75 %

Ekornes Stressless recliner-kotiteatterisohva MYYMÄLÄDEMO

Original price was: 2 400 €.Current price is: 590 €.

MYYMÄLÄDEMONA edullisesti: Ekornes Stressless recliner-elokuvasohva on kotiteatteriisi piste i:n päälle. Erittäin laadukas mekanismi ja materiaalit, hyvä istua pidempikin aika.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 54,77  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 657,20 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Ekornes Stressless

Vaativan käyttäjän recliner-kotiteatterisohva – Ekornes Stressless

Hyvät ja tarkoituksenmukaiset istuimet kruunaavat kotiteatterisi. Ekornesin valmistama Stressless-sohva perustuu teräksestä ja vanerista rakennettuun runkoon sekä aitoon mustaan nahkaan pintana, Made in Norway. Kahden istuttava malli mahtuu loistavasti pienempääkin elokuvahuoneeseen, sohvan kokonaisleveys on 138 cm ja istumaleveys 110 cm. Recliner-toiminto antaa selkänojan kaatua taaemmas, jotta saat mahdollisimman rennon asennon tv-sarja- ja elokuvamaratoneja varten. Helppo asennon säätö, kallistuksen muokkaus, antaa mahdollisuuden vaihtaa asentoa aina tarvittaessa.

Stressless on hyvin miellyttävä istua – pehmeä, mutta sopivasti vartaloa tukeva ja nahkapinta on hyvin hoidettuna jotakuinkin ikuinen. Sohva on ollut kevyellä käytöllä showroomin pienemmässä esittelykotiteatterissa ja on varsin siistissä kunnossa.

Sohvan syvyys on 82 cm selkänojat pystyasennossa ja 100 cm selkänojat alas kääntyneinä, selkänojan korkeus pystyasennossa 85 cm ja alas taittuneena 68 cm lattiasta.

Nouto myymälästä Vantaalta tai kuljetus erikseen sovittuna.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Hyvin vankka ja pitkäikäinen runkorakenne.

  • Mukava, asentoa on helppo muuttaa.

  • Mahtuu sujuvasti pienempäänkin kotiteatteriin.

  • Älä yritä kantaa yksin.