Roksan Attessa levysoitin myymälän demo

Roksan Attessa yhdistää laatuluokan levysoittimen, helpon käyttöönoton ja käytettävyyden sekä sisäänrakennetun levysoitinesivahvistimen yhteen tyylikkääseen pakettiin. Laita älppäri soimaan. Ja sitten seuraava. Ja sitten sitä seuraava…

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Roksan Attessa

Vinyylien maailmaan helposti – Roksan Attessa levysoitin

Myymälän kevyellä käytöllä ollut valkoinen soitin. 

Roksan Attessa -levysoitin on suunniteltu tarjoamaan laadukas älppärinautinto mahdollisimman helpoksi missä vain laitteistossa. Plug and play, kuten englanniksi sanotaan. Ei vaikeaa käyttöönottoa ja mystistä säätämistä. Perusasiat kohdalleen ja sen jälkeen hyvää musiikkia, sitten lisää hyvää musiikkia ja sen jälkeen taas hyvää musiikkia. Sitä vartenhan se levysoitin piti hankkia.

Attessa-levysoitin on uuden puolen kääntäminen yhdelle vanhimmista ääniteformaateista. Sen äänenlaatu on hintaisekseen tosi hyvä. Silti se ei ole eksoottinen highend-soitin vaan erittäin selkeä ja yksinkertainen ottaa käyttöön ja sen jälkeen käyttää. Attessassa on kytkettävissä oleva sisäänrakennettu RIAA-korjain eli levysoitinesivahvistin, joka sekin on laadullisesti erinomainen. Trustedreviews-arvostelussa todettiin, että vasta noin 500 punnan ulkoinen vaihtoehto tarjosi jotain oleellisesti parempaa. Eli ellei vahvistimessasi tai aktiivikaiuttimissasi ole hyvää levysoitinesivahvistinta, älä huoli, Attessa-levysoittimessa on.

Attessan komposiittimateriaalia oleva äänivarsi on Unipivot-tyyppiä, entistäkin kevyempi ja helpompi käyttää. Levylautasen pyörimisnopeus pidetään mikrosekunnilleen oikeana ja se kuuluu ihan suoraan puhtaampana ja aidompana esityksenä. Xerxes-lippulaivalevysoittimesta ideoidut vaimennusjalat pitävät ulkoiset häiriövärähtelyt poissa häiritsemästä äänirasian työskentelyä. Äänirasia on Roksan Dana. Dana perustuu laadukkaaseen Audio-Technica-äänirasiaan, mutta on optimoitu juuri Attessaa varten.

Levylautanen on kiitettävän massiivinen yhdistäen lasia ja alumiinia. Alumiinireuna toimii lasilautasen resonanssivaimentimena. Tällä, hihnavedolla ja tarkkuusohjatulla pyöritysmoottorilla varmistetaan värinätön käynti ja sitä kautta puhdas ääni. Kokonaisuus istuu sirorakenteisella rungolla, joka sopii yhtä hyvin niin muun Attessa-tuoteperheen kanssa kuin minkä vain hifilaitteiston yhteyteen.

 

Roksan Attessa -levysoittimen pääkohdat:

-Suunniteltu, kehitetty ja koottu Isossa Britanniassa.
-Aivan uusi unipivot-laakeroitu äänivarsi, komposiittimateriaali mahdollistaa hyvin pienen tehollisen massan.
-Roksan Dana -äänirasia asennettuna valmiiksi.
-Nopeudet 33 ja 45.
-Tehdaskalibroitu digitaalisesti tarkkuusohjattu levylautasen nopeussäätö.
-Kytkettävissä oleva sisäänrakennettu Roksanin suunnittelema laadukas levysoitinesivahvistin.
-Premium-tason viimeistely niin vaimennetussa runkolevyssä, raskaassa levylautasessa kuin yksityiskohdissakin.
-Roksan Xerxes -levysoittimesta inspiraationsa saaneet vaimennusjalat rungon alla.
-Vie vain vähän tilaa.
-Pölykansi suojaa soitinta kun et kuuntele musiikkia.

 

Testimenestyjä

Roksan Attessa levysoitin myymälän demo | Ideaali.fi

Trusted Reviews totesi Roksan Attessa -levysoittimesta “Kun olet päässyt ensimmäisen levynpuoliskon loppuun, käy selväksi, että Attessa toistaa musiikin kokonaisvaltaisesti. Se soi puhtaasti ihan alimmista nuoteista aina ylimpiin taajuuksiin asti. Mitään ei alleviivata, mitään ei piiloteta. Täyteläisistä, kontrolloiduista ja sävykkäistä alimmista bassoista kohteliaan raikkaaseen diskanttiin – Roksan soi tasapainoisen miellyttävällä sävyllä.”
Lue testi tästä.

Hifi News testimenestys Roksan Attessa levysoitin

HiFi News piti Attessaa “erinomaisen hinta-laatusuhteen kokonaisuutena” ja antoi levysoittimelle Erittäin suositeltava -maininnan. Lue testi tästä.

 

Roksan Attessa levysoitin myymälän demo | Ideaali.fi

Linkki valmistajan tuotesivuille.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Helppo ottaa käyttöön ja helppo käyttää.
  • Kytkettävä laadukas RIAA-korjain levysoittimessa mukana.
  • Xerxes-lippulaivasta inspiraationsa saaneet vaimennusjalat.

  • Erinomainen hinta-laatusuhde.

  • Musta ja valkoinen ovat ainoat sävyt, ei jalopuuviimeistelyjä.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Roksan

Mitat

432 x, 105 x 353 mm ilman pölykantta
432 x 118 x 353 mm pölykannen kanssa

Paino

6.3 kg

Viimeistely

Musta, Valkoinen

Takuu

2 vuotta