48 %

EZCast Pro Box 2 langaton kuvansiirtojärjestelmä

Original price was: 499 €.Current price is: 259 €. / kpl

Korkealaatuinen langattomaan kuvansiirtoon ja presentaatiokäyttöön suunnattu moniosaaja. AirPlay, Chromecast ja Miracast tuki sisäänrakennettuna.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

EZCast Pro Box 2

EZCast Pro Box 2 on innovaativinen tapa toteuttaa langaton kuvan- ja äänensiirto neuvottelutiloissa, luokkahuoneissa, auditorioissa yms. tiloissa.

Laaja tuki eri alustoille.
EZCast Pro Box 2 tarjoaa laajan tuen eri protokollille ja käyttöjärjestelmille. Vakiona löytyy tuki mm. AirPlayn, Miracastin ja Chromecastin yli tapahtuvaan peilaukseen. Käyttäjät voivat ladata myös ilmaisen EZCast sovelluksen tietokoneilleen tai mobiililaitteilleen jonka avulla päästään hyödyntämään laitteen edistyneitä ominaisuuksia, kuten neljän eri lähteen esittämistä yhdellä näytöllä samanaikaisesti.

Helppo napata myös mukaan.
EZCast Pro Box 2 on helppo napata myös mukaan vaikka asiakastapaamiseen. Kytke EZCast Pro Box 2 vastaanotin asiakkaan näyttöön ja voit aloittaa presentaation jossa myös asiakkaasi voi helposti jakaa materiaaliaan samalle näytölle. Samoin voit nopeasti siirtää laitetta toimistonne sisällä eri neuvottelutiloihin tarpeen mukaan.

Pitkä kantomatka ja 4k tuki
EZCast Pro Box 2 kykenee toistamaan kuvamateriaalia aina 4k resoluutioon saakka. Lähettimen ja vastaanottimien välinen etäisyys voi olla jopa 10m. Luonnollisesti QuattroPod Mini on yhteensopiva myös 4k resoluutiota alhaisempien resoluutioiden kanssa.

Kaksisuuntainen hallinta
EZCast Pro Box 2 tukee myös useiden kosketusnäyttöjen kautta tapahtuvaa kaksisuuntaista hallintaa. Toisin sanoen kosketusnäytöllä tekemäsi muutokset ohjaavat näyttöön EZCast Pro Box 2:n kautta kytkettyä Windows pohjaista tietokonetta. Näin ollen voit suoraan kosketusnäytöstä käynnistää sovelluksia, tehdä merkintöjä esitettyyn materiaaliin yms ja nämä tekemäsi muutokset peilautuvat suoraan tietokoneellesi.

Jaa presentaatiosi useammalle näytölle
Hankkimalla erillisen EZCast Pro mokkulan voit peilata presentaatiosi useammalle näytölle langattomasti. Tämä optio voi tulla kyseeseen esim suurissa neuvotteluhuoneissa joissa halutaan saada presentaatio näkyviin useammalla näytöllä samanaikaisesti ilman erillisiä kaapelivetoja.

Käytössä testattu
EZCast yksiköitä on käytössä tuhansittain eri luokkahuoneissa ja auditorioissa ympäri maailmaa. Tuotteiden ominaisuudet kehittyvät jatkuvasti ja valmistaja päivittää uusia ominaisuuksia asiakaspalautteen pohjalta aktiivisesti.

Asennus ja käyttöönotto

EZCast Pro Box 2:n asennus ja käyttöönotto on yksinkertaista jos sinulle on tuttua erilaisten Apple, PC ja Android laitteiden sisään rakennettujen peilaustekniikoiden kuten AirPlayn käyttö. Henkilöt joille näiden ominaisuuksien käyttö ja aktivoiminen ei ole tuttua pääsevät kärryille muutamassa minuutissa, jonka jälkeen käyttö on nopeaa ja vaivatonta. Oheisesta videosta voit katsoa esityksen laitteen ominaisuuksista ja käyttömahdollisuuksista.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kattava tuki langattomille tiedonsiirto protokollille : AirPlay, Miracast, Chromecast, EZCast

  • Helppo käyttöönotto jonka opit muutamassa minuutissa yhdellä kertaa.

  • Kompakti ja kevyt – helppo ottaa myös mukaan.
  • Kuva ja ääni siirtyy langattomasti langattoman 5g verkon välityksellä tai fyysisesti kaapeloidun verkon kautta. Vastaanotin luo myös oman verkkonsa joten presentaatioiden pitäminen ei tökkää siihen jos kohteessa ei ole omaa langatonta verkkoa käytössä.
  • Toimii parhaiten presentaatioissa. Jos haluat toistaa hyvin korkearesoluutioista liikkuvaa kuvaa joka sisältää monikanavaisen ääniraidan niin suosittelemme fyysistä kaapeliyhteyttä näytön ja tietokoneen välille mahdollisimman sulavan kuvatoiston varmistamiseksi.

Lisätiedot

Tuotemerkki

EZCast, QuattroPod

Mitat

Vastaanotin: 80 x 130 x 25mm

Paino

0.8 kg pakattuna laatikkoon