Denon PMA-1600NE stereovahvistin

Denonin 140-wattinen suorituskykyinen stereovahvistin analogi- ja digitaaliliitännöillä.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Denon PMA-1600NE

PMA-1600NE vahvistimen suorituskyky ylittää huomattavasti Denonin edellisen PMA-1500 sarjan. Laitteen tinkimätön laatu, ainutlaatuiset Denon teknologiat sekä huippumodernit liitännät tekevät PMA-1600NE vahvistimesta todellisen äänentoistoteknologian mestariteoksen. Vahvistimen takapaneelin USB-B liitäntä sekä sisäänrakennettu huippulaadukas D/A-muunnin varmistavat että vahvistin toistaa jopa 384kHz/32bit ja DSD 11.2MHz muotoisia häviöttömiä tiedostoja huippuluokan äänenlaadulla. Vahvistimessa on lisäksi Analog Mode, joka sammuttaa tarpeettomat vahvistimen osiot kuten digitaalitulot ja näytön jotta saavutetaan mahdollisimman muuttumaton äänenlaatu käytettäessä analogituloja.

Advanced Ultra High Current MOS Single Push-Pull -piirirakenne

Vahvistimessa on Advanced UHC (Ultra High Current)-MOS teknologia joka käyttää pienintä mahdollista määrää vahvistinkomponentteja jotta saavutetaan tasapaino riittävän tehon ja hyvän äänenlaadun välillä.
Advanced UHC-MOS on huippulaadukas vahvistin jonka virranantokyky on parempi kuin bipolaaritransistoreilla mutta äänenlaatu on parhaiden MOS-FET -vahvistimien tasolla. Advanced UHC-MOS on rakenteeltaan yhdessä push-pull konfiguraatiossa joka eliminoi poikkeamat vahvistinasteella sekä luo tasapainon korkean virran ja pienten yksityiskohtien välillä.

Digitaalinen eristin sekä Analog Mode

Vahvistin on varustettu digitaalisella eristimellä joka eliminoi korkeataajuuksisia häiriöääniä tietokoneen USB-liitännästä tai vahvistimen digitaalituloista, joilla saattaa olla epätoivottuja vaikutteita äänenlaatuun. Koska data siirtyy piirien sisällä magneettisesti, tulo- ja lähtöpuolet ovat sähköisesti eristettyjä toisistaan. Eristämällä signaalitien digitaalisen äänipiirin ja D/A-muuntimen väillä saadaan poistettua epätoivotut häiriöäänet analogipiireistä D/A-muuntimen jälkeen. PMA-1600NE vahvistimessa on myös erillinen virtamuuntaja digitaalisia piirejä varten jotta virtalähteen häiriöt eivät saavuta niitä. Toistettaessa analogiääntä, Analog mode -tilaa voidaan käyttää sammuttamaan digitaalipuolen muuntaja sekä digitaalitulojen piirilevy jolloin mahdolliset korkeataajuuksiset häiriöäänet eivät pääse vaikuttamaan analogiosioon.

MM/MC levysoitin taajuuskorjain

Vahvistin sisältää levysoitin taajuuskorjaimen joka tukee sekä MM että MC äänirasioiden äänisignaaleja. Taajuuskorjain on korkeaherkkyyksinen, ja vahvistimen “simple & straight” suunnittelu parantaa taajuuskorjaimen äänenlaatua verrattuna perinteisiin ratkaisuihin.

Selkeä etunäyttö

FL-tyyppinen näyttö etupaneelissa näyttää äänilähteen sekä näytteenottotaajuuden. Vahvistimen mukana tulee kaukosäädin jolla on mahdollista ohjata DCD-1600NE -soitinta ja muita Denon CD-soittimia.

Ominaisuudet:

2 x 140 W (4 ohm) lähtöteho – Riittävästi voimaa jopa suuriinkin huoneisiin
Advanced Ultra High Current (UHC)-MOS Single Push-Pull Circuit tehovahvistin jossa Schottky diodit – Erittäin tarkka taajuusvaste matalista bassoista kirkkaisiin diskantteihin
DAC Master Clock suunnittelu – Äänen toisto ilman huojuntaa
Takana USB-B tulo – Korkearesoluutioisen äänen toisto jopa 384 kHz / 32 bit ja 11.2 MHz DSD
Digitaalinen eristyspiiri jolla eliminoidaan korkeataajuuksinen häiriöääni käytettäessä USB-B tai digitaalista liitäntää – Nauti kaikista äänilähteistä ilman häiriöääniä
Näyttö jossa äänilähde sekä näytteenottotaajuus – Tärkein tieto helposti nähtävillä
Analog AMP Mode kytkee pois digitaaliset piirit ja näytön – Puhdasta analogista äänetoistoa varten
Advanced AL32 Processing Plus – Digitaaliset äänitteet toistuvat uskollisesti alkuperäiselle lähteelle
Direct Mechanical Ground Construction – Rakenne minimoi epätoivotut värinät
Runkorakenne jossa 6 erillistä lohkoa – Eliminoi sisäiset häiriöt piirien välillä
Päämuuntaja jossa erilliset virtalähteet analogisille ja digitaalisille signaalipiireille – Säilyttää signaalin puhtauden
2 digitaalista optista ja 2 digitaalista koaksiaalista tuloa; Korkealaatuinen MM & MC levysoitin taajuuskorjain – Valmis musiikille kaikista lähteistä
Saatavilla hopeisena ja mustana – Sopii täydellisesti DCD-1600NE Super Audio CD -soittimeen

 

Takuu 24kk

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Perinteiset basso-, diskantti- ja balance-säädöt.

  • Toistaa jopa 384kHz/32bit ja DSD 11.2MHz -digitaalisignaalit.

  • Levysoitinliitäntä MM- ja MC-äänirasioille.

  • Peruslaitteita kalliimpi, mutta suorituskyky korvaa tämän.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Denon

Mitat

434 x 401 x 135 mm

Paino

17,6kg

Viimeistely

Musta, Hopea

Takuu

2 vuotta