Goldenote Dumbo AC -virtasuodin VARASTOTYHJENNYS

175  / kpl

Goldenote Dumbo AC -virtasuodin max 100 W kuluttaville laitteille eli Dumbo AC on hyvä valinta esimerkiksi esivahvistimille, CD-soittimille, levysoittimille ja striimereille.

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Goldenote Dumbo AC -virtasuodin

Goldenote Dumbo AC -virtasuodin

VARASTOPOISTO: halvalla vielä yksi Dumbo AC -virtasuodin.

Goldenote Dumbo AC -virtasuodin ei vain erota galvaanisesti hifilaitetta vaan se myös siistii kuluttavalle laitteelle tarjottavaa virtaa kohti puhdasta siniaaltoa. Valmistaja lupaa, että se tosiaan parantaa esivahvistimen tai ohjelmalähteen ääntä: “keskitason laitteesta huippulaitteen kuuloinen ja huippulaitteista todellista highendiä”.

Maksimi virrankulutus voi olla 100 W, joten Dumbo AC on hyvä valinta esimerkiksi esivahvistimille, CD-soittimille, levysoittimille ja striimereille.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Normaali 95 mm asennussyvyys eli mahtuu tavalliseen “kakkosnelos”-seinään.

  • Suljettu takakotelo, kaiutin eri reagoi asennuspaikkaansa – voit upottaa nämä vaikka akustiikkalevyyn.

  • Ei viimeinen sana sinulle jos haet kaiutinta äänitteiden mikroskooppiseen läpileikkaamiseen työkalun lailla.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Goldnote

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.