Monitor Audio – luokkansa parhaiksi valitut tuotteet 2021.

Monitor Audio Silver 500 7G luokkansa paras

Monitor Audio – luokkansa parhaiksi valitut tuotteet 2021.

Monitor Audio Silver 500 7G, Bronze 100, Bronze 200 ja Bronze 200AV – luokkansa parhaat.

Monitor Audion tuotteet ovat tänäkin vuonna saavuttaneet useita merkittäviä testimenestyksiä kansainvälisessä lehdistössä. Monitor Audio Silver 500 7G nimettiin juuri EISAN toimesta luokkansa parhaaksi kaiuttimeksi, aikaisemmin tämän tunnustuksen sai Monitor Audio Bronze 100 jalustakaiutin. Loppuvuodesta tunnustuksia on tullut lisää ja viimeisimpinä kyseiset tunnustukset ovat saaneet osakseen:

Monitor Audio Bronze 200

Monitor Audio - luokkansa parhaiksi valitut tuotteet 2021. | Ideaali.fi

HiFi Plus julkaisu valitsi Bronze 200 mallin luokkansa parhaaksi kaiuttimeksi. Bronze 200 tarjoaa erottelevan toiston joka ei kuitenkaan ole kliinisen kylmä ja eloton. Kaiutin on helppo kuorma vahvistimelle, joten myös huokeammilla tehoreserveillä varustetut vahvistimet jaksavat ohjata Bronze 200:sia. Kompaktit mitat ja useat viimeistelyvaihtoehdot tekevät kaiuttimen sisustukseen sovittamisesta helpompaa. Siirry verkkokaupan tuotesivulle tästä.

 

Monitor Audio Bronze 200 AV

Monitor Audio - luokkansa parhaiksi valitut tuotteet 2021. | Ideaali.fi

Home Cinema Choice valitsi luokkansa parhaaksi kotiteatteri kokonaisuudeksi Monitor Audio Bronze 200 sarjan. Bronze sarja sisältää kaikki tarvittavat komponentit korkealaatuisen, mutta kohtuuhintaisen kotiteatteri kaiutinsarjan kokoamiseksi. Malliston AMS kaiuttimet soveltuvat käytettäviksi pääkaiuttimien päällä ns. Atmos tehostekanavina, tai ne voidaan myös asentaa seinälle surroundkaiuttimien tointa hoitamaan. Sarjan selkeä sointi paljastaa hienosti elokuvissa olevat pienet yksityiskohdat, eikä järjestelmä pelästy hieman suurempiakaan äänenpaineita. Monitor Audio Bronze malliston kaiuttimiin pääset tutustumaan tästä.

 

Monitor Audio Silver 500 7G

Monitor Audio - luokkansa parhaiksi valitut tuotteet 2021. | Ideaali.fi

HiFi News julkaisu valitsi Monitor Audio Silver 500 7G:n luokkansa parhaaksi kaiuttimeksi. Aikaisemmin samaan johtopäätökseen oli päänyt EISA järjestön raati. Silver 500 7G tarjoaa dynaamisen ja napakan bassotoiston yhdistettynä neutraaliin ja luonnollisen läsnäolevaan diskantti- ja keskiäänten toistoon. Tämän kaiuttimen kanssa ei joka huoneessa heti kaipaa erillistä subwooferia. Kotiteatteriharrastille on saatavissa sarjaan kuuluvat keski, surround, Atmos ja subwoofer mallit. Kaiuttimien viimeistely on erittäin laadukas ja useat viimeistelyvaihtoehdot helpottavat kaiuttimen sisustukseen sovittamista. Silver 500 7G tuotesivuille pääset tästä. 

 

Suomen laajin Monitor Audio kaiutinvalikoima kuunneltavissa.

Tiesitkö, että meillä on Suomen suurin valikoima Monitor Audio kaiuttimia kuunneltavissa. Pääset toimitiloissamme kuuntelemaan niin uppokaiuttimia, ulkokaiuttimia kuin perinteisiä kotelokaiuttimiakin. Tule ja muodosta oma mielipiteesi Monitor Audio kaiuttimista toimitiloissamme, tai tilaa kaiuttimet suoraan kotiisi 14 päivän palautusoikeudella.

Jaa artikkeli


Ideaali