NAD M10 V2 BluOS Streaming vahvistin

2 999 

NAD M10 V2 tarjoaa Hypex NCore -päätevahvistimet, Dirac Live -huonekorjauksen, kaikki oleelliset striimauspalvelut, HDMI eARC:n ja langattoman Dolby Digital -yhteyden surroundkaiuttimille.

Saatavuus: Tilattavissa.  | Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

NAD M10 V2

NAD M10 V2 BluOS Streaming vahvistin – kompakti ja moderni highend-ratkaisu

Kaikki mitä voit nykyaikaiselta vahvistimelta vaatia: BluOS multiroom 24/192 hires striimaus (Spotify, Qobuz, Tidal…), Dirac Live huonekorjaus, LCD kosketusnäyttö, 2-suuntainen Bluetooth aptX HD, Hybrid Digital nCore -vahvistin, AirPlay2, HDMI eARC, langaton 4.0, 4.1 ja 4.2 Dolby Digital surround dekoodaus, kuvaruutunäyttö, kaukosäädin…

BluOS STREAMING VAHVISTIN
Maailma on muuttunut. Musiikin tarjonta on siirtynyt kovaa vauhtia levykaupoista kohden musiikinjakopalveluja. Lähes kaikki tallennettu musiikki on tämä päivänä helposti saatavilla ja laadukkaampana kuin koskaan aikaisemmin ja kaiken lisäksi langattomana. NAD Masters M10 V2 yhdistää korkealuokkaisen vahvistimen ja oivallisen käyttöliittymän siihen, mitä tarvitaan jotta pääsisit käyttämään näitä palveluja.

BluOS TEKEE M10:STÄ ERILAISEN
BluOs on edistyksellisin tarjolla oleva verkon suoratoistoon ja monihuonekäyttöön kykenevä käyttöjärjestelmä. BluOs -yhteensopivat laitteet voidaan yhdistää yhdeksi integroiduksi käyttöjärjestelmäksi – täysin langattomasti. BluOs käyttöjärjestelmä sulautuu erottamattomaksi osaksi laitetta, mikä yksinkertaistaa sen käyttöä. BluOs on ainut korkearesoluutioiseen äänensiirtoon kykenevä monihuonevalmis järjestelmä. BluOs tukee myös uutta ”Master Quality Autenthicated” (MQA) -standardia. Jopa yli viidentoista erilaisen tilauspalvelun ohella se mahdollistaa myös paikallisesti tallennettujen musiikkikirjastojen käytön. BluOs tekee M10 V2:stä uskomattoman monipuolisen. Lisähuoneiden lisääminen on helppoa ja edullista käyttämällä Bluesoundin ”All In One”-kaiuttimia. Laadukkaimmilla Bluesound lisälaitteilla voit jakaa ääntä huippulaadulla myös toisien hifijärjestelmien kanssa.

M10 V2 lisää Dolby Digital-surround-äänen dekoodauksen. Kotiteatterifanit voivat määrittää parin BluOS-surround-yhteensopivia langattomia kaiuttimia tai vahvistimia toistamaan surround-kanavia, kun taas pääkaiuttimet käsittelevät etukanavia, joten M10 V2 mahdollistaa 4,1- tai 4,2-kanavaisen Dolby Digital surround äänen. M10 V2 lähettää takakanavat langattomasti erittäin pienellä viiveellä, joten sinun ei tarvitse viedä kaiutinjohtoja surround -kaiuttimien liittämiseen.

ELEGANTISTI
Teollisesta muotoilusta palkittu muotoilualan yritys DF-ID on onnistunut tekemään M10 V2:stä minimalistisen elegantin. Laitteen onnistuneita mittasuhteita korostaa aidot materiaalit, kuten harjattu alumiini ja sileä lasi. Halutessasi voit käyttää M10 V2:a täydellisesti BluOS -applikaation kautta, koskematta laitteeseen. Vaihtoehtoisesti voit käyttää laitetta suoraan sen omasta vaihtuvanäyttöisestä näyttöpaneelista tai mukana toimitettavalla BluOS RC1 infrapuna kaukosäätimellä. Striimauspalveluja käyttäessäsi äänilevyn kansigrafiikka koristaa laitteen näyttöä sekä kuvaruutunäyttöä.

USKOMATON SUORITUSKYKY
M10 V2 hyödyntää NAD Master Series-huippumallien teknologiaa, joka ei jää toiseksi yhdellekään kilpailijalle. Vahvistinpuolella käytetään hämmästyttävän korkealuokkaisia Hypex nCore päätevahvistimia, jotka kykenevät ajamaan kaikenlaisia kaiuttimia. Nämä tehokkaat vahvistimet ovat hyötysuhteeltaan erinomaisia ja ne kykenevät vaivatta toistamaan koko dynamiikan kirjon.

HELPPO INTEGROIDA ÄLYKOTEIHIN
M10 V2 voidaan myös intergroida osaksi modernia älykotia. Se on täysin yhteensopiva sellaisten järjestelmien kanssa, kuin Apple, Creston, Control4, Lutron – vain muutamia mainitaksemme. NAD M10 V2 voidaan liittää samoihin älyohjausjärjestelmiin jotka hoitavat valaistusta, kaihtimia ja kodinturvajärjestelmiä. Laitetta voi ohjata BluOs-applikaation kanssa lähes kaikilla älyalustoilla. Ohjaimiksi soveltuvat Apple-, Android- ja Microsoft-alustat – niin tietokoneet, tabletit kuin puhelimetkin.

MUSIIKKI ON TEHTY KUULTAVAKSI
NAD M10 V2 edustaa uuden aikakauden ”high-end audio”-ajattelua. Siinä yhdistyy älykkyys, laatu ja kauneus, mutta se on samalla mahdollisimman vähäeleinen. Sillä voi tehdä asioita, mihin ei aiemmin edes räkillinen laitteita riittänyt – ja mikä parasta, vielä paljon aikaisempaa laadukkaammin. Laite on pieni ja mikään ei estä vaikka piilottamasta sitä näkyvistä, mutta mielestämme se ansaitsee paraatipaikan huoneessa – hengästyttävällä näytöllä.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET:
– BluOS Streaming -vahvistin
– HybridDigital nCore -päätevahvistin
– Jatkuva lähtöteho: 100W into 8/4 ohmia
– Hetkellinen teho: 160W 8 ohm, 300W 4 ohm
– 32-BIT/384kHz ESS Sabre DA-muuntimet
– 1 GHz ARM® CORTEX A9 -prosessori
– Dirac Live -huonekorjain
– 7″ LCD kosketusnäyttö, IPS värit
– BluOS RC1 kaukosäädin (IR)
– Tukee Amazon Alexa ja Google Assistant -ääniohjausta
– AirPlay 2 integraatio
– Tukee Siri-ääniapuria AirPlay 2:n kanssa
– Kaksisuuntainen Qualcomm aptX HD Bluetooth
– BluOS monihuone-yhteensopiva
– Gigabit Ethernet
– HDMI eARC, USB Type A -tulo
– Linjatulo, koaxsiaalinen ja optinen -digitulo
– Esivahvistinlähtö, kaksi itsenäistä subwooferlähtöä päivitetyillä vahvistusalgoritmeilla
– IR -tulo, 12V triggerilähtö
– Sovellukset: iOS, Android, Mac OS, Windows, Crestron, Control4, RTI, URC, Elan, Lutron, iPort
– Tukee useimpia musiikintarjoajien palveluita, kuten Amazon, Spotify, Tidal, Tidal Connect, TuneIn, Napster, Deezer, Qobuz ja monia monia muita.
– Roon ready

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kompakti ja elegantti striimava vahvistin todella monipuolisin ominaisuuksin.

  • Dirac Live -huonekorjaus vähentää huoneesi aiheuttamaa kuminaa ja muminaa soundiin.

  • HDMI eARC liitäntä televisiolle.
  • Tukee kaikkia oleellisia striimauspalveluita (myös Roon Ready).
  • Pieni ja kevyt ei sykähdytä ulkoisesti highend-harrastajaa.

Lisätiedot

Tuotemerkki

NAD

Teho

2 x yli 100 W RMS 4/8 ohm

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz

Lähdöt

Naparuuvit kaiuttimille, linjalähtö subwooferille, stereo pre-out

Sisääntulot

WiFi x2, Bluetooth, optinen ja koaksiaalinen digitaalinen, 2x RCA analoginen linjatasoinen, USB, HDMI eARC

Mitat

215 x 100 x 260 mm

Paino

5 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

2 vuotta