20 %
20 %
20 %

Denon PMA-1700NE stereovahvistin

1 999 1 599 

Denon PMA-1700NE on klassinen japanilainen laatuvahvistin, jossa on liitäntöjä digipuolesta levysoittimelle asti ja 2 x 140 W / 4 ohm tehoa.

Poista

Kuvaus

Denon PMA-1700NE

DENON PMA-1700NE – integroitu stereovahvistin

Denon PMA-1700NE on kohtuuhintainen high-end-luokan stereovahvistin. Denon PMA-1700NE tuottaa erittäin korkean virranantokyvyn “Single Push-Pull” -kytkentäisen vahvistinteknologian ansiosta. Advanced AL32 Plus -prosessoinnin avulla kuulet digitaalisisten äänilähteiden alkuperäiset yksityiskohdat. Kuuntele digitaalista suosikkimusiikkiasi kolmen digitaalitulon tai USB-B-liitännän kautta – tai nauti analogisesta MM- tai MC-phono-liitännästä dedikoidussa analogisessa toimintatilassa. Tinkimätön laatu, ainutlaatuiset Denonin teknologiat sekä huippumodernit liitännät tekevät PMA-1700NE -vahvistimesta todellisen äänentoistoteknologian mestariteoksen. Vahvistimen takapaneelin USB-B-liitäntä sekä sisäänrakennettu huippulaadukas D/A-muunnin varmistavat, että vahvistin toistaa jopa 384kHz/32bit- ja DSD 11.2MHz -muotoisia häviöttömiä tiedostoja huippuluokan äänenlaadulla. Vahvistimen voi asettaa täysanalogiseen tilaan, joka sammuttaa analogikäytön kannalta tarpeettomat vahvistimen osiot, kuten digitaalitulot ja näytön, jotta saavutetaan mahdollisimman puhdas äänenlaatu herkkien analogisignaalien toistamisessa.

Vakaa ja puhdas kaikissa tilanteissa
Runko koostuu 1 mm:n paksuisista teräslevyistä ja koko komeus lepää ABS-hartsista valmistetuilla vaimennusjaloilla, joissa on resonansseja vaimentava sisäinen rakenne. Runko on jaettu kuuteen lohkoon ja se noudattaa tarkasti Denonin suoran mekaanisen maadoituksen konseptia. Näin suojataan signaalipiirejä ulkoisilta värähtelyiltä ja eliminoidaan piirien keskinäisten häiriöiden haitalliset vaikutukset.

Korkean tarkkuuden elektroniset säätimet
PMA-1700NE sisältää elektronisen äänenvoimakkuuden, tasapainon ja sävyn säätimet säilyttäen samalla analogisen toiminnan tunteen. Ainutlaatuinen mekanismi tarjoaa tasaisen, lineaarisen ohjauksen. Source Direct -toiminto ohittaa kaikki sävysäädöt puhtaimman äänen takaamiseksi.

MM/MC-liitäntä levysoittimelle
Vahvistin sisältää levysoittimen taajuuskorjaimen, joka tukee sekä MM- että MC-äänirasioiden sähköisiä ominaisuuksia. Taajuuskorjain on korkeaherkkyyksinen, ja vahvistimen “simple & straightforward” -suunnittelu parantaa taajuuskorjaimen äänenlaatua verrattuna perinteisiin ratkaisuihin.

Huipputasoista ääntä myös digitaalilähteistä
PMA-1700NE osaa AL32 PLUS -prosessoinnin, joka on Denonin patentoima analogisen aaltomuodon toistotekniikka. AL32 PLUS -prosessointi hyödyntää datan interpolointialgoritmeja, ylinäytteistystä ja bittisyvyyden laajennusta. Näin saadaan jopa palautettua yksityiskohtia, joiden tulisi sijaita ennen suurta tietomäärää ja sen jälkeen (esimerkiksi dynaamista rumpuiskua ennen ja jälkeen), tasoittaen aaltomuotoa ja palauttamalla digitaalisen tallennuksen aikana kadonnutta tietoa. Lopputuloksena äänenlaatu on erittäin yksityiskohtainen, vapautunut ja kaunis.

Myös osaksi kotiteatterijärjestelmää
EXT/PRE-tuloliittimet ohjaavat signaalin suoraan PMA-1700NE:n päätevahvistimelle. Näin voit liittää ulkoisen esivahvistimen (esimerkiksi pre-out-lähdöillä varustetun kotiteatterivahvistimen etukanavat) ja yhdistää molempien maailmojen parhaat puolet.

Ominaisuuksia:

Tehokas integroitu stereovahvistin
Advanced AL32 Plus -prosessointi digitaalituloille
USB-DAC, joka tukee 11,2 MHz DSD:tä ja 384 kHz/32-bittistä PCM-muotoa
MM/MC-phonoliitäntä levysoittimen yhdistämiseksi
Korkean tarkkuuden elektroniset säätimet
Optiset ja koaksiaaliset digitaalitulot
Ulkoisen esivahvistimen tuloliittimet
Kuuteen lohkoon jaettu runko ja suora mekaaninen maadoitus
Eheä kokonaisuus harkitusti valituilla komponenteilla
Automaattinen käynnistys television äänisignaalista (optinen tulo, kytkettävissä päälle/pois)

Tekniset tiedot:

2 x 70 W (8 Ohm), 2 x 140 W (4 Ohm) vahvistinteho
Advanced Ultra High Current MOS -päätevahvistin “Single Push-Pull” -kytkennällä
Basson, diskantin ja balanssin säädöt
Linjatulojen häiriöetäisyys: 106 dB
MM- ja MC-tulojen häiriöetäisyys: 89 / 75 dB
Taajuusvaste: 5 Hz – 100 kHz (0 – -3dB)

Sisääntulot:
2x optinen
1x koaksiaalinen
1x USB-B
1x Phono (MM tai MC valittavissa)
3x RCA analoginen stereo
1x suora päätevahvistintulo

Lähtöliitännät:
1x RCA analoginen stereo (esimerkiksi tallentimelle)
2 paria naparuuveja kaiuttimille (soveltuu bi-wire-kytkentään, ei AB-valitsinta)
Kuulokelähtö (6,3 mm stereoplugi)

Mitat (LxKxS): 434 x 135 x 410 mm
Paino: 17,6 kg
Maksimi virrankulutus: 295 W

Takuu 24kk

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Perinteiset basso-, diskantti- ja balance-säädöt.

  • Toistaa jopa 384kHz/32bit ja DSD 11.2MHz -digitaalisignaalit.

  • Levysoitinliitäntä MM- ja MC-äänirasioille.

  • Peruslaitteita kalliimpi, mutta suorituskyky korvaa tämän.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Denon

Mitat

434 x 135 x 410 mm

Paino

17,6kg

Viimeistely

Musta, Hopea

Takuu

2 vuotta