Testimenestyjä

Gold Note PSU-10 -lisävirtalähde

1 100  / kpl

Gold Note PSU-10 parantaa PH-10:n äänenlaatua tarjoamalla sille erittäin puhdasta sähköä ja verkkovirran häiriöistä eristetyn toimintaympäristön.

 

Poista

Kuvaus

Gold Note PSU-10

Gold Note PSU-10 on induktiivinen lisävirtalähde PH-10-levysoitinesivahvistimelle. Se parantaa PH-10:n ennestään hienoa äänenlaatua vielä oleellisesti lisää.

Äänirasiasta saatava jännite on äärimmäisen pieni, osalla malleja signaalihuiput jäävät alle 0.3 millivolttiin. On siis selvää, että levysoitinesivahvistimen eli RIAA-korjaimen toiminta on todella kriittistä. Mitä puhtaammaksi sähköverkosta saatava virta pystytään suodattamaan, sen puhtaammin myös levysoitinesivahvistin voi toimia ja sen tarkemmin äänilevylle kaiverrettu informaatio voidaan siirtää eteenpäin stereolaitteiston seuraaville komponenteille.

PSU-10:n “Super Inductive Dual Choke hybrid design” voi kuulostaa tarpeettoman monimutkaiselta, mutta se tarkoittaa, että analogisella puolella on induktiivinen suodin ja virtalähteen sekä positiiviselle että negatiiviselle käyttöjännitteelle on kuristin. Näin saadaan suodatettua kaikki häiriöt ja verkkovirran epäpuhtaudet ennen kuin virta syötetään PH-10:lle. Massiivinen virtalähde toimii suojana verkkovirran moninaisille häiriöille.

Tehokas eristäminen häiriölähteistä on on ideaali tapa saada elektroniikalle parhaat mahdolliset toimintaolosuhteet. PSU-10:n ytimenä on neljä virtalähdettä ja neljä erittäin matalakohinaista jänniteregulaattoria. Muuntajia on neljä ja niistä kolme ovat virtalähdekäyttöön ja yksi induktiivisen tuplakuristin-suodatinta varten. Ultrapuhdas virransyöttö mahdollistaa äänentoistolle parhaan realismin ja musikaalisuuden, entistä pienempien nyanssien toistumisen sekä paremman resoluution ja dynamiikan.

Testimenestys

Gold Note PSU-10:n vaikutus jo erinomaiseksi nimetyn PH-10 RIAA:n äänenlaatuun on useissa testeissä toettu. Voit tutustua näihin testeihin mm. alla olevia kuvakkeita klikkaamalla.

Gold Note PSU-10 -lisävirtalähde | Ideaali.fi           Gold Note PSU-10 -lisävirtalähde | Ideaali.fi             Gold Note PSU-10 -lisävirtalähde | Ideaali.fi              Gold Note PSU-10 -lisävirtalähde | Ideaali.fi

Linkki valmistajan tuotesivulle. 

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Musiikkiin ja esitykseen hienosti ohjaava luonne, miellyttävä kuunnella.

  • Kolme eri korjauskäyrää ja jokaiselle normaali- ja enhanced-valinta.

  • MM 45dB ja MC 65dB vahvistus sekä neliasentoinen vahvistuksen hienosäätö.

  • Makea, selkeä ja hauska yhden nupin käyttöliittymä.

  • Tyylikäs ja jämerä rakenne.

  • Ei halpa ratkaisu, mutta äänenlaatunsa ja ominaisuuksiensa ansiosta vähintään hintansa arvoinen.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Goldnote

Lähdöt

Stereo RCA ja stereo XLR.

Tulot

2kpl levysoitin MM/MC-äänirasialla sekä lisävirtalähde.

Mitat

200 x 80 x 260mm (lev x kork x syv)

Paino

4 kg

Viimeistely

Musta, Hopea, Kulta

Takuu

3 vuotta