Testimenestys

Emotiva XPA DR-2 päätevahvistin

2 490 

Emotiva XPA DR-2 on Emotivan lippulaivamalliston 2 x 800w 4ohm päätevahvistin vaativalle harrastajalle. Tämän vahvistimen äänenlaatu ja tehot sulattaa hieman koleammankin pirtin tunnelman.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Emotiva XPA DR-2

Raakaa voimaa, äänenlaadusta tinkimättä – Emotiva XPA DR-2

Emotiva XPA DR-2 on Emotivan päätevahvistimien lippulaivamalli. Tästä vahvistimesta ei puutu raakaa voimaa, 2 x 800w RMS 4ohm teho riittää jo hiukan suurempienkin kaiuttimien ajamiseen. Tämän lisäksi vahvistimen äänenlaatu edustaa markkinoiden ehdotonta kärkikastia.

Modulaarisen rakenteensa ansiosta tämä 3kW virtalähteellä varustettu vahvistin on laajennettavissa aina 3-kanavaiseksi saakka. Jos siis kotiteatterikärpänen pääsee puraisemaan, niin voit tilata DR-2:een yhden vahvisintinmodulin lisää ja näin käytössäsi on huippuluokan 3-kanavainen vahvistin joka pitää kotiteatterisi 3-tärkeintä kaiutinta tiukasti kontrollissa.

Korkealaatuiset komponentit takaavat pitkän ja ongelmattoman toiminnan vuosiksi eteenpäin.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erinomainen hinta-laatusuhde

  • Modulaarinen rakenne mahdollistaa vahvistimen päivittämisen 3-kanavaiseksi

  • Runsaasti puhdasta tehoa hankaliinkin kaiutinkuormiin

  • Suhteellisen iso kotelo ei mahdu jokaisen “Ikea” kaapin sisään.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Emotiva

Teho

2 x 800w RMS 4ohm.

Taajuusalue

20-20000Hz (+/- 0.1dB)

Sisääntulot

Linjatasoiset (RCA&XLR) / Trigger 12v.

Lähdöt

Kaiutintasoiset (naparuuvit) / 12v Trigger.

Mitat

435 x 203 x 483mm

Paino

18.5 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

3 vuotta

Emotiva XPA DR-2 päätevahvistin | Ideaali.fi

Hi-Fi Voice Magazin - Tsekki

Emotiva XPA-DR2 aiheutti todellisen “WOW” elämyksen monilla ei tasoilla..

Se, että Emotiva kykenee tämän kaltaiseen äänenlaatuun näin edulliseen hintaan on uskomatonta ja yksi “WOW” elämys itsessään.

Emotiva saa paikan toimituksemme pysyvässä referenssi laitteistossa.

Loistava ja maanläheisesti hinnoiteltu referenssi..

Lue testi tästä.

Emotiva XPA DR-2 päätevahvistin | Ideaali.fi

Hifi News - Englanti

Emotivan DR-2 sai loistavat arvostelut Hi-Fi News julkaisun testissä. Jälleen kerran Emotivan tarjoama lyömätön hinta-laatusuhde tuli selväksi testin loppukaneetissa. Voit lukea koko testin alta. (Englanniksi)

Lue testi tästä.

Emotiva XPA DR-2 päätevahvistin | Ideaali.fi

Ljud & Bild - Ruotsi

Jos vahvistimen sointi pitäisi tiivistää yhteen sanaan se olisi ‘voimakas’. Tämä musta peto pitää kaiuttimet rautaisessa otteessa.. soinnissa ei esiinny minkäänlaista kompressiota, äänenvoimakkuus kuunteluissa tuppaa nousemaan huomaamatta paria astetta normaalia korkeammaksi.

Kyse ei ole kuitenkaan pelkästä brutaalista voimasta. Toisin kuin monet hyvin tehokkaat PA vahvistimet joissa teho on pääasia, DR2 kykenee yhtä hienovaraiseen ja läpikuultavaan toistoon kuin pienempitehoiset laatuvahvistimet.. DR-2 välittää tilainformaatiota hämmästyttävän hienosti.

Koska samassa teholuokassa on hyvin harvoja päätevahvistimia ja suurin osa niistä on tähtitieteellisissä hinnoissa, on Emotivalle vaikea löytää suoraa kilpailijaa. Toki McIntosh MC611 kuulostaa vielä paremmalta, mutta se myös maksaa kymmenen kertaa enemmän!

Emotiva XPA-DR2 on vahvistin joka tuottaa raakaa tehoa riittävästi ajamaan käytännössä mitä tahansa markkinoiden kaiutinta. Mikä tärkeämpää se kykenee samalla harvinaslaatuiseen auktoriteettiin ja dynamiikkaan. Vaikka vahvistimen hinta asettaa sen keskiluokkaan, sen suorituskyky on puhdasta High Endiä. On vaikeata löytää toista vahvistinta joka tarjoaisi vastaavaa ja siksi vahvistin ansaitsee lämpimimmät suosituksemme.