50 %

Dan Clark Audio Aeon 2 Noire kuulokkeet KÄYTETYT

Original price was: 1 200 €.Current price is: 600 €. / kpl

KÄYTETYT Dan Clark Audio Aeon 2 Noire kuulokkeet. AEON-sarjan lippulaiva AEON 2 Noire tarjoaa erinomaista ääntä, helppoa kannettavuutta ja on uskomattoman kevyt sekä ergonominen planaarikuulokkeeksi.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 55,60  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 667,20 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Dan Clark Audio Aeon 2 Noire

DC Audio AEON 2 Noire on Dan Clark Audion AEON-sarjan huippumalli

Käytetyt kuulokkeet, kaikki alkuperäistarvikkeet ja pakkaukset mukana.

AEON 2 -kuulokkeen tyylikkään musta versio hieman erilaisella äänikuvalla uusien kuulokepehmusteiden ansiosta.

AEON 2 Noire tarjoaa erinomaista ääntä, helppoa kannettavuutta ja on uskomattoman kevyt sekä ergonominen planaarikuulokkeeksi. AEON 2 asettaa uuden standardin kuulokkeille alle 1000 euron hintaluokassa. Dan Clark Audio -kuulokkeet valmistetaan San Diegossa, Kaliforniassa.

Omavalmisteinen planaarielementti

AEON 2 Noire -kuulokkeet on varustettu rei’itetyillä kuulokepehmusteilla, minkä seurauksena kuulokkeiden viritys on melkeinpä yks yhteen ihanteellisen Harman-käyrän mukaisesti. Verrattuna AEON 2 kuulokkeisiin, Noire vienosti korostaa bassoa ja diskanttia – keskiäänet soivat hieman kevyemmin, jolloin äänikuvasta tulee syvempi ja leveämpi.

Kaikissa Dan Clark Audion kuulokkeissa on heidän itse kehittämänsä planaarielementti. AEON 2 Noire -kuulokkeissa on uudistettu, patentoitu toisen sukupolven TrueFlow-teknologia, joka parantaa entisestään kuulokkeiden ilmavirtausta tuoden sointiin aiempaa enemmän yksityiskohtaisuutta, laajan äänikuvan, iskevämmän basson ja erinomaisen dynamiikan. Lisäksi patentoidulla V-Planar -valmistusmenetelmällä kuuloke saadaan toistamaan erittäinkin matalat taajuudet.

Onnistuneesta äänisuunnittelusta kertoo muun muassa AEON 2 -kuulokkeen valinta parhaiksi suljetuiksi kuulokkeiksi alle 2000 dollarin hintaluokassa New York Times Wirecutterissa.

Kompakti koko & huippumateriaalit

AEON-sarjassa on keskitytty äänen lisäksi ergonomiaan myös kuulokkeiden painon kannalta – pitkissä kuulokesessioissa kevyet kuulokkeet eivät rasita päätä ikävästi. Suljetun AEON 2 Noire:n sanka ja ulkokuoren sisäosa ovatkin hiilikuitua, alumiinia ja titaania, mikä tekee kuulokkeesta vain 328g painoisen. Kuulokkeet ovat siis erittäin mukavat, mutta kestävät käyttöä.

AEON 2 Noire:n patentoidun taivutusmekanismin ansiosta kuulokkeet taittuvat kätevästi kuulokekoteloon – mukava lisä liikkuvalle kuuntelijalle, joka haluaa kantaa mukanaan hyvää äänentoistoa.

Planaarikuulokkeen hyödyt

Dan Clark Audion kuulokkeet ovat niin kutsuttuja planaarikuulokkeita, joissa ääni tuotetaan perinteisen kuuloke-elementin sijaan magneettien väliin upotetun ohuen kaiutinkalvon avulla, jonka läpi johdetaan virtaa. Planaarielementti on nopeampi ja yhtenäisempi liikkeeltään tavalliseen dynaamiseen kuuloke-elementtiin verrattuna, minkä seurauksena planaarikuulokkeiden ääni on kontrolloidumpi, tiukempi ja puhtaampi. Lisäksi sen bassontoisto ulottuu dynaamista elementtiä matalammalle säröttömämmin.

Tekniset tiedot

– Elementti: 62 mm x 34 mm planaari
– Impedanssi: 13 ohmia
– Herkkyys: 92 dB/mW
– Harmoninen särö: vähemmän kuin 0.3% 20 Hz – 20 KHz, 0.1% 100 Hz – 8 kHz
– Sanka: nikkelititaania
– Kuori: hiilikuitua
– Kuulokepehmusteet: japanilaista synteettistä nahkaa

Pakkauksessa mukana

-AEON 2 Noire kuulokkeet
-Kantolaukku
-Kuulokejohto 3.5 mm ja 6.3 mm liittimillä (mahdollista päivittää VIVO-kaapeliin)
-Aitoustodistus
-Filtterisetti omaan tuunaukseen
-Manuaali

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Todella hieno viimeistely.

  • Erittäin mukavat päässä.

  • Äänenlaatu on ihan eri sfääreissä kuin perusasiallisissa hifikuulokkeissa.

  • Hinta ei ole halpa vaikka hintalaatusuhde olisikin hyvä.