Audiovector R6 Signature lattiakaiutin

18 000  / pari

Audiovector R6 Signature on tyylikäs lattiakaiutin, jonka äänenlaatu ei jätä kylmäksi vaativampaakaan harrastajaa.

Poista

Kuvaus

Audiovector R6 Signature

Skandinaavista kaiutinosaamista – Audiovector R6 Signature

R6 -mallisarjan kotelot ovat tehty resonoimattomasta (HDF) puumateriaalista, jolla vaimennetaan kotelon sisäiset resonanssit. Kotelon pyöreä muoto vähentää sisäisiä seisovia aaltoja, parantaa kotelon jäykkyyttä, ja toimii akustisesti oikeaoppisesti.
Kaiutinelementit ovat kiinnitetty kaiuttimen etulevyn tukirunkoon joka vaimentaa koteloa entisestään, samoin kuin superjäykkä “selkäranka” kaiuttimen takana.

Audiovector käyttää kaiuttimissaan aitoa puuviilua, perusväreinä on tarjolla pianomusta, pianovalkoinen, Italian Walnut ja African Rosewood.
Näiden perusvärien lisäksi koko mallistoon on tilattavissa myös useita upeita erikoisvärejä (mm. Italian Grey ja Porsche- väri “Kreide”). Lisävärin hinta on 1390€ pr. Kaiuttimet maalataan Kööpenhaminassa superauto-maalaamossa, pianolakatuissa kaiuttimissa on kuusikertainen lakkaus. Kysy lisää upeista erikoisväreistä info@hifimesta.fi – muutama erikoisväri myös nähtävissä Hifimestassa esillä olevissa kaiuttimissa.

Kaiutinelementit ovat Audiovector:in omaa suunnittelua, yhteistyössä tanskalaisen elementtivalmistajan kanssa. Näin elementit saadaan optimoiduiksi jakosuodinkomponenttien kanssa ja lopputulos on täydellinen.

Erittäin laadukkaat, kaiutinterminaalit valmistetaan myös Audiovectorilla Tanskassa ja ovat nyt todella hyvin sormiin sopivat, helposti avattavat ja kiristettävät! Koko R6-sarja on kaksoisjohdotettavissa.

UUDET DISKANTTIELEMENTIT

R6 Signaturen disnkantti on uusi Soft Dome diskantti, taas aikaisempaa mallia vahvempi Neodynium-magneetti, lisäksi diskantti “hengittää” kotelon takaa tulevasta portista. Audiovector on nimennyt sen Soundstage Enhancement Concept-tekniikaksi (SEC) Tällä teknologialla diskanttiin saadaan enemmän syvyyttä ja äänen avaruutta. Diskantti on kiinnitetty koteloon vaimennetulla 3-piste kiinnityksellä No Energy Storage (NES), joka vaimentaa paremmin diskantin runkoon tulevia resonansseja.

Kaikki elementit ovat Tanskassa käsin tehtyjä.

UUDET BASSOELEMENTIT

Kaikki R6-mallit (Signature, Avantgarde, Arreté) ovat päivitetty uusilla bassoelementeillä ja hienolla (ICB) Isobaric Compound Bass -teknologialla. Kotelon sisuksiin kätkeytyy yksi 6.5″ ja pohjaan yksi 8″ elementti, jotka ovat Isobaarisella kotelotekniikalla toteutettu. Tällä järjestelmällä saadaan syvempi, tarkempi ja vaihevirheetön bassotoisto.

PÄIVITYS

Yksi Audiovectorin ainutlaatuisista ominaisuuksista on mahdollisuus päivittää kaiutin parempaan malliin! (IUC INIVIDUAL UPGRADE)

Signature malli on siis päivitettävissä myöhemmin parempaan Avantgarde tai Arreté- malliin! Kysy lisää meiltä!

Linkki valmistajan tuotesivuille.

Audiovector testiraportteihin voit tutustua täältä. 

 

Audiovector R6 Signature lattiakaiutin | Ideaali.fi

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Laadukas viimeistely ja useita pintaviimeistelyvaihtoehtoja.

  • Mukaansatempaava ja erotteleva sointi.

  • Napakka ja dynaaminen bassotoisto. Tämän kaiuttimen kanssa et heti kättelyssä kaipaa subwooferia.

  • Kaiuttimen korkea resoluutio paljastaa sitä syöttävän vahvistimen puutteet, joten valitun vahvistimen tulisi olla korkealaatuinen ja tehoiltaan vähintään 50w RMS.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Audiovector

Taajuusalue

28 – 26 000 Hz

Impedanssi

8 ohm

Herkkyys

92 dB

Suositeltu vahvistinteho

50 – 450w

Elementit

1 x Evotech diskantti, 1 x 6.5" keskiääninen, 1 x 6.5" basso/keskiääninen, 1 x 8" basso

Kaiutin tyyppi

3 1/2-tie

Mitat

1234 x 278 x 431 mm (kork x lev x syv)

Paino

Ei ilmoitettu

Viimeistely

Kiiltomusta, Pähkinä, Kiiltovalkoinen, Erikoisvärit, Ruusupuu

Takuu

5 vuotta