Roksan Blak Integrated vahvistin

Lukuisia testimenestyksiä metsästänyt Roksan Blak on High-End integroitu joka sisältää perinteisten sisääntulojen lisäksi tuen myös Bluetooth toistolle.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Roksan blak Integrated

Voimaa ja sävyjä – Roksan Blak vahvistin

Roksan Blak -stereovahvistin on yhteen laatikkoon, ei aivan pieneen laatikkoon tosin, pakattuna erinomainen ja innostavan kuuloinen highendvahvistin, jossa on täydelliset liitännät kuulokkeista levysoittimeen. Halutessasi Blak varustetaan myös USB-DA-muuntimella.

Poikkeuksellisen suuren ja selkeän näytön kirkkautta on vaivatonta säätää huoneesi valaistuksen mukaan ja Blak huokuu uskottavuutta vankalla rakenteellaan. Ulkoinen rakenne on osa sitä viimeisen päälle paneutumista, jolla Blak on tehty. Virtalähde perustuu parhaaseen mahdolliseen rengassydänmuuntajaan tehon optimoimiseksi ja kaikki käytetyt komponentit ovat huippuluokkaa.

Äänellisesti Blak tarjoaa, kuten lippulaivan kuuluukin, erinomaisesti auktoriteettia ilman minkäänlaista taipumusta äksyyteen. Keskialue on erittäin läpikuultava ja tarvittaessa myös iskevyyttä on täyden kympin veroisesti. Voiman lisäksi Blak on hyvin tarkka ja hienostunut toistaen niin rytmisen kulkevuuden kuin instrumenttien luonnolliset sävytkin.

Blak-stereovahvistin tarjoaa vähintään 2 x 150 wattia kahdeksan ohmin kuormaan ja 2 x 230 wattia neljään ohmiin. Voit siis rauhallisin mielin kytkeä siihen mielikaiuttimesi vaikka ne eivät olisikaan helppo kuorma vahvistimelle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erittäin laadukas levysoitinliitäntä.

  • aptX Bluetooth langattomana yhteytenä

  • Runsaasti tehoa vaikellekin kaiuttimille

  • Erittäin vankka rakenne

  • Poikkeuksellisen selkeä ja helppokäyttöinen.

  • Erinomaisen innostava ja hyvin kulkeva soundi.

  • Vaatii etenkin korkeussuunnassa melko paljon tilaa.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Roksan

Teho

150w / 8 ohm, 230w / 4 ohm

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz

Lähdöt

Kaiutintasoiset (naparuuvit)

Sisääntulot

1 x stereo XLR, 3 x stereo RCA, 1 x Phono (MM) input,

Mitat

140 x 440 x 340mm (kork x lev x syv)

Paino

14 kg

Viimeistely

Hopea, Musta

Roksan Blak Integrated vahvistin | Ideaali.fi

AudioVideo.fi – Suomi

“Blakin soundi on tarkka, napakka ja hyvin kontrolloitu, selkeänä kaiuttimien väliin piirtyvää stereokuvaa myöten. Kullakin instrumentilla on oma sekä paikkansa että kokonsa ja sooloon nousevat hyppäävät oikein poikkeuksellisen vahvoina esille”

“Pakko koittaa Black Hawk Down (Blak Hawk Down?) -soundtrackin Hunger-aloitusraitaa. Ja kyllä, painostava bassomatto peittää huoneen alleen. Huone vavahtaa kerta toisensa jälkeen kun action alkaa, ei mössöbassolla vaan tiukasti kurinalaisella paineella.”

“Kun ohjelmalähteeksi vaihtuu Rega RP8 -levysoitin Nagaoka MP-200 -äänirasialla alkaa jalka heilua niin, että sukka lepattaa. Rytmipuoli kulkee sitä tahtia, että tuoli naarmuttaa lattiaa. Älppärisoundi Blakilla on kiitettävän avoin ja musiikkiin kutsuva.”

Roksan Blak Integrated vahvistin | Ideaali.fi

Hifi+ - Englanti

“Kuuntelin Melco N1Z -digitaalilähde kytkettynä suoraan Blakin USB-tuloon ja PMC Fact.8 -kaiuttimet perässä. Tulos oli varsin nautinnollinen kiitos hyvän rytmiikan toiston, tasapainoisen äänensävyn ja selvästi havaittavan, mutta ei yli vyöryvän voimantunteen.”

“Kokeilin levysoitintuloa Rega P3:lla ja siinä Elys 2 -MM-äänirasialla. Mose Allisonin albumilla Run for the Hills Roksan Blak paljsti pehmeän ja pyöreän – mutta jazz-hipsterin terävän – luonteen äänityksessä. Blak ei hukannut tippaakaan siitä sykkeestä, jonka Allison on saanut klassikoihinsa kuten “Hey Good Looking” – monet sisäänrakennetut levysoitinasteet kun eivät tästä selviä.”

Roksan Blak Integrated vahvistin | Ideaali.fi

Hifi Pig - Englanti

“Hätkähdin heti alussa sitä, miten vaivattomalta vahvistin kuulostaa. Vaikka äänenvoimakkuus nousee suureksikin, se ei soundi koskaan käy rääkyväksi ja toisaalta, vahvistin ei myöskään mössää yksityiskohtia vaikka musiikki olisi hyvinkin monisäikeistä. Mitä vain genreä soitin, Roksan ei koskaan kompuroinut tai jäänyt tahdista. Blak vain toisti musiikin peruskallion vakaudella ja herpaantumattomalla voimalla, joka ei kuitenkaan koskaan tuntunut päällekäyvältä.”

“Basson ajoitus on aivan nappi, voima ja ulottuvuus vaikuttavia, mutta soundi on harvinaisen kontrollissa ja auktoriteettia huokuva. Diskanttitoisto vakuutti samalla tavalla etenkin kun kytkin “kauhukaiuttimeni”, jotka paljastavat kaikki yläpään puutteet armotta. Tätä vahvistinta voi kuunnella tunnista toiseen ilman kuuntelyväsymystä, huolimatta sen kyvyistä välittää kuuntelijalle huomattava määrä detaljeja ja nyansseja.”

Roksan Blak Integrated vahvistin | Ideaali.fi

What Hi-Fi? - Englanti

Roksan Blak piirtää upean äänikentän vakaalla kädellä sijoittaen instrumentit paikoilleen taidolla. Esitys pysyy vakaana, jokainen instrumentti omalla paikallaan, vaikka äänikenttä täyttyisikin. Nina Simonen persoonallinen lauluääni välittyy innostavasti ja puristit ovat varmasti tyytyväisiä vahvistimen kykyyn välittää sävyjä ja nyansseja. Kokeilimme myös levysoitinliitäntää ja ilahduimme kuulemastamme. Blakin RIAA on elävän kuuloinen, samalla tavalla läpikuultava ja musiikin ytimeen pureutuva kuin linjaliitännätkin.

Blak on erinomaisen harkittu kokonaisuus. Sen soundi on väkevä ja energinen välittäen kuitenkin hienovaraisetkin piirteet, musiikin ytimen ja hienostuneisuuden. Blak on myös hyvin varusteltu ja istuu helposti hyvin monenlaisiin järjestelmiin. Suosittelemmeko? No ihan takuulla.

Roksan Blak Integrated vahvistin | Ideaali.fi

Hifi Choice - Englanti

“Vaikeat kaiuttimet kytkettynä ja soitettaessa rankkaa tanssimusiikkia kuten Age Of Loven Age Of Love, Blak vastaa haasteeseen innolla ja vyöryttää väkevän, mutta hienostuneen tarkan ja soljuvan äänimaton, joka pitää jalan naputtamassa lattiaa. Äänensävyllisesti Blak on miellyttävämpi kuin tyypillinen järkälevahvistin ja tämä juuri on koko Roksan-merkin vahvin myyntivaltti, sen soundi on ‘naughty but nice’.”

“Stereokuva piirtyy arkkitehtonisen tarkkana. Kaikki on järjestyksessä, kaikki on oikealla paikallaan. Syvyysvaikutelma välittyy hienosti ja tasapainoinen äänensävy yhdessä uskottavan stereokuvan kanssa tuottaa hyvin uskottavan tunnelman musiikkiesityksen paikan päällä olemisesta. Blak todistaa olevansa konkari kun pitää summata yhteen musiikin rytmiikka – hienoiset eri instrumenttien keskinäiset erot soittamisessa – ja toistamaan esitys tarvittaessa järisyttävän lujaa.”

“Roksan Blak on nappivalinta heille, jotka haluavat paljon vastinetta rahalle, tehokkaan ja musikaalisesti innostavan stereovahvistimen. Stereovahvistimen, joka tarjoaa sellaisen potkun, että normaalisti olettaisit saavasi sen vain erillisistä esi- ja päätevahvistimista.”