Monitor Audio Bronze 100 EISA voittaja – luokkansa paras.

Monitor Audio Bronze 100 EISA voittaja – luokkansa paras.

Paras kohtuuhintainen kaiutin – Monitor Audio Bronze 100.

Monitor Audion juuri julkaistu 6-sukupolven Bronze mallisto on saanut osakseen jo useita testimenestyksiä kansainvälisessä lehdistössä. Nyt malliston suurempi jalustakaiutin Bronze 100 valittiin EISA:n toimesta luokkansa parhaaksi kaiuttimeksi. Ohessa EISA:n kommentit:

Monitor Audio on saavuttanut kadehdittavan maineen loistavilla pienillä kaiuttimillaan. Viime vuonna jalustakaiutinkategoriassa EISA-palkitun mallin suorituskyvyn pohjalle rakentuu myös tuorein, kuudennen sukupolven mallisto vuonna 2020. Bronze 100 tulkitsee ihailtavasti laajan skaalan musiikkityylejä, ja toiston basson painokkuuden ja diskantin suloisuuden yhdistelmä on tyrmäävä. Tästä on kiittäminen merkin omaa tuotantoa olevia Ceramic-Coated Aluminium Magnesium (C-CAM) -elementtejä sekä rihlattuja refleksiputkia, joissa ilma kulkee sujuvammin. Bronze 100:n nykyaikainen ulkonäkö ja vahvistimelle helposti ajettava luonne vain korostavat näiden sofistikoituneiden pikkukaiuttimien vetovoimaa.

Monitor Audio Bronze 100 EISA voittaja - luokkansa paras. | Ideaali.fi

Korkealaatuiset Monitor Audio Bronze kaiuttimet saat kotiisi alkaen 365€ / pari. Meillä on Suomen laajin valikoima Monitor Audio kaiuttimia aina kuunneltavana toimitiloissamme Vantaan Tikkurilassa. Tutustu Bronze mallien valikoimaamme tämän linkin kautta.

Jaa artikkeli


Ideaali