42 %

Cyrus ONE HD KÄYTETTY

749 

Cyrus ONE HD yhdistää nykytekniikan Cyruksen vahvoihin perinteisiin. 2 x 100 W, digitulot, analogitulot ja hyvä levysoitinliitäntä sekä laadukas langaton Bluetooth.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Cyrus ONE HD

Cyrus ONE HD – alkuperäisen One-mallin tavoin One HD on puolileveä, kenkälaatikkomainen laadukas voimanpesä.

Cyrus One oli takavuosina monen nykyään nelikymppisen ensimmäinen askel hifin maailmaan. Panssarivaunumainen ensimmäisen sukupolven One on vuosikymmenien jälkeen edelleen monella käytössä, mutta jonkin aikaa sitten Cyrus toi markkinoille Onesta täysin uudistetun mallin. Ja nyt tulee One HD, jossa nykytekniikka yhdistetään Cyruksen vahvoihin perinteisiin. Ulkoasu on muuttunut, mutta alkuperäisen One-mallin tavoin One HD on puolileveä, kenkälaatikkomainen laadukas voimanpesä.

Cyrus One HD:n 100 W tehoa (6 Ohmiin) riittää jotakuinkin mihin vain normaalikäyttöön. Vahvistimessä on laadukas MM-levysoitinesivahvistin ja kolme linjatason ottoa. Kuulokevahvistin ajaa lähes kaikkia kuulokkeita ja automaattinen impedanssinsäätö varmistaa vahvistimen ja kaiuttimien yhteispelin toimivuuden. Pre out -liitäntä mahdollistaa erillisen päätevahvistimen käytön.

Entä se nykytekniikka? Digiliitäntöihin kuuluu USB 2.0, optinen ja toslink. USB:n kautta vahvistimen DA-muunnin ymmärtää DSD-signaalia ja vastaanottaa 32bit/192kHz-tasoista bittivirtaa. aptX® HD -yhteensopiva Bluetooth-yhteys mahdollistaa digisignaalin langattoman vastaanoton CD-tasoa paremmalla äänenlaadulla. Digiliitäntöjen kautta One HD on helppo liittää myös AV-laitteistoon ja myös erilliseen AV-vahvistimeen. Firmwiren päivitettävyys tekee vahvistimesta pitkäikäisen kumppanin vaativallekin nykytekniikan käyttäjälle.

Väri: Musta

Tekniset tiedot:

Digitaaliset ottoliitännät: USB 2.0 (32/192, DSD 64, DSD 128), SPDIF (24/192), optinen (24/192)
Analogiset ottoliitännät: MM-phono, 3 x linjataso (RCA)
Teho: 2 x 100 W (6 Ω, 0.1% THD+N)
Pre-out: On
Kaukosäädin: On
Mitat (L/K/S): 220x85x390mm
Paino: 5,6 kg

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Rytmikäs, dynaaminen ja elävä soundi

  • Laadukas levysoitinliitäntä.

  • Laadukas kuulokevahvistinosa.

  • Puolilevyisenä vie minimaalisen vähän tilaa laatuvahvistimeksi.

  • Ei digitaaliliitäntöjä.

  • Ei paras valinta erityisen vaikeille kaiutinkuormille.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Rega