iEAST StreamAmp AM160 MK2

285 

Kompakti 2 x 80w digitaalinen vahvistin. Tuki mm. Spotify, Tidal, TuneIn jne. Erinomainen ratkaisu mm. TV:n kumppaniksi.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

iEAST StreamAmp AM160 MK2

StreamAmp AM160 MK2 on kooltaan kompakti, mutta soinniltaan suuri vahvistin.

StreamAmp AM160 MK2 tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja monipuoliset ominaisuudet kompaktissa paketissa. Pienestä koostaan huolimatta AM160 kykenee tuottamaan 80w tehon per kanava, toisinsanoen se on yhteensopiva varsin monenlaisten kaiuttimien kanssa.

StreamAmp AM160 MK2:n sisäänrakennetut tuet suosituimmille netin musiikkipalveluille kuten Spotify, Tidal, TuneIn jne., sekä erillinen RCA sisääntulo ulkoisille kaapeloitaville äänilähteille esim. TV, tekevät tästä vahvistimesta helpon, kompaktin ja hyvin soivan ratkaisun kodin musiikkikeskukseksi jolla hoituu myös esimerkiksi televisioiden kehnon äänenlaadun päivittäminen paremmaksi, kun kytket vahvistimeen vain parin hyvin soivia kaiuttimia. Vahvistimen toimintojen ohjaaminen käy helposti Apple ja Android mobiililaitteille veloituksetta ladattavan applikaation kautta.

AM160 vahvistimen kumppaniksi soveltua kaiuttimia on lukuisia, mutta muutamia mainitaksemme – Monitor Audion Monitor sarjan 50 & 100 kaiutinmallit, Gallo Acousticsin kaiutinmallit, Monitor Audion Bronze 1 ja 2 kaiutinmallit, lukuisat seinä- ja kattouppokaiuttimet jne.

Voit laajentaa järjestelmää myös muihin tiloihin lisäämällä järjestelmään muita SoundStream yksiköitä. Näin käytössäsi on keskitetysti hallittu monihuonejärjestelmä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kompaktin kokoinen. Tämä vahvistin on helppo sijoittaa monenlaisiin hyllyköihin ja laitetasoihin joihin perinteiset vahvistimet eivät välttämättä mahtuisi.

  • Laaja tuki netin suosituimmille suoratoistopalveluille.

  • Järjestelmää voidaan laajentaa kokonaisvaltaiseksi monihuonejärjestelmäksi lisäämällä muita SoundStream yksiköitä.

  • Hyvä äänenlaatu.

  • Vain yksi sisääntulo ulkoisille äänilähteille.

  • Ei linjatasoisia lähtöjä – jos siis haluat kytkeä järjestelmään esim. subwooferin tulee subwooferissa olla kaiutintasoiset sisääntulot.

Lisätiedot

Tuotemerkki

iEAST

Teho

2 x 80w

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz

Sisääntulot

1 x stereo rca, 1 x usb

Mitat

180 x 115 x 33mm (pit x lev x kork)

Paino

1 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

2 vuotta

iEAST StreamAmp AM160 MK2 | Ideaali.fi

AVPlus - Suomi

AV Plus testi koski vanhempia versioita nykyisistä SoundStream tuotteista joihin on sittemmin tehty muutoksia joiden seurauksena äänenlaatu on entistä parempi.

“Kokeilumme perusteella iEast pärjää tuntemattomuudestaan huolimatta mainiosti kilpailijoilleen. Monihuonelaitteiden ydin eli mobiilisovellus on vakaa ja yhtä helppokäyttöinen kuin muissakin vastaavissa. Myös suoratoistopalvelujen tarjonta on vähintäänkin keskivertotasoa. Ainoastaan mahdollista Deezer-tukea täytyy jäädä vielä odottamaan. Äänenlaatu on molemmissa laitteissa kirkas ja selkeä. Niinpä kumpikin testatuista laitteista on erittäin kilpailukykyinen välipalikka.”

“Sovellus toimi testissämme Android-puhelimella sujuvasti ja oli luotettavan oloinen. Se ei kaatunut tai huomattavammin jumittanut kertaakaan, ja asetusten tekeminen sujui ruudulla olevien ohjeiden perusteella.