Denon Heos Amp HS2

649 

Monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu stereovahvistin joka sisältää tuen netin suosituimmille musiikkipalveluille kuten Spotify, Tidal, TuneIn jne

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 59,68  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 716,20 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

Denon Heos Amp HS2

HEOS Amp on suunniteltu lisäämään HEOS monihuone ominaisuudet mihin tahansa stereokaiutinpariin, ja sisältää samat helppokäyttöiset langattomat ominaisuudet kuin aktiivisissa HEOS kaiutinmalleissa.

 

Kehittynyt D-luokan digitaalivahvistin sirossa kuoressa, HEOS Amp antaa 100 wattia tehoa per kanava, pienellä säröllä ja korkealla virtamäärällä luotettavasti myös 4 ohmin kaiuttimille.

 

HEOS Amp vahvistimen avulla voit nauttia suosikkikaiuttimistasi, ja korkean tehon ansiosta lähes huone kuin huone täyttyy äänestä.

 

Tavallisten kaiutinlähtöjen lisäksi HEOS Amp vahvistimessa on muun muassa subwooferlähtö johon on mahdollista kytkeä aktiivinen subwoofer. Vahvistimessa on myös erillinen linjatasoinen tulo RCA-liittimillä, sekä 3,5mm plugiliitäntä johon on mahdollista kytkeä esimerkiksi puhelimen tai muun kannettavan soittimen kuulokelähtö.

Optiseen digitaalituloon on mahdollista kytkeä esimerkiksi CD-soitin, ja USB-liitännän kautta voit toistaa muistitikulle tallennetut musiikkisi. USB-liitännän kautta voit myös ladata kannettavaa laitettasi. Sisäänrakennetun “N”-standardin langattoman verkon tuen lisäksi vahvistimesta löytyy RJ-45 Ethernet -liitäntä langallista verkkoa varten.

 

Kuten langattomien HEOS kaiuttimien kanssa, voit suoratoistaa mielimusiikkiasi ja hallita HEOS Amp vahvistinta suoraan HEOS-sovelluksella joka on saatavilla iOS ja Android versioina.HEOS App -sovelluksella voit valita kuunteletko musiikkia puhelimestasi, taulutietokoneeltasi, kannettavasta soittimesta vai kenties internet radion tai suoratoistopalvelun kautta.

HEOS järjestelmässä voit valita toistatko eri kappaletta eri huoneissa, vai haluatko kuunnella samaa kappaletta kaikissa huoneissa. Ainutlaatuinen digitaaliteknologiamme huolehtii synkronoinnista joten musiikki kuuluu mikrosekuntien tarkkuudella samaan aikaan jolloin äänenlaatu ja stereokuva ovat huippuluokkaa.

Vahvistimen koteloinnissa on tyylikkäitä hopeisia yksityiskohtia, ja käytettävyyttä ajatellen sivupaneliin on sijoitettu äänenvoimakkuuden ja mykistyksen säätimet.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kattava tuki internetin suosituimmille suoratoistopalveluille: Spotify, Amazon Music, TIDAL, Deezer , Qobuz jne.

  • Analoginen/digitaalinen sisääntulo ulkoisille äänilähteille – esim TV.

  • Merkittävästi parempi äänenlaatu kuin perinteisten televisioiden ja mobiililaitteiden sisäisissä piiriratkaisuissa.

  • Ei HDMI sisääntuloa.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Denon

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz

Lähdöt

Kaiutintasoiset naparuuvit.

Sisääntulot

Optinen, stereo RCA, Aux, USB.

Mitat

220 x 46 x 146 mm (lev x kork x syv)

Paino

2.8 kg

Viimeistely

Musta, Valkoinen

Takuu

2 vuotta