Audiovector R3 Signature lattiakaiutin

6 250  / pari

Audiovector R3 Signature on tyylikäs lattiakaiutin, jonka äänenlaatu ei jätä kylmäksi vaativampaakaan harrastajaa.

Poista

Kuvaus

Audiovector R3 Signature

Skandinaavista kaiutinosaamista – Audiovector R3 Signature

Audiovectorin R-malliston kaarevat kyljet eliminoivat kotelon sisäisiä resonansseja tehokkaammin kuin perinteinen kotelo. Tällä rakenteella saadaan myös kotelon sisäinen vaimennus paremmaksi, tuloksena puhtaampi ja tarkempi soundi.
R -malleissa on lisäksi ääntä taakseen heijastava SEC-tekniikka. Se purkaa diskantin äänienergiaa kaiuttimen taakse, luoden suuremman, “livemäisen” äänikuvan.

R3 Signaturessa kaiutinelementteinä on Evotech-diskantti ja täysin uudet kaksikerroskartiorakenteiset hiilikuituelementit, jotka ovat hämmästyttävän nopeita ja tarkkoja, kiitos Audiovectorin titaanisten puhekelojen! Kaikki elementit ovat Audiovectorin suunnittelemia.

Kaiuttimen alla on uudelleen muotoiltu ja suunniteltu, erittäin tyylikäs jalka, jakaa pohjassa olevan refleksiaukon kautta kulkevan ilman tehokkaasti kaiuttimen ympärille. Itse asiassa 30% tehokkaammin, kuin edellisen mallisarjan jalusta. Jalustasta ei ole siis vain tehty kauniimpi, vaan myoto ja rakenne palvelee myös ääntä!

Takapaneelissa olevat uudet, laadukkaat, käsinkin helposti kiristetävät kultaiset terminaalit valmistetaan nekin Audiovectorilla Tanskassa.

Perusvärien lisäksi koko mallistoon on tilattavissa myös useita upeita erikoisvärejä (mm. Italian Grey ja Porsche-väri “Kreide” näkyvät kuvassa, jossa koko kolmen mallin R3-mallisto). Kysy lisää väreistä : info@ideaali.fi

Lisäksi Audiovector tarjoaa ainutlaatuista mahdollisuutta päivittää kaiutinta tulevaisuudessa; kaiuttimet lähetetään tehtaalle, jossa kaiutin päivitetään mallia ylöspäin asiakkaan toiveiden mukaan. Myös vanhempia S- ja SR-sarjan malleja voidaan päivittää uudeksi R-sarjaksi! Myös kaiuttimen väri voidaan tarvittaessa vaihtaa, erikoisvärit maalataan Kööpenhaminassa superautojen (Lambroghini, Porsche) maalaamossa, lakatuissa kaiuttimissa on kuusikerroksinen lakkaus.

Linkki valmistajan tuotesivuille.

Audiovector R3 Signature lattiakaiutin | Ideaali.fi

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Laadukas viimeistely ja useita pintaviimeistelyvaihtoehtoja.

  • Mukaansatempaava ja erotteleva sointi.

  • Napakka ja dynaaminen bassotoisto.

  • Kaiuttimen korkea resoluutio paljastaa sitä syöttävän vahvistimen puutteet, joten valitun vahvistimen tulisi olla korkealaatuinen ja tehoiltaan vähintään 50w RMS.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Audiovector

Taajuusalue

26 – 28 000 Hz

Impedanssi

8 ohm

Herkkyys

91 dB

Suositeltu vahvistinteho

50 – 250w

Elementit

1 x Evotech diskantti, 2 x 6.5" basso/keskiääninen

Kaiutin tyyppi

2 1/2-tie

Mitat

1034 x 230 x 360 mm (kork x lev x syv)

Paino

Ei ilmoitettu

Viimeistely

Mattamusta, Pähkinä, Valkoinen, Erikoisvärit, Ruusupuu

Takuu

5 vuotta

Audiovector R3 Signature lattiakaiutin | Ideaali.fi

Hifi+ - Englanti

“..tämä kaiutin saattaa hyvin olla kaikki kaiutin mitä ikinä tulet kaipaamaan..

Lue testi täältä.