin sovelluksen takana. MaestroUnitella voidaan tehdä laitteiden firmwaren päivitykset sekä muokata äänensävyä ja toimintoja. Voit myös rakentaa useammasta MaestroUnitea tukevasta laitteesta monihuoneäänentoiston.

Sovelluksella voit tehdä asetukset esimerkiksi subwooferin käyttöön, tehdä DSP:llä älykkään ja helppokäyttöisen tasapainotuksen kaiuttimien ääneen, jos sijoitus on lähellä seiniä tai nurkkia. Luonnollisesti kaikki ylimääräinen prosessointi on ohitettavissa, jos sitä ei tarvita tai haluta.

Niin varma ja vakaa kuin langallinen yhteys onkin, Caspian 4G tarjoaa myös langattomat vaihtoehdot, mutta poikkeuksellisen elegantisti. Sekä WiFi- että Bluetooth-antennit ovat vahvistimen sisällä piilossa, eivät esillä sojottamassa.

Erittäin korkealuokkainen äänenlaatu

Caspian 4G -vahvistimien tekniikka perustuu valmistajan kehittämään Euphoria-vahvistinarkkitehtuuriin ja Rapture-DA-muuntimiin. Kehittyneet analogiliitännät tarjoavat titop-suorituskyvyn kytketystä ohjelmalähteestä riippumatta. Koko signaaliketju sisääntuloista esivahvistimen, levysoitinesivahvistimen, BluOS-striimerin ja päätevahvistimien kautta on mietitty parhaan mahdollisen äänenlaadun ja toimivuuden kannalta.

600VA virtalähde tarjoilee vakaata virtaa AB-luokkaisille pääteasteille, jotka syöttävät 105 W / 8 ohm ja 200 W / 4 ohm jatkuvaa tehoa kumpaankin kanavaan. Aivan kuten vahvistinpuoli, myös Rapture DAC on tuplamono.

Erittäin korkearesoluutioinen äänenvoimakkuussäädin varmistaa, että saat kuunneltua musiikkisi juuri haluamallasi voimakkuudella.

Roksan Caspian 4G Integrated Amplifier

Vahvuudet ja rajoitteet

  • RCA ja XLR tulot ja lähdöt muiden liitäntöjen lisäksi.

  • Todella erinomainen äänenlaatu.

  • Ohjaa suvereenisti hankaliakin kaiuttimia

  • Erittäin vankka rakenne

  • Selkeä ja helppokäyttöinen

  • Laadukas levysoitinliitäntä ja erinomainen Rapture DAC -muunnin digitaalisignaaleille.

  • HMDI eARC vain Caspian 4G Streaming Amplifier -versiossa.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Roksan

Teho

2 x 105 W RMS 8ohm, 2 x 200 W RMS 4ohm

Lähdöt

Kaiutintasoiset, 2 x stereo RCA preout, 1 x stereo XLR preout, 12v trigger out

Sisääntulot

Analogiset: 2 x stereo RCA, 1 x stereo XLR, 1 x Phono MM.
Digitaaliset: 2 x optinen, 2 x koaksiaalinen.
Muut: 12v trigger

Suoratoistopalvelut

Ei tukea. Bluetoothin yli voit soittaa musiikkia yhteensopivilta laitteilta.

Mitat

432 x 378 x 93 mm (lev x kork x syv)

Paino

15,2 kg

Viimeistely

Hopea, Musta