Roksan Sara äänivarsi

2 475 

Roksan Sara on vaativan audiofiilin äänivarsi, jonka rakenne perustuu “vähemmän on enemmän” -ajatteluun. Maksimoidaan osien laatu ja tarkkuus, ei määrää.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 213,18  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 2 558,16 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 10-21 arkipäivää

Kuvaus

Roksan Sara

Roksan Sara – Unipivot-äänivarsi parhaisiin levysoittimiin

Roksan Sara on vaativan audiofiilin äänivarsi, jonka kehittämisessä on pitäydytty hyvin erottelukykyistä ja avointa sointia tukevissa ratkaisuissa. Rakenne perustuu “vähemmän on enemmän” -ajatteluun, jossa maksimoidaan osien laatu ja tarkkuus, ei määrää. Tuloksena on myös visuaalisesti elegantin vähäeleinen äänivarsi, joka huokuu hillittyä luksusta. Saran pintakäsittely ovat musta anodisointi.

Saran unipivot-rakenne perustuu jalokivi-istukkaan ja karbidineulaan, joilla saadaan supersulava toiminta, maksimaalinen liikevara ja minimaalinen kitka. Saran sisäinen johdotus on hopeoitua kaapelia ja varren tyvestä levysoitinesivahvistimelle oleva osuus Roksanin oma korkealaatuinen HDC-kaapeli, millä huolehditaan tasapainoisesta ja musikaalisen erottelevasta soinnista realistisella dynamiikalla. Azimuth eli neulakulma on erikseen säädettävissä, jotta rasian asennon hienosäätö on mahdollisimman sujuvaa.

Roksan Sara tarjoaa erinomaisen äänenlaadun ja teknisen suorituskyvyn. Se on ideaalinen varsi Roksan Xerxes 20 Pus -levysoittimeen ja ylipäätään erinomainen varsi kun vaadit tinkimätöntä laatua. Selkeä toiminta varmistaa sujuvan hienosäätöjen tekemisen äänirasian asennusvaiheessa ja varmistaa sekä rasian optimaalisen toiminnan että päivittäisen käytön ergonomian.

Klikkaa tästä katsoaksesi lisätiedot valmistajan sivuilta.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Tinkimättömän laadukas äänivarsi parhaisiin levysoittimiin.

  • Elegantin pelkistetty ulkoasu huokuu tyyliä.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Roksan

Tehollinen pituus

240 mm

Tehollinen massa

24,2 g

Suositeltu äänirasian massa

5 – 12 g

Takuu

5 vuotta