Audiocast AMP80 SE striimeri-stereovahvistin

279 

Audiocast AMP80 SE on erittäin pienikokoinen striimeri tehokkaalla D-luokkaisella 2 x 80 W / 4 ohm -vahvistimella.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

Audiocast AMP80 SE

Audiocast AMP80 SE – miniatyyrikokoinen striimaava vahvistin

Audiocast AMP80 SE on kooltaan vain 136 x 135 x 40 mm, mutta sen D-luokkainen vahvistin syöttää 2 x 50 W / 8 ohmiin ja 2 x 80 W / 4 ohmin kuormaan. AMP80:ssä on yksi tuplatoiminen linjatasoinen tulo joka hyväksyy niin analogisen stereotulon kuin digitaalisen optisen tulon, tähän voit kytkeä esimerkiksi levysoittimen tai television. AMP80 SE tukee myös Bluetooth ja AirPlay 2 tekniikoita.

AMP80 toistaa Airplaylla, DLNA-yhteydellä ja siinä on myös tuki Spotify Connectille, Amazon Musicille, Tidalille, Deezerille, Qobuzille, Napsterille ja sekä vTuner että TuneIn -nettiradioille. Saat siis hyvin varmasti lempimusiikkisi soimaan käyttämästäsi striimauspalvelusta riippumatta.

Voit laajentaa järjestelmää myös muihin tiloihin lisäämällä useampia striimaavia Audiocast-yksiköitä (vahvistimella tai ilman, tarpeesi mukaan). Näin käytössäsi on monihuonejärjestelmä, jota voi ohjata selkeällä puhelin/tablettisovelluksella.

AMP80 SE:n mukana tulee varusteina sekä kaukosäädin että adapteri, joka muuttaa 3,5mm plugin optiseksi Toslink-liittimeksi (esimerkiksi joissain kannettavissa tietokoneissa on kuulokeliitännän pohjalla oleva optisen digisignaalin anto).

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Hyvin pienikokoinen. Tämä vahvistin on helppo sijoittaa monenlaisiin hyllyköihin ja laitetasoihin joihin perinteiset vahvistimet eivät välttämättä mahtuisi.

  • Laaja tuki netin suosituimmille suoratoistopalveluille.

  • Järjestelmää voidaan laajentaa kokonaisvaltaiseksi monihuonejärjestelmäksi lisäämällä muita Audiocast-yksiköitä.

  • Linjatasoinen lähtö esim. subwooferin kytkemiseksi.

  • Hyvä äänenlaatu.

  • Vain yksi sisääntulo ulkoisille äänilähteille.

Lisätiedot

Tuotemerkki

iEAST

Teho

2 x 80w

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz

Sisääntulot

1 x stereo rca, 1 x usb

Mitat

136 x 135 x 40 mm

Paino

320 g

Viimeistely

Musta

Takuu

2 vuotta

Audiocast AMP80 SE striimeri-stereovahvistin | Ideaali.fi

AVPlus - Suomi

AV Plus testi koski vanhempia versioita nykyisistä SoundStream tuotteista joihin on sittemmin tehty muutoksia joiden seurauksena äänenlaatu on entistä parempi.

“Kokeilumme perusteella iEast pärjää tuntemattomuudestaan huolimatta mainiosti kilpailijoilleen. Monihuonelaitteiden ydin eli mobiilisovellus on vakaa ja yhtä helppokäyttöinen kuin muissakin vastaavissa. Myös suoratoistopalvelujen tarjonta on vähintäänkin keskivertotasoa. Ainoastaan mahdollista Deezer-tukea täytyy jäädä vielä odottamaan. Äänenlaatu on molemmissa laitteissa kirkas ja selkeä. Niinpä kumpikin testatuista laitteista on erittäin kilpailukykyinen välipalikka.”

“Sovellus toimi testissämme Android-puhelimella sujuvasti ja oli luotettavan oloinen. Se ei kaatunut tai huomattavammin jumittanut kertaakaan, ja asetusten tekeminen sujui ruudulla olevien ohjeiden perusteella.