Monitor Audio Silver 100 7G – StereoNet julkaisun testimenestys

Monitor Audio Silver 100 7G – StereoNet julkaisun testimenestys

Monitor Audio Silver 100 7G – “hugely impressed..”

Stereonet julkaisu testasi tuoreessa numerossa Monitor Audio Silver 100 7G kaiuttimet ja testin loppukaneetissa testaaja mainitsi kuinka hän voisi helposti ajatella omistavansa parin kyseisiä kaiuttimia.

Monitor Audio Silver 100 Loudspeaker Review

Jälleen kerran Monitor Audio sai kehuja kaiuttimiensa viimeistelyn laadusta. Kaiuttimien pääasiallinen tehtävä on toistaa musiikkia kuuntelijaansa koskettavalla tavalla, mutta tuskin kukaan kieltää sitä että myös kaiuttimen ulkonäöllä on väliä.

Testissä mainitaan kuinka Silver 100:n soi puhtaan erottelevasti ja läpikuultavasti, sekä erinomaisen dynaamisesti. Yleissävyn mainittiin olevan varsin neuraali. Kaiuttimen bassotoistoa kehuttiin yllättävän ulottuvaksi kun huomioidaan kaiuttimen fyysinen koko. Myös kaiuttimen kykyä soida lujaa ilman merkkejä kontrollin menetyksestä tai yleisen soinnin muuttumisesta kireäksi kehuttiin. Lisäksi kaiuttimen stereokuva sai osakseen kehuja.

Loppukaneetissa mainitaan “olin erittäin vaikuttunut Monitor Audio Silver 100 suorituskyvystä..” Voit lukea testin itse tämän linkin takaa. 

Monitor Audio Silver 100 7G - StereoNet julkaisun testimenestys | Ideaali.fi

Jaa artikkeli


Ideaali