Audiovector R3 Avantgarde lattiakaiutin

9 000  / pari

Audiovector R3 Avantgarde on tyylikäs lattiakaiutin, jonka äänenlaatu ei jätä kylmäksi vaativampaakaan harrastajaa.

Poista

Kuvaus

Audiovector R3 Avantgarde

Skandinaavista kaiutinosaamista – Audiovector R3 Avantgarde

Audiovectorin R-malliston kaarevat kyljet eliminoivat kotelon sisäisiä resonansseja tehokkaammin kuin perinteinen kotelo. Tällä rakenteella saadaan myös kotelon sisäinen vaimennus paremmaksi, tuloksena puhtaampi ja tarkempi soundi.
R-malleissa on lisäksi ääntä taakseen heijastava SEC-tekniikka. Se purkaa diskantin äänienergiaa kaiuttimen taakse, luoden suuremman, “livemäisen” äänikuvan.

Edullisempaan Signature-versioon verrattuna, Avantgarde-mallissa käytetään Audiovectorin omaa AMT (Air Motion Transformer) -diskanttia, keskiäänielementti on laadukkaampi, täysin uusi Audiovectorin itse suunnittelema kaksoiskartiorakenteinen hiilikuituelementti vaiheplugilla, kuten myös kaiuttimen basso-elementti. Lisäksi jakosuodinkomponentit ovat astetta laadukkaampia.

Takapaneelissa sijaitsevat kaiutinterminaalit ovat Audiovectorin omaa tuotantoa. Ne ovat erittäin laadukkaat ja helposti myös käsin kiristettävät, toki liittimeen sopii sekä banaani- että haarukkaliitin. Kaiutin on kaksoisjohdotettavissa.

Uusittu, myös takaapäin erittäin tyylikäs jalka kaiuttimen alla jakaa pohjassa olevan refleksiaukon kautta kulkevan ilman tehokkaasti kaiuttimen ympärille.

Perusvärien lisäksi koko mallistoon on tilattavissa myös useita upeita erikoisvärejä (mm. Italian Grey näkyy kuvissa). Pinnan lakkaus on kuusikerroksinen.

Lisäksi Audiovector tarjoaa mahdollisuutta päivittää kaiutinta tulevaisuudessa; kaiuttimet lähetetään tehtaalle, jossa kaiutin voidaan päivittää ylöspäin asiakkaan toiveiden mukaan. Myös vanhempia S- ja SR-sarjan malleja voidaan päivittää uudeksi R-sarjaksi! Myös kaiuttimen väri voidaan tarvittaessa vaihtaa, erikoisvärit maalataan Kööpenhaminassa superautojen (mm. Lamborghini, Porsche) maalaamossa. Kysy lisää info@ideaali.fi

Linkki valmistajan tuotesivuille.

Audiovector R3 Avantgarde lattiakaiutin | Ideaali.fi

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Laadukas viimeistely ja useita pintaviimeistelyvaihtoehtoja.

  • Mukaansatempaava ja erotteleva sointi.

  • Napakka ja dynaaminen bassotoisto.

  • Kaiuttimen korkea resoluutio paljastaa sitä syöttävän vahvistimen puutteet, joten valitun vahvistimen tulisi olla korkealaatuinen ja tehoiltaan vähintään 50w RMS.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Audiovector

Taajuusalue

26 – 28 000 Hz

Impedanssi

8 ohm

Herkkyys

91 dB

Suositeltu vahvistinteho

50 – 250w

Elementit

1 x Evotech diskantti, 2 x 6.5" basso/keskiääninen

Kaiutin tyyppi

2 1/2-tie

Mitat

1034 x 230 x 360 mm (kork x lev x syv)

Paino

Ei ilmoitettu

Viimeistely

Mattamusta, Pähkinä, Valkoinen, Erikoisvärit, Ruusupuu

Takuu

5 vuotta