Monitor Audio WS-10 subwoofer

450  / kpl

Monitor Audio WS-10 on kompakti subwoofer joka on helppo sujauttaa mm. monien sohvien alle tai pystyssä seinää vasten lattiapinta-alaa syömästä.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Monitor Audio WS-10

Kompakti bassotoiston tukevoittaja vaikka sohvan alle – Monitor Audio WS-10

WS-10 on kompakti 8″ elementillä varustettu subwoofer joka tuo lisäpotkua monien soundbar kaiuttimien ja kompaktien jalustakaiuttimien bassotoistoon. Muotonsa ja kompaktien mittojensa ansiosta se on helppo sijoittaa mm. useiden sohvien alle.

Montor Audio WS-10 ei möyhennä äänenpaineellaan sisuskalujasi uuteen uskoon, siihen käyttöön valikoimistamme löytyy parempia ja koteloltaan suurempia vaihtoehtoja. Mutta mikäli haet lähinnä subwooferia joka jatkaisi jalustakaiuttimien tai soundbar tyylisten ratkaisujen bassotoistoa on WS-10 oiva valinta. Optiona saatavan langattoman lähettimen avulla sinun ei myöskään tarvitse vetää erillistä signaalikaapelia vahvistimelta subwooferille.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kompaktit ulkomitat helpottavat subwooferin sijoittamista.

  • Monipuoliset säätömahdollisuudet subwooferin sovittamiseksi erilaisiin pääkaiuttimiin.

  • Toimii paremmin kompaktien kaiuttimien bassotoiston tukevoittajana kuin sisuskaluja uudelleen järjestelevänä subwooferina.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

40 – 150 Hz

Teho

120w RMS

Sisääntulot

1 x LFE RCA, 1 x Trigger 3.5mm plug

Elementit

1 x 8" C-CAM

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

374 x 142 x 478 mm (kork x lev x syv)

Paino

10 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.