Gold Note B-7 Ceramic äänivarsi

2 190 

Gold Note B-7 Ceramic -äänivarsi on suunniteltu hienoimpia highend-levysoittimia varten. Se todella mahdollistaa suurien tunteiden heräämisen lempiäänitteittesi seurassa.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 10-21 arkipäivää

Kuvaus

Gold Note B-7 Ceramic

Gold Note B-7 Ceramic äänivarsi – erinomainen varsi hienoimpiin levysoittimiin

Äänetöntä toimivuutta

Täydellisen äänivarren tulee toimia optimaalisesti kaikilla äänirasioilla, tarjota helppo asennettavuus ja sujuva päivittäinen käyttö – aivan kuten B-7 Ceramic tekee. Huolellisesti käsintehty Italiassa ja suunniteltu mahdollistamaan äänirasiallesi mahdollisimman hyvä toimintaympäristö. B-7 Ceramic on ällistyttävän hieno äänivarsi, joka luo luonnollisen, koukuttavan ja hämmentävän erottelukykyisen äänimaiseman kuuntelijalle.

B-7 perustuu saksalaisen GRW:n valmistamiin laakereihin, laakerit on tehty nimenomaan Gold Notelle äänivartta varten. Laakerit on yksitellen käsiteltyjä ja sinetöity, jotta niiden optimaalinen toiminta ja äärimmilleen viety tarkkuus saadaan varmistettua. Tämä on kriittistä, jotta äänivarren täydellinen hiljaisuus saadaadaan taattua ja voit nauttia ennenkuulemattomalla tavalla jokaisesta musikaalisesta nyanssista, joita lempilevyilläsi on.

Erinomaiset materiaalivalinnat

B-7 Ceramicin tehollinen pituus on 242 mm ja ylitys 19 mm, mikä tekee asennuksesta helppoa lähes kaikkiin levysoittimiin. Vastapaino on tarkkuustyöstetty ruostumattomasta teräksestä ja se mahdollistaa täydellisen sovituksen kaikkien äänirasioiden kanssa. Tarvittaessa varteen saa lisäpainon erityisen raskaita rasioita varten.

Valmistusmateriaaleina ovat alumiini, keraamiset materiaalit ja titaani, näin B-7 Ceramic on tosiaan valmistajan lippulaivamalli kaikkein parhaisiin highend-levysoittimiin.

Äänivarren tyyppi: 9″ kuulalaakeroitu
Overhang/ylitys: 19 mm
Offset: 24°
Varren materiaali: Suora kuuteen osaan jaettu titaaninen
Asennusaukon koko: 23 mm
Tehollinen dynaaminen massa: 10 g
VTF: 0.176N (18g)
VTA: Säädettävissä äänivarren kauluksesta
Nostolaite: Hydraulinen
Anti-Skating: Siimalla, viisi vaihtoehtoa
Azimuth: säädettävissä rasiakelkasta

Paras äänirasia äänivarrellesi

Mietitkö, mikä olisi sopiva äänirasia? Gold Note Machiavelli on nappivalinta B-7 Ceramicin kanssa. Yli 20 vuoden kokemus on johtanyt tämän helmen syntymiseen. Machiavelli on poikkeuksellinen niin dynaamisen kyvykkyytensä kuin koukuttavan musikaalisuutensakin puolesta.

Klikkaa tästä katsoaksesi lisätiedot valmistajan sivuilta.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Tyylikäs ja helppokäyttöinen.

  • Korkealaatuinen tarkkuuslaakerointi.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Goldnote

Tehollinen pituus

242 mm

Tehollinen dynaaminen massa

10 g