everSOLO – palkitut ja luokkansa parhaat striimerit ja D/A- muuntimet?

everSOLO - ideaali.fi

everSOLO – palkitut ja luokkansa parhaat striimerit ja D/A- muuntimet?

Markkinoiden palkituimmat striimerit ja D/A-muuntimet?

everSOLO on valmistaja josta moni ei ollut vielä hetki sitten kuullut mitään, mutta everSOLO:n sisaryhtiö Zidoo voi olla monille tutumpi. Niin tai näin, everSOLO:n tuotteet ovat lyhyessä ajassa voittaneet lukuisia “luokkansa paras” mainintoja kansainvälisessä lehdistössä ja nettijulkaisuissa, valmistajan Eversolo DMP-6 ja sen Master Edition ovat nopeasti saavuttaneet lujan jalansijan harrastajien parissa äänenlaadultaan ja käytettävyydeltään erinomaisina verkkotoistimina /- D/A muuntimina. everSOLO:n tuotteet on erittäin agressiivisesti hinnoiteltuja ja onkin vaikea nimetä kilpailijoita jotka tarjoaisivat vastaavan suorituskyvyn lähelläkään samaa hintapistettä. Lisäksi everSOLO:n tuotteiden ohjelmistot ovat todella hiottuja ja toimivia, minkä lisäksi valmistaja kuuntelee markkinoiden palautetta ja toiveita herkällä korvalla ja julkaisee päivityksiä tasaiseen tahtiin.

everSOLO - palkitut ja luokkansa parhaat striimerit ja D/A- muuntimet? | Ideaali.fi

everSOLO:n valikoimat sisältää kaksi D/A- muunninta jotka sisältävät myös kuulokevahvistimen, sekä kaksi striimeriä joissa ei ole kuulokelähtöä, mutta joista löytyy mm HDMI lähtö. everSOLOn striimerit hyödyntävät kahta ES9038Q2M muunninta dual mono konfikuraatiossa. Striimereiden ominaisuuksien ohjaaminen onnistuu helposti Apple ja Android mobiilaitteilla tai suoraan laitteen etupaneelissa olevan kosketusnäytön kautta. Striimereihin on saatavissa myös optiona perinteinen kaukosäädin.

Mikä erottaa everSOLO:n lukuisista kilpailijoista on äänenlaadun lisäksi everSOLO:n ohjelmistojen vakaus ja käytettävyys. Harvoin törmää näin kattavilla ominaisuuksilla varustettuun striimeriin jonka ohjelmisto toimii näin mutkattomasti ja vakaasti.

Odotamme ensimmäistä everSOLO lähetystä maahan kesäkuun aikana. Laitteet ovat herättäneet suurta mielenkiintoa ja odotamme kysynnän olevan suurta. Lisäämme laitteet verkkokauppaamme piakkoin ja voit halutessasi tehdä ennakkotilauksen haluamastasi mallista.

Voit tutustua everSOLO testeihin alla olevien linkkien välityksellä.

AVForums DMP-A6

 

 

everSOLO mallisto

D/A- muuntimet – kuulokevahvistimet

DAC-Z6 – 499€
DAC-Z8 – 759€
DMP-A6 – 899€
DMP-A6 Master edition – 1399€

Jaa artikkeli


Ideaali